Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5203. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 28 Misafir (5 Mobil) - 31 Masaüstü8 Mobil
5 sn
104.123
Cevap
393
Favori
2.458.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52015202520352045205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gs nin ... rizeli turgut, yıllarca gs sizi katletti, hem de kendi sahanızda bu kadar konuştunuz mu arsız, yüzsüz..
    Ne oynadınız da çıkmış katledildik diyorsunuz... oyuncularınız sürüngen gibi yerlerdeydi bütün maç...
    Oyuncusu küfrettim diyor, başkanı çıkmış yalan diyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şikriniar çok sağlam topçu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeyse tüm eski hakemlerin tv de maç kararlarının doğru olduğunu söyleyince haramsaraylılar nasıl ortalıkdan kayboldu :D

• Yarın antep dübel atarmı beyler.? Antep'de malum takımlı futbolcu veya yönetici varmış? Boşa izlemeyelim

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Trio 3lusu, Firat Aydınus ve Deniz Ates Bitnel prnalti ve ikinci sari doğru dedi. Ki kitaba göre penaltı. Öyle adam tutamazsin. Skriniar eger rakibi tutup cekseydi ikili mucadele denirdi.

Rizenin gölünden önce net faul var ama top tekrar bize geçiyor. Atak fazı değişiyor. Bu yüzden iptal olmaz.

Teşekkürler.

• Bu gs forumlarında kendi takımlarından çok Fenerbahçe konuşuluyor, bunlardaki bu FB korkusu nedir böyle

• encuni kullanıcısına yanıt

Onlar zaten biliyordu. Amaçları yarinki mac icin ortam yaratmak. Ilık Fenerliler de destek olsun atmosfer tamamlansin. Fenerbahcelinin uyanık olması lazim.

• x (formerly twitter)
    Tartışmalı Pozisyonlar (@Tartismalar) on X
    https://x.com/Tartismalar/status/1886151070440694231

• Trio ve fırat aydınus hem penaltı kararına hem kırmızı kart kararlarına doğru dedi.

Eyyam yapan 6slinin neden badem bıyıklı olduğu ortaya çıkıyorrrrrrr

• Bütün algıları patladı nereye kayboldu bunlar? Bütün yorumcular kararlar doğru diyor?

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Fenerbahçenin - kücük takım galatasaraya bugün yazdıgı yazıdan dolayı mahkemeye vermesi gerekiyor hiç bir dakika bile kaybetmeden

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Talisca iş yapar bizde ama Fred yok oldu. Nesri bugün bencildi ikinci yarı aldığını çekti...

• quote:

Orijinalden alıntı: encuni

Nerdeyse tüm eski hakemlerin tv de maç kararlarının doğru olduğunu söyleyince haramsaraylılar nasıl ortalıkdan kayboldu :D

TRT spor ilk programa bağlanan hatipoğlu bademi "bu akşam maç nasıl bir takımdan alınıp değerine verilir onu izledik, oyundan çıkarken geciken oyuncuya nasıl ikinci sarı kartı verir ne biçim hakem bu?! deyince sunucu

Buz de tartıştık ikinci sarıdan değil direk kırmızıdan attı oyuncunda küfür ettiğini paylaştı deyince badem;

Tüm hakem hocaları benim gibi düşünüyor dedi.

Biz öyle düşünmüyoruz cevabını alınca bozulup kapattı 😂💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Fenerbahçe bu aksam doğrandi. Su harekete bak. Sarı ile yırttı adam.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

Fred ilk yarı tutuktu ama ikinci yarı neredeyse tüm defans oyundan çıktı. Geriye giden bütün topları hızla ileri taşımak için fredi arı gibi kullandı hoca. Sürekli ileri geri ileri geri anası ağladı adamın

• encuni kullanıcısına yanıt

Ne ortadan kaybolması hepsi kanalla telefon cekti. Bizimkilerden çıt yok. Rize baskanı gs'den talimat almış

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

sen görmedin galiba o adamda kanaldan kaçtı :D yukarda bak biri yaazmış onu bi oku

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Sen onun hakemlik dönemini belli ki izlememişsin. En çok eleştirilen yerden yere vurulan hakemlerden biriydi. TV de hakem yorumculuğu yapanların hepsi dönemin elit ama kötü maçlar yönetmiş hakemleri.

Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar'ın hakemlikleri nasıl bitmiş bir araştır mesela derim.

Vaktin yoksa ben yazayım.

Erman Toroğlu: Bir karadeniz derbisinde çok kötü maç yönetti. Samsung - Trabzon maçı. Trabzonun 2 net penaltısı vermedi. Samsung lehine penaltı verdi ve oratlak karıştı. O maçtan sonra bir süre daha hakemlik yaptı ama sonra hakemliği bitirildi.

Ahmet Çakar: UEFA kupasında Bordo-Milan maçı. İkinci maçta bir serbest vuruş verdi. Vuruş kullanıldığı sırada barajın önündeydi. Top geçerken çarpmasın diye kafasını eğdi. Baraj dağıldı ve gol oldu. İtalyanlar kupaya veda etti. UEFA üstünü çizdi. Bir süre lig de maç yönetti sonra hakemliği bitti.

Kısa lafın özü kendi yönettikleri dönem yaptıkları hataları unutup tv çıkıp ahkam kesip duruyorlar. Mesela Ermen Toroğlu'nun kaç defa söylediği bir lafı var. Bazı pozisyonları yorumlarken kural kitapçığına göre penaltı ama ben yönetsem vermem diyor. Bir defada bir pozisyon için kırmızı kart ama ben sarı verirdim diyor.

Böyle pozisyon yorumculuğu olmaz. Kural penaltı diyorsa penaltıdır. Kitap kırmızı diyorsa kırmızıdır. Ben vermem diyemezsin. Bu kural mantıklı değil değişmeli dersen tamam ama bunu demek yerine ben olsam vermem diyemezsin. Ama Erman Toroğlu dahil çoğu benzerini diyorlar. Kurallara göre böyle ama ben olsam vermem.

O zaman yarın trafikte vatandaşın biri kırmızıda geçsin polise şikayet et polis memuru yasalara göre ceza alması lazım ama ben vermem desin. Kurallara uyulmayacaksa o kurallar neden var.

• Oha Morata'nın maliyetini açıkladılar fena kazık gibi rakamlar. Üstelik sadece açıkladıkları bu, isimsiz sponsorları da katarsak x2 maliyet çıkar.

6m kiralama bedeli 6m maaş vermişler.

• sinanakgl kullanıcısına yanıt
    Bugün dinlediğim rize başkanının gs li yöneticilerden bir farkı yok...
    gs hemen her sene deplasmanda rizeyi katlederek maçı kazanır, bunlardan tık çıkmaz...
    Yine aynısı olur, gs banko kazanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 2 Şubat 2025; 23:59:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 52015202520352045205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.