< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 1 Şubat 2025; 21:51:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5101. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Maximin gibi oyuncuyu idare edemeyip elinizden kaçırdınız ya size hiçbir şey demiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kanatlarda skorer oyuncu, bizde uzun zamandır bir hayal değil mi zaten? sezon başında, burun kıvrılan oğuz aydın olmasa, bu hasret sürecekti. demem o ki, 3 lü oynayacaksak idare edilir her türlü. 4lüde ise, oğuz olur, kostic kalırsa o bile oynar kanatta.
-
Yönetim 40 milyon verip alsın gıkımı çıkarmam. Transfermarkt'ta görünen değeri 38.000 mil. €
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim görüşüme göre, bizdeki kanatlar(kanat bekler de ) neden kötü? hava hakimiyeti dillere destan forvetimize top ulaştıramıyorlar da ondan. sürekli altıpasa orta çıkarsınlar, gol atmasınlar , ben razıyım.
-
Son benim için dünyadaki en iyi oyuncudur. Aşırı beğenirim. Eşsiz bir karakter. Gider klimayı bile alırız Fenerium’dan o derece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah kolaylık versin rengim, ağız tadıyla oturun inşaallah. Zor işler.
-
Çok istedik rengim Terrier :) Geçen senede Xhaka dedik. Hocaları dedi Xhaka olmasa şampiyon olamazdık demişti. Anlatamıyoruz ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üzüldün di mi :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanatlara skorer oyuncu alsak Mourinho oynatmak çalıştığın oyunda skor üretemez. Hatta Mourinho o oyuncuyu oynatmaz bile.
Gecen sene kanatlarımız gayet skorerdi. Biri gecen seneki kadar skor üretmesine rağmen eleştiriliyor. Skor üretmesinden bağımsız eleştirilmesi. Diğeri yedek bırakıldı.
-
Üzüldüm yalan yok ama ne kadar ihtiyaç vardı veya ne kadar seviye yükseltecek size orası şüpheli illa ki faydalı olur ama daha önemli eksikleriniz yok mu sizin
-
Arkadaşlar biz niye maçımızı yarın oynuyoruz da GS pazartesi oynuyor?
Artık biri buna dur desin. Biz boşuna lig oynamayalim.
Kupayi versinler direkt GS ye rahatlayalim.
Boşuna transfer yapiyorlar. Yönetim zaten GS nin sampiyon yqpilacsgini biliyorsa niye takimin butesini harciyorlar. Bu surecte ben soruyorum?
Yönetim maxinin gitme durumuna rağmen vitesi düşürdü
Kontejan sıkıntısı filan derken alıştıra alıştıra Eren Elmalıyı alacaklar gibi duruyor.
Sırf Trabzonspor camiasıyla buzları eritmek için bile Eren Elmalı iyi transfer.
Takımda 1-2 tane kalburüstü Türk olmalı ki takımı sahiplensin. Isyan etsij kulubun buyuklugunu anlasin yabancilara anlatsin.
Şuan gelse bile ligin kaderini değiştirir. Hem Nesiri'nin de yükünü hafifletir.
Beğenmesem de yanlarında Talisca gibi bir şutör de olacak. Oğuz'un da ilk 11 de olması durumunda ideale yakın bir hücum hattı oluşacak gibi.
-
-
hani iyiye yorup: "GS deplasmana gideceği içindir" diye de düşünemiyorum. çünkü önceki fikstürlere bakarak bu tip detayları düşünmedikleri kanıtlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetim kurulu üyelesi Mehmet Salih Dereli Vefat etmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X