💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5205. sayfa)
-
-
UtanmazSaray kulüp taraftarı bu saatten sonra Rize için Fenere yatıyor algısı yapmaz herhalde.
Utanmazsaray kulübü rizeyle her yaptıkları maçta hakem sayesinde yenerken rizenin sesi böyle çıkmıyordu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantBu hoca ile o dediklerin biraz hayal ama sen bilirsin renktaşım. Ha hoca akıllanıp atak futbol oynatması gerektiğini ve Fred'in olduğu bölgede bir kişi daha oynatması gerektiğini anlamış olursa o başka. Yoksa mevcut sisteminde diretmeye devam ederse o işi unut derim.
Bir de tek maç üzerinden yorum yapılmaz ama defans hattında Djiku multaka oynamalı. Kesik yiyecek oyuncu değil.
Başkanın yogurt yiğişini biliyoruz, gönderip tak diye ertesi gün hoca getirecek bir adam değil, benim de demek istediğim artık hocanın şikayet edecek bpek bir şeyi olmadığı. İlk yarı Rize'ye oynanan oyun, Beşiktaş maçı vs. bunlar kabul edilemez şeyler.
-
Livakovic
Mimovic-Carlos-Skriniar-Kostic
İsmail-Fred
Talisca
Oğuz Aydın veya İrfan-Nesyri-?
Bu 11 ideal gibi. Sol bek ve sol kanat alınacak falan da diyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Jose Mourinho:“Taraftarın istediği şekilde değil kendi istediğimiz şekilde oynamamız gerekiyor duygusal olmamalıyız.Seninn benn..”
Arkadaşlar ortalık yangın yeri biliyorum alakasız bir soru ama cidden Talisca Avrupa listesine dahil olmayacak mı?
-
Psikolojileri bozuldu resmen.. 2 haftadır geriden gelerek kazanmamız çökertti onları.. yarın hakem yardımı olmazsa kesin puan kaybedecekler.. o yüzden yarınki maçın altyapısını yapıyorlar..
Levent - Kostic olabilir.
-
Bu yönetimi gram sevmiyorum ama Mounun şikayet etmeye gram hakkı yok. Gsnin kulübesi bomboş u-17 çapında oyuncularla doluyken sendeki rotasyon kimsede yok. Öyle bir kadro genişliğin var ki Çağlardır Djikudur Amrabattır Cengizdir Leventtir Osayidir Symanzskidir Tadicdir hepsini yedeğe atabiliyorsun. Bu saatten sonra kadrodan yana hiçbir bahanesi yok. Defans kötü dedin saniyesinde iki uçak indirdiler, Osayiyi beğenmedin gittiler Kızılyıldız ve Sırbistan Milli Takımının as sağ bek oyuncusunu getirdiler bonservisiyle, şut çeken oyuncum yok dedin Taliscayı indirdiler. Bundan sonra Mounun bahanesi yok.quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianBaşkanın yogurt yiğişini biliyoruz, gönderip tak diye ertesi gün hoca getirecek bir adam değil, benim de demek istediğim artık hocanın şikayet edecek bpek bir şeyi olmadığı. İlk yarı Rize'ye oynanan oyun, Beşiktaş maçı vs. bunlar kabul edilemez şeyler.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hadi çektirin gidin şimdi.
Bülent Yıldırım: "Eğer orada skor farklı olsa, hakeme bu kadar eleştiri yapılmayacakken, skorun etkisiyle hakeme çok yükleniliyor. Hakemin siyah beyaz hatası yok, kontrol kaybı yok."
Deniz Çoban: "Spekülatif bir maç oldu, herkes hakem konuşuyor. Ben de bir yekün çıkardım. Maçın kaderini etkileyen iki kritik karar var. Penaltı, oyuncu ihracı ve Ghezzal'ın ihracı. Trio ekibi olarak sorun görmedik. Disiplin uygulamalarında, Amrabat sarı, Dzeko Sarı, Ghezzal sarı görmeliydi görmedi, Mithat sarı görmeliydi görmedi, Buljubasic sarı görmeliydi görmedi. İrfan Can Kahveci sarı gördü, hakemin hatasında gördü. Oyunun gidişatını etkileyen bir şey yapmış mı, yapmamış. Hakemin siyah beyaz hatası yok."
Bahattin Duran: "Siyah beyaz hatası yok hakemin."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu yüzden yabancı orta hakem gelmeli ki kafamiz rahat olsun. Hataysa herkese yapsınlar.
Sabıkalı hakem olsa belki bugün penaltıyı da calmazdı. Sonuna kadar yabanci hakem istemeye devam.etmeli.yonetim. her seferinde dile getirmeliyiz
İbrahim Hatipoğlu: “Oyuncunun küfretmediğine dair beyanı var.”
Özgür Buzbaş: “Oyuncu küfrettiğine dair bir paylaşım yaptı.”
İbrahim Hatipoğlu: “Küfür varsa direkt kırmızı görmesi gerekiyor.”
Özgür Buzbaş: “Zaten direkt kırmızı gördü.”
Puahahahha 😂🤣😅
Transfere gerek yok İsmail oynar orda. Fred İsmail geçen sezon çok iyiydi. İsmail Fedi de stoperleri de rahatlatır.
Ağlayın
Antep i katletmek için algınız tutmadı
Yabanci orta hakem kaldı.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler
-
Ahmet çakar denen .. maçı bile izlememiş... gezzal iki sarı karttan atıldı diyor... küfrettiği için direkt kırmızı yediğini bile bilmiyor yada yalan söylüyor... penaltı da top oyuna girmedi diyor, yine yalan söylüyor... Yalancısın, algıcısın, 5 para etmezsin...
Bu soytarıları izlemeyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 3 Şubat 2025; 0:36:50 >
Hakemin kulaginin dibinde fek off diyen futbolcusu vardi haramsarayin ondan kirmizi degil demeleri normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 3 Şubat 2025; 0:34:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
OLUŞUMSPORLULAR NERDESİNİZ ??
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X