Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5110. sayfa)

103.750
Cevap
393
Favori
2.453.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 51085109511051115112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Morata çöp değil zaten hocam posimhendende söğüşçü icardidende en az 2 gömlek daha üstün bi forvet

Fakat adamın bahsettiği moratayı çöplemek değil teknik anlamda malumların mevcut kadrosunda tek forvette iş yapabileceğini söylüyor

Mesela icardiyle birlikte oynasa gene müthiş iş yapar fakat posimhenle mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 2 Şubat 2025; 16:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Oğuz'da olmasa kanatlar bitik. Elimizdeki en iş yapar kanat oyuncusu Oğuz. O da olmasa kanatta bitiğiz. Kanatları işlemeyen takım şampiyon olamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt

Hocam dediklerine katılıyorum zaten. Mesele oyuncuyu övmek iyi transfer kötü transfer değil. Cevap verdiğim arkadaş oyuncuyu Real'den beri izlediğini söylüyor ama hiçbir fikri yok. 32 yaşında adam, dünyada çift santrafor için 1 tane oyuncu söyle deseler ilk Morata söylenir ama o arkadaş çift santrafor oynatılırsa komik bulurmuş, itiraz ettiğim nokta o. Yoksa performans veya nokta transfer konuları tartışılır.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 2 Şubat 2025; 16:35:48 >
  • chionophile C kullanıcısına yanıt

Bu haliyle devre arasında çıkar şarkı söyler. 1 ay falan oynamaz büyük ihtimalle

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Şampiyonluk Oğuza kalmışsa işimiz yaş,sağ bekte gayet iyi oynuyordu
    Talisca geldikten sonra Maxim ve İrfan can daha iyi olacaktı bu fırsatı da kaybettik
    Şimdi olabilecek en hantal oyunu oynayacak takım
    Goztepe maçındaki gibi gömülüp kalacaz her maç
    Bekle de dzeko tadic Talisca kontraya çıkarsın, gerçekten berbat bir yapılanma

• Akşam stadyumdayız. İnşallah pişman olmam. İyi oynayacağız gibi bir his var içimde

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Gereğinden fazla forvet aldılar hepsi yıllık 10 milyon alıyor temiz para
    Dzeko yerine Moratayı biz alsaydık keşke

• Morata nasıl futbolcu olursa olsun geldiği yere bakacaksın.

Geldiği yer Kopenhag kalecisinin “shit hole” dediği yer.

Bizim oynadığımız sistemde takımın hızlı olması değil kanatların hızlı olması önemli. Baktığında 2 tane pivot santrafor ile oynuyorsun. Nispeten hızlı ve uzun boylu santraforu avrupa da zor bulursun. Zaten son zamanlarda Dzeko 9.5 gibi oynuyor. Evet son vuruşları bazen çok kötü olsada oyunu açma ve yönlendirme açısından hala işimize yarıyor bunu inkar edemeyiz. Gönül ister genç bir Haaland bulup orda oynatmayı ama napalım eldekilerle idare edicez artık :)

• td1907 T kullanıcısına yanıt

Biletler o kadar pahalandı ki asla gidemem gibi bende bu sene maçlara :( Dürümcü emmiden bir tanede beyran göm benim yerime :D

• Morata vasatın bir tık üstü bir golcü. GS geldiği için öyle diyorsun diyen olursa sezon başında FB ile adı anılmıştı ve o dönem yazdığım yorumları bulup okursanız o zamanda Morat'a hakkında aynı şeyleri düşündüğümü ve yazdığımı görürsünüz.

Morat'a gel gitleri olan bir forvet. Bazı maçlarda çok aktif görürsünüz ama en olmayacak maçta takımı 10 kişi oynatır. Bazen öyle bir gol atarki bunu başkası atamazdı dersiniz ama bezen öyle gol kaçırırki 8 yaşındaki çocuk atardı dersiniz.

İspanya Milli Takımda yıllardır oynuyor ama yıllardır İspanyolların sövüp durduğu bir isim. Başka forvetler varken neden o alınıyor diyenler bile vardı.

Ceza alanı içerisine kadar topu getirdiğiniz sürece fayda verebilir. Osimhem, Dzeko ve Nesyri gibi oyunun içinde olmasını beklemeyin. İcardi saymadım çünkü oda gördüğüm kadarıyla pek Osimhem, Dzeko ve Nesyri gibi pek oyun içinde orta alana veya kanatlara gelip top alan bir oyuncu değil. Morat'da İcardi'nin biraz daha çalışkanı ama bitiriciliği daha zayıf bir versiyonu.

