Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5188. sayfa)

5 sn
104.094
Cevap
394
Favori
2.458.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 51865187518851895190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maxi, Amrabat, Çağlar, şu, bu... Aldırdığı her topçu da leş herifin Neysri dışında. O da 48 tane gol kaçırıyor her maç.

• ÇIKIN YARINKİ GALATASARAY MAÇI İÇİN GÖZÜMÜZ O MAÇTA OLACAK DİYE AÇIKLAMA YAPIN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zyjo kullanıcısına yanıt

Bize ölee bıdıd yapıp eyleniyorum diyemezsinn.

Al kovanı küreğini az ötede oynaaa

hadeeeeee

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Renktaş o arkadaşın zihinsel sorunları var engelle geç.

Şu 3 maçtır oynadığımız oyundan memnun olan bir kişiyle futbol konuşulmaz.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

YALAN SÖYLÜYOR. SPIDER-MAN AĞIR YALANCIDIR ARKADAŞLAR, ENGELLEYİN.

Röportajı bizzat izledim. Mourinho; "İlk yarı kötü başladık." dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 2 Şubat 2025; 22:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tam da geçen hafta konuştuğumuz durum oluyor
    Hücumda ağır kalıyoruz top tutamıyoruz bu da gol olarak bize dönüyor
    Maxim tarzı 1 oyuncu şart yine yoksa bu oyunla bi çöp olmaz kimse kendini kandırmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Göztepe maçı aynı, bu maç aynı. Alanya maçında patlamaya çok müsaitiz. Rezillikler bitmiyor. Kadıköy'de takım şut atamıyor. Anadolu takımlarından baskı yiyor. Ve bu takımın deplasmanda liderimsileri yenmesi bekleniyor. İmkansız.

• bugün orta sahada havada gelen, havadan gelip düşen her ttopu Rize aldı.

Amrabat ve Fred izledi. Kaç maçtır bu sıkıntı var ve Mou hala Amrabat oynatıyor..

Bir anlamadığım şeyde biz niye her topu Amrabat'dan kurmak zorundayız?

• Bir an diyelim cidden rizenin hakkı yendi. Soruyorum tersi olsaydı FB ayehline bu kararlar verilseydi bu Gs ne diyeceklerdi. Ben biliyorum ne diyeceklerini. Rize hakkıyla kazandı kararlar doğruydu diyecekler.

Geçmişte yapmadıkları şey değil. Ivan bebek olayını hatırlayın. Tüm medya hatta ezeli rakiplerimizden Bjk taraftarı bile FB hakkı yendi derken bu GS taraftarları hakemin tüm kararlarını desteklediler.

Kısaca hiç bir zaman Gs adeletin peşinde olmamışlardır ve olmayacaklardır. Ancak işin ucu kendilerine de biraz etki ediyorsa ortaya çıkarlar.

• Suyun karşı tarafının trolleri Rize’nin avukatlığına soyunmuş

Ulan hani bizim yancımızdı bu rize ? Sizde hiçmi utanma duygusu yok ?

rizelilerin yaptığı çirkeflikleri ve buna göz yuman hakemi görmezden gelip algı yapmak için hakikaten paralel evrende falan yaşamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 2 Şubat 2025; 22:12:1 >
  • Alıntı

metni:
    babanın malımı burası ben eğlenmek için geliyorum buraya :D

Kendi bölümünüzde eğlenebilirsiniz. Buyrun.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Şubat 2025; 22:9:37 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Yalan söylemeye utanmıyor musun? Bir de bölüm yetkilisisin. Yoksa İngilizcen mi yok? Mourinho; "İlk yarıya kötü başladık. Rizespor iyi başladı." dedi.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Fener her maç patlayabilir. Çünkü ne yaptığımız belli değil, tamamen kaos futbolu oynuyoruz, savunma yapsak bir şey demeyeceğim, onu da yapamıyoruz, her türlü köy takımı ikişer tane sallıyor bize.

Galatasaray'ı yendin. Puan puana geldin. Sonraki hafta içeride 2-0 yenilirsin üçlüye devam edersen. Ciddi söylüyorum, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hiç yok. Hiç yok. Her hafta böyle maç mı oynanır?

Bir zıpladık, iki zıpladık, üçüncüde zıplar mıyız yoksa başka şeyler mi olur, bence ikincisi. Herif inatla bunu görmüyor, görmezden geliyor ya, kafasını televizyona vura vura parçalamak istiyorum şerefsizim. Göz göre göre şampiyonluk gidiyor.

• Algı yaptıkları her pozisyon bir bir ortaya çıkıyor. Bileğimizin hakkıyla maç almamız birilerini üzmüş

x (formerly twitter)
    Tartışmalı Pozisyonlar (@Tartismalar) on X
    https://x.com/Tartismalar/status/1886101944499925323

• 
Sayfa: önceki 51865187518851895190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.