Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 78 Misafir (24 Mobil) - 55 Masaüstü24 Mobil
5 sn
106.099
Cevap
393
Favori
2.511.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 51095110511151125113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tr ligi için zaten en önemlisi forvettir, Gsnin geri kalanı da gayet dinamik bir takım olduğu için çok rahat şampiyon olacaklar

• ratsx kullanıcısına yanıt

Hayır adam beni alıntılayıp hala ne anlatmak istediğimi bana anlatıyor. Kaldı ki Talisca'yı çalım görmeyebilir ama bir de kendi düşüncesini empoze edip konuyu kapat falan diyor. Şaka gibi taraftarımız var cidden. Konu medyanın taraflılığı adam yanlış anladığı bir cümleye takmış uzatıyor.

• eric13 E kullanıcısına yanıt
    Gidişat öyle görünüyor, 3 maçlık farktan geri dönüş zor
    Hücum olarak etkisiz kalıyorduk gidip 3 defans aldık, halbuki sorun defansta değil top tutamayan hücumcularda
    TR ligi için söylüyorum tabi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

onun yaptığını yapacak kim var? ismail yüksek demeyin. stres altında anında cozutuyor.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Gelgitleri olan bir oyuncu dedim. Onu söyleme sebebim bazı maçlarda çalışkan gözükmesi bazı maçlarda yokları oynaması. Ayrıca bitiricilik sorunu var. Bir Icardi etkisi beklerseniz hata olur.

• Metal Head kullanıcısına yanıt

haftaya oynar bence. bu maçı pas geçer.

• he_man kullanıcısına yanıt

Antalya'ya diye okudum ilkin. Allah affetsin....  

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

onun yaptığını yapacak kim var? ismail yüksek demeyin. stres altında anında cozutuyor.

onun yaptığına ihtiyaç duyulmayan bir sisteme geçilsin, çözümleri ben değil hoca bulsun. Ben tespitimi yaptım.  

• td1907 T kullanıcısına yanıt

rakip rize, yer fener stadı. pişman olma durumu biraz zor. tek handikap, mourinho olur.  

• GS 3412 gibi bir sisteme geçmez inşallah Morata ile, o zaman Okan Buruk evolve olmuş diyebiliriz ki bir daha şampiyonluk bize bağlı olmaz.

• Evraklar yetiştiyse mimoviç oynar söylüyeyim... 

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Fred'in gecen sezonki oyunundan uzak olmasının sebebinin sistem ve tek başına o bölgeyi kullanmaya mecbur bırakıldığının farkında olmadan ekonomik kullanmak gerek diyorlar.

Sapla samanı karıştırıyorlar. Fred ile İsmail yan yana koyup oynatsak gecen seneki oyununa dönecek ama anlayan yok. Sorun gecen sene 2 kişinin oynadığı bölgede artık 1 kişinin oynaması. Ama bunu aylardır bazı renktaşlara anlatamadık gitti.

Sıradan bir takım yönetsem ve bu FB ile 10 maç yapsam iddia ediyorum birini bile FB kazanamaz. Yapacağım şey çok basit o bölgeye koyacağım 3 tane adamı pres yapacaklar. Her atağı da o bölgeden yaptıracağım. Maçları çok rahat kazanırım.

Lig de bunu teknik adamlar neden akıl edemiyorlar derseni çok basit. Bu lig de onu akıl edecek teknik adam çok yok. Zaten olanlarda senden puan aldılar. Merkez orta alanı kalabalık tutup o bölgeden pas oyunu ile çıktın mı yetiyor.

Rakiplerin FB çözmesine gerek yok zaten Fb o bölgede tek adam tutarak nasıl kendisinden puan alınabileceğini gösteriyor.

Biraz iyi bir takım ile de bir şey yapmama gerek yok. FB öne geçsin karşısındaki takım biraz iyiyse zaten ikinci yarı nasılsa defansa gömülüyor o vakitte neyim var neyim yok saldırıp kazanırım.