Yani bir İcardi etkisi bekleyen varsa büyük hataya düşer. İcardi şampiyon yapabilecek bir forvet olabilir ama Morata öyle bir forvet değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Şubat 2025; 16:25:55 >

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Tamam anladık Morata çöp. Icardi ve Osimhende çöptü gerçi 

• darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Beklerimiz de kötü, yeterince top getiremiyorlar hücuma
    Dzeko konusunda hiç katılmıyorum, faydasından çok zararı var takıma, büyük maçlarda çöp oluyor,rahat maç oyuncusu sadece
    Serdar dursun gelse yine aynı gol sayısına ulaşır bizde
    Bize gereken Aboubakar tarzı hızlı top tutan yanındaki oyuncuyu oynatacak bi forvet

• Batman kullanıcısına yanıt

Form tutması felan çok zor.

Alsaydın ondan sonra saç baş yolmaya başlardın. Hele Yusuf en-Nesyri oynat bak bakalım neler oluyordu. Yusuf en-Nesyri yanına Morata tipi değil daha farklı tipte forvet lazım. Dzeko ile bile tam randımanlı olamıyorlar. Morata ile hiç olamazlardı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun güzelce yazmışsınız ancak bağlantı oyunu denilince ilk akla gelen adam için oyunun içinde değil demek çok acayip bir şey. Adamın dünya çapında 1 tane özelliğini söyle deseler oyunun içinde olması denilir. Şimdi mesajlarımı okuyanlar oyuncuyu savunuyor, Morata güzelliyor falan diyecek ama ne bu mesaj ne önceki mesajlarımın bununla en ufak alakası yok. Morata hakkında en ufak fikriniz yok bence. Maximin çok ağır, çalım atamaz, aşırı iyi defans yapar demekten bile beter bir şey yazdıklarınız.

Tekrar belirtiyorum, 0 gol 0 asist yapsın, çöp çıksın istersen, benim itiraz ettiğim nokta OYUNCU PROFİLİ kısmı.

En azından işi bu olanların yorumlarını izlemeniz için paylaşıyorum burada.

Sports Digitaleyoutube
    "ÇİFT FORVET İÇİN YARATILMIŞ" | Alvaro Morata Analizi, İspanya'daki Rolü, Osimhen'le Uyumlu Mu?
    https://www.youtube.com/

BORGES TVyoutube
    MALİYETLİ AMA SİSTEME UYGUN | ALVARO MORATA | RADAR #1
    https://www.youtube.com/watch?si=9xbCOtA8JsbhSb30&v=UvsQNe5a-3Y&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 2 Şubat 2025; 16:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emiliamernes1996

"Talisca geldi çalımı atan biziz." şeklinde yazmışsın ya kendi yazdığınla çelişiyorsun. Ha yanlış yazmışım de konuyu kapat kardeşim ayrıca Talisca transfer çalımı değil istese Beşiktaş alırdı niye almadı çünkü şu anda disiplinli bir isim değil öyle olsa Saudi Pro Ligi'nde oynardı ama Tadic ve Dzeko'dan daha fazla iş görür mü evet. :)

Çelişmiyorum bro 2 tane stoper + Talisca yazmışım yani orada stoperleri de seçebilirsin Talisca'yı da algında... Konuyu sen kapatsan hani. Ortada yanlış yok. Benim daha çok konunun özünden sapman ilgincime gitti. İlk mesajdaki konu medyanın taraflılığı idi. Sen tuttun Taliscaydı çalımdıya getirdin. Ayrıca çalım olarak da Talisca'yı da görenler var. Menajeri dedi reddettik diye.

• darkwood0 kullanıcısına yanıt

En son 2005 de maça gittiğimde dürümcü emmi den dürüm yemiştim. Salı pazarının oradaydı. Duruyor mu yerinde halen?

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Şaka falanmısın

Hangi mesajımda çöp demişim tam aksine keşke biz alsaydık dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 2 Şubat 2025; 16:35:12 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bence tam uyumlu olurduk o şekilde, en büyük kazığı da cengizi alınca yedik
    O dönem yazıyorduk İrfan can Emre mor varken boşa aldık diye, bizim forumun çoğu yok cengiz şöyle böyle diyordular
    1 tane kanat oyuncusu yok takımda, bu şekilde şampiyonluk zor

• 
Sayfa: önceki 51085109511051115112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.