fb taraftarı, bizim ayarımızın dünkü takımlar olduğunu, bjk nin bir şekilde yendiği bilbao'nun, bizden kat be kat üstün olduğunu söyler olmuş. rezilbahçe deyince kızıyorlar bir de. ben bunu KABUL ETMİYORUM. fenerbahçe, hiç bir rakipten KORKMAZDI, KORKMAMALI. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (5082. sayfa)
-
-
yavu, kulübede kök salmaya bıraktığı adamı, dan diye ıyuna alıyor. ve ondan messi performansı bekliyor. futbolu hiç bilmeyenlerin işi bu. oyuncunun psikolojisi, kulübede oturmaktan bozulmuş mu, forumu düşmüş mü, soran yok. irfan can zaten oynadıkça açılan, arap atı gibi bir şey. oturt pturt, aniden oyna, heh oldu.
-
6 ay önceki açıklaması, davinson sanchez bize önerilmiş maaşı yüksek diye aldırmamış , cengiz ündere güvendiği için transfer ettirmiş ... Futboldan şöyle anlamayacaksın mesela.
-
Beklersek görme şansımız var, beklemezsek kesin olarak göremeyeceğiz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu rezilliğe bizim yönetim ses çıkarmıyorsa ezerler seni işte böyle...
Kokan 1 defa 1 gün bizden önce oynadı diye ortalığı yaktı... gs den .. gibi korkan tff de mesajı almış işte...
kılı kılına katılmaya hak kazandığmız kupada final oynamayı düşlemek? üstelik haftalardır sahadaki oyunumuza şahit olmaya rağmen? ilginç insanlar.. orta sahamız dirençli değil, orta sahamız hızlı oynayamıyor, orta sahamız uygun şekilde yedeklenmiş değil, orta sahamız çok kart görüyor. ama biz rasford ve vlahovic kovalayalım, hı hı..
-
Öyle ya da böyle sonuç geliyor, kurada da şanslıyız en azından yarı final neden mümkün olmasın ki? Üç tane de oyuncu gelecek bunlar da sonucu değiştirecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kere de pozitif olun be kardeşim.. zorla da olsa kaldık mı kaldık.. takım şuan iyi kötü bir ivme yakalamışken köstek olmayın.. yeni transferler ile beraber daha iyi olacağız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amrabat öyle alışmış ki, üçlü oynarken bile bir bakıyorsun, stoperlerin arasına atmış yine kendisini.. çağlar keza, takım atağa kalkıyor, çağlar'ın hiç gidesi yok. yay önünde yuva yapmış sanki kendisine. yuvayı bırakırsa, bozarlar diye mi korkuyor nedir.
takım boyunu hiç kısaltamıyoruz. bu sorun sürdüğüne göre, mou 'nun da derdi değil bu durum belki de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 31 Ocak 2025; 18:14:29 > -
ben köstek olsam ne olacak? bu foruma yazma sebebim, fenerbahçe sevgim ve yanlış eleştirip, doğruyu söylemek. iyi olan bir şey olunca, inan ilk ben sevinip, yazıyorum.
-
kara mithat örneği ortada. eğer bu kupayı , dediği gibi alırsa mourinho, sevinçten eşek gibi anırırım ben de. sevinçten ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 31 Ocak 2025; 18:23:8 > -
Sola da sağ kanat gibi tempolu dinamik bir bek almak öncelik şu anda...
3 lü oynayacaksak orta 2 li de Amrabat yerine ismail oynamalı...
Fred - ismail ikilisinin birinci yedeği syzmanski, ikinci yedeği form durumuna göre mhy olur... mhy iyi durumda değilse ancak amrabat düşünülmeli...
Önümüzdeki sezona da amrabattan çıkıp ismail gibi tempolu ama hücuma daha çok destek verebilen üst düzey bir orta saha almalıyız...
Çağlar 3 lünün merkezinde oynayamaz... sürekli geri kaçıyor, takım boyunu uzatıyor... en fazla sol stoper yedeği olur çağlardan...
Amrabat da 3 lü de oynamaz... ortada oynayacak 2 oyuncununda adam yiyen olması gerek... amrabat ikili mücadele kazanmada ilk 200 ün içinde bile değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 31 Ocak 2025; 18:26:13 >
fred tek. ismail sakatlık, kart riski soyadı gibi yüksek biri. sol kanat bek alacaklarını sanmıyorum zaten "bitirdik, fırsat transferi çıkarsa..." diye yolunu da yapıyorlar. yani şimo kanat bek kalacak. kaldı, bir maç var, 5 maç yok mert hakan..
ben böylesi orta saha rotasyonu ile değil avrupa finali, kahveye gitmeye korkarım.
-
tamamdır hocam bunu da alıyorum listeye var mı başka? İlla şampiyonluk olmak zorunda değil gol krallığı, asist, şu oyuncu oynamaz vs?
-
amrabat alındığında , ortada üçlü oyun falan yoktu. plansızlık karakterimiz oldu artık. üçlüde, oyunun iki yönünü de iyi bilen ve uygulayan, dinamik, hızlı orta sahalar lazım. tek fred var. o da sürekli yaşlanıyor ve oyundan giderek daha erken düşüyor. amrabat sudan çıkmış balık gibi üçlüde. kendi de ne yapacağını bilemiyor.
normalde teknik ekibin, her gün oyuncularla konuşup, anlatması gerekirdi. yapıldığını pek sanmıyorum.
-
eskaza rasford getirilirse (maaşı şu anda 15 m pound muş, nasıl geliyorsa) bir iki maç döktürür, sonra bol bol küfür yer. bu da iddiamdır.
-
anırmalı mı hocam ona göre yoksa sayılmaz?
-
şnu da hatırlatayım, sezon başından beri, en nesyri iyi forvet, biz doğru oynamıyoruz. biraz doğru oynasak bu adam golleri sıralar yazan ilk benim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X