FB sorunu Mourinho ve onun çağdışı kalmış oyun anlayışı dır.

Bundan 20-30 sene önceydi orta alanın merkezinde tek adamla oynamak. Günümüz de o oyunla ancak ligimiz gibi vasat bir lig de maçlar kazanırsın ama şampiyon olamazsın.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

ha morata ha joselu. bizim taraftar, komşu tavuğunu kaz görmeye bayılır. osi geldiğinde de, millet kendini köprüden atacak gibiydi..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Şubat 2025; 17:10:57 >
  • pesclass kullanıcısına yanıt

yok mu hiç, benim gibi 1985-86 larda , stadın o eski haliyle maç takip eden?  

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

orta sahada, iki bölgeyi birbirine bağlamadan oyun oynayan kim var ki? futbolun kalbi orta saha. savunmadan uzun topla forveti buluşturmak, kanattan pas yapa yapa sonuca gitmek , ve bunu hep yapmak fiziken mümkün değil. mecburen orta sahalar önem kazanır, her takımda.

• Ben yine bu soruyu soracağım Biz niye 3 gün sonra maça çıkarken Gs 4 gün sonra çıkıyor Bir tane Yönetici çıkıp bunu neden dile getirmiyor

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

fred ve ismail ile dirençli orta saha olur, tamam. ancak ikisi de sık sakatlanan, ikisi de sık kart cezalısı olan adamlar. transferde orta saha almadık. çok üzüleceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Şubat 2025; 17:20:50 >
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt

Dürümcü emmi en son kapalıydı. Tadilat veya kentsel dönüşüm mü ne yazıyordu. O tarafa geçmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesclass kullanıcısına yanıt

Ben de şunu merak ediyorum. Çekirdekçi tribünü denen 1907 derneğinin altındaki ve karşısındaki şeref tribünün olduğu bölgedeki tribünlerde ki taraftan dışarıdan mı çekirdek sokuyor yoksa hala kulübün izin verdiği seyyar satıcılar tribünlerde dolaşıp satmaya devam mı ediyorlar.

Bir defa maça gittim o maçta Fenerbahçe 1-2 FC Twente 17.09.2009 maçıdır. Abim iş yerinden patronu ve aynı zamanda arkaşı olan kişiyle sürpriz yapıp beni o maça götürmüşlerdi. Yedek kulübesinin arkasında alt tribünde şirket adına kombinleri varmış. 4 veya 5 basamak olan kısımdı. Hatta o maç kadroda olmayan Deniz Barış hemen 2 sıra arkamda sanışın bir kadınla maçı izlemişti. Sonradan öğrendim ki çocuklarının bakıcısı olan kadınmış. Bilmeyen veya unutan varsa 2006 yılında eşi Almanya da evinde merdivenden düşerek hayatını kaybetmişti.

Konuya dönersek hala o tribünlerde çekirdek satarak dolananlar var mı merak ettim.

Maçı izlerken takıma destek verelim dedim ama oturduğum yerde ben hariç ayağa kalkan yoktu. Sadece 10 metre yan tarafta 30-40 kişilik bir grup destek vermeye çalışıyordu ama sayı az olunca benim gibi onlarda oturmak zorundak kalmıştı.

Bir de ilk gol yediğimiz de hemen arkamda olan bir Hollandalı tepki gösterdi üst tirübünden su atılmıştı daha bir şeyler daha atılacaktı ama adam gole sevinmedi aksine yediğimiz için kızıp tepki gösterdi diyince üst tribün sakinleşmişti. Cidden de adam yediğimiz gole sinirlenmişti çünkü adam normal de Ajax taraftarıymış bu maça sırf FB desteklemek için kalkıp gelmiş.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

biz bazı maçlar bağlamıyoruz hocam.  

• 
Sayfa: önceki 51095110511151125113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.