BİR KEZ DAHA YAZIYORUM... BİR KEZ DAHA UYARIYORUM... BİR KEZ DAHA FENERBAHÇE'Yİ VE FENERBAHÇELİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM. BU PORTEKİZLİYİ UYARIN. KONUŞUN. ANLATIN. İKNA EDİN. 4-2-3-1 ve 4-3-3'TEN BAŞKA FORMASYONLA OLMAZ, DEYİN. İKNA EDİP BİR ORTA SAHA ALIN, AMRABAT'TAN BU TAKIMI KURTARIN. DÜNYANIN EN KÖTÜ ORTA SAHASI HERİF. UYARIYORUM. BİR DAHA OLMAYACAK. GALATASARAY'DAN 5 TANE YER, OTURURUZ AŞAĞI. YEMİN EDİYORUM 5 TANE YERİZ. YETER ARTIK, BU SON ÇIKIŞ. ŞAMPİYON OLABİLİRİZ. ÜÇLÜ DEMEYE DEVAM EDERSE GÖNDERİN, ZEKİ MURAT GÖLE İLE BİR ŞANSIMIZ OLUR. ŞU AN YOK. SON KEZ UYARIYORUM. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5187. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Skriniar baba sutoper. Diego Carlos ilk maçında mıçtı bence. Umarım ilk maçı olduğu ve heyecanı yüzünden böyle olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu camia İlhan Palut'u kabul etmez, çünkü üç büyük takım futbolcu eskisi değil. İlhan Palut kaliteli bir teknik direktör ve beğendiğim biri duruş anlamında. Ama Rizespor için teknik direktörlük yapıyorsan takımın hakkını koruyacak bir iki şey söylemen lazım.quote:
Orijinalden alıntı: trmeto
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 2 Şubat 2025; 22:3:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lafontenden Masallarla sana iyi eğlenceler. Alanya veya GS'ye takıldığımızda görürüz burada saçma sapan yapı engelledi mesajlarını. Hala sayısız pozisyona girdik yazıyor kalımı yitireceğim.
-
arkadaşlar hiç mourinho muş hakemmiş sıkmayın kafanızı. kudurn diyin geçin. ulan adamlar en az 10 maç ittirmeyle aldı kaldıki 2 kırmızıda haklı kırmızı üstüne yarın bir de her avrupa deplasmanından sonra gelen kadrolu hakemi maçını yanötecek.
-
Acun ve Ali Koç bizim forumda mı yazıyor? Kimi uyardın ?
-
Rize tesislerinizi bize açtığınız için teşekkür ederiz diye paylaşım yapınca Rize maçı satacak. Zaten FB'nin paf takımı gibi laf edenlerin maç sonrası Rize iyi oynadı hakem haklarını yedi demeleri cidden komedi.
İnsanın bir duruşu ve omurgası olur.
-
Škriniar müthişti, golü VAR'dan döndü ve penaltı aldırıp takımı ateşledi. Carlos onun kadar olmasa da bence iyiydi. Büyük bir hata yapmadı. İlk yarı adam önünde orta saha olmadan oynadı ne yapsın
fred'in hakeme ne dediği belli bile değildi, gsliler nasıl da seviniyordu. şimdi adam kabul etmiş, bundan kırmızı mı olur diyorlar.
-
Neye kudurup kudurmayacağımızı sana mı soracazz..
Sen kimsinde geliyorsun burada FB taraftarına bididi yapıyorsun..
Hedee kendi sayfana hadeeeeee
-
Eren kardeşim,
11'e 11 oynansa maç 0-3 biterdi. Fenerbahçe hiçbir şey oynamıyor. Rakip eksik kalıp oyundan düşünce, ikiye birlerle ceza sahasında iki tane kule var diye orta kesip duruyor. Birinin orasına burasına çarpıyor veya kafa vuruyoruz da gol oluyor.
Erol Bulut, bundan çok daha iyi futbol oynatıyordu. Sezon sonu üzülürsünüz, bu herifi savunmayın. Bunlar Pirus Zaferi. Hepsi yalan bu zaferlerin. Suni. Sezon 0 kupayla bitecek. Bu adam play-off'ta da elenecek.
-
Stoperler taş gibiydi tek sıkıntı top tutamıyor takım, bu ciddi bir sorun
İrfan can Tadic ve Talisca sürekli oynamalı
Transfer olmayan şartlar için söylüyorum,bu 3lü her maç 11de olmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklediğim Carlos'dan uzak bir stoper gördüm. Sevilla dönemini beklemiyorum elbet ama onun bir tık altı olsa yeter bize.
Bilmiyorum. Artık elimden bir şey gelmiyor, adeta tarihe not düşüyorum.
-
Adam bizle şey geçiyor yemin ederim. Kontra yapan adamları var diyor. ulan ilk yarı takımı ileri çıkarmadın
-
Hocam GS maçına yine daha var, ben Alanya maçında patlayacağımızı düşünüyorum normal şartlarda. Çok formdalar.
Ama 2. bir ihtimal daha var, bence GS deplasmanına kadar iki takım da kollanacak, orada kim kimi yerse şampiyonluğu alır. Bu yüzden puan kaybımıza izin verilmeyebilir. Bugün başka hakem olsa bize çok kolay mağlubiyet aldırabilirdi ama aldırmadı. Amaç fark açılmasın kim kimi yerse kazansın gibi geliyor bana.
GS maçına kadar patlamazsak, 3'lünün ve Mou'nun patladığı maç o maç olur. Ama o maçı kaybedersek taraftarın dışarı çıkacak yüzü kalmaz, tüm haklılıklarımız boşa çıkar. Bu ihaneti bize yaparlar mı göreceğiz.
-
ilk isabetli şutumuz 30 da mı 35 de mi ne oldu. buna iyi diyorsa, ötesi cehennem demek ki..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X