Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5178. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 34 Misafir (11 Mobil) - 29 Masaüstü15 Mobil
5 sn
107.764
Cevap
394
Favori
2.541.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 51765177517851795180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle maçların gidişatı ilk yarı belli oluyor aslında. Sağlık için izlemeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Çok iyi olur, bize kanat forvet + orta saha lazım. Bek, kanat vs hepsi boş iş. Acil kanat forvet ve orta saha

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Ne maçtı be.. valla gurur duydum sahadaki mücadeleden. Bir sürü direkten dönen toplar ofsayttan sayılmayan goller son vuruşta şansız bitirilen önemli pozisyonlar... Karşıda erken 2'yi bulunca maçı yerlerde yatarak bitirmeyi amaçlayan amatör bir tiyatro ekibi vardı. Amatörlüklerinin kurbanı oldular. Hafta içi İlhan palut abileri daha çok çalıştırir drama derslerinde, haftaya daha güzel zaman geçirip kazanırlar üzülmesinler. Rahat 3-4 farkla kazanabileceğimiz maçı şansızlıklardan 3-2 bitirdik. Ama dediğim gibi önemli olan 2 farkla geriye düşen bir takımın bu reaksiyonu vermesiydi. Karşıda her ne kadar zayıf bir rakip olsa da buraya top oynamaya değil at golü yat yere bitir maçı anlayışıyla gelen bir ekip vardı.

Talisca'ya da ayrı parantez açayım. İlk maçıydı yarım saat kadar süre aldı ama sanki aylardır formamızı giyermişcesine sahada rahat ve sogukkanlıydı. Zamanla çok katkı sağlayabileceğini düşünüyorum.

• 3'lü kadro dizmişliğim vardır ama bu takım bir daha asla ama asla 3'lü oynamamalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ambarat bence yakıstı. Bence puan kazandırır.

• iyi ki 4-2 yenmemişiz 3-2 yenince fransızlar daha çok kudurmuş MİS MİS

• İlk yarı sahada yoktu takım. Özellikle değişikliklerden sonra, direkte patlayan 4 topu ve saçma sapan harcanan pozisyonları sayarsak Rize bugün şanslıydı bile denebilir. Rakip sahada 11 kişi kalmayı beceremiyorsa o bizim değil rakibin suçu.

Mou'nun yapması gereken tek şey; ikinci yarı performansını maçın tamamına yaymak. Bu sorun son 5-6 maçtır var. Bunu çözerse sorun kalmaz. Bir de artık iskelet takımı kurmalı ve üçlü defans anlayışından vazgeçmeli. Yine de seviyorum bu adamı, Fenerbahçe'nin başında olması hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 2 Şubat 2025; 21:37:31 >
  • Tık nefes biten bir maç daha...
    Daha kaç maç daha 1-0, 2-0 geriye düşüp çevirmeye çalışacağız...
    Defansı sağlam yapmak için 2 stoper alıyoruz, adamlar daha ısınamadan 15 dakikada 0-2 oluyor...
    Bu arada kim avrupa maçından sonra şansımız döndü dediyse ne kadar yanıldığını bugün görmüştür...
    Yediğimiz 2. gol ve direkten dönen 4 top...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 2 Şubat 2025; 21:30:52 >
  • yalnız bu akşam sadece rizesporu yenmedik💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Ghezzal kendisi söyledi fuck off dedim diye

Penaltı pozisyonu da kurallara göre sarı kart?

Var mı öğrenmek istediğin bir şey ???

Soda ister misin soda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mir08

Yarın selçuk inan şov antep 0 gs 5
    ,,,

Çok iyi. Gaziantep o sahadan çıkamaz bu maçtan sonra. Selçuk İnan'a gerek kalmayacak..)

• Mourinho ile olmayacak , ben olsam bu maç sonu tazminatını verir gönderirim. Fenerbahçe 3’lü oynayamaz!!!!

• Suyun karşı tarafının pışpışçı trolleri şu maça bile algı yapmaktan utanmıyor

ulan katledilen biziz

yediğimiz ikinci golde net faul var

ikinci yarı net penaltımız verilmedi

rizelilerin maçın içine etmesine göz yumdu ve bize puan kaybettirmek için canhıraş çalıştı

o toplar kaleye hakeme rağmen sokuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 2 Şubat 2025; 21:29:49 >
  • Oyunu yavaşlatmak sarı kart cezasıdır yazık sana dediğim için neden gs forumundan uzaklaştırildım.@Nat Alianovna

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• ublt34 U kullanıcısına yanıt
    Ağlama değil dostum yani maç içinde rizesporun futbolun içinde olan müdahalelerinin hespone faul çalındı. O zaman maç oynanmasin baştan 3 puan yazılsın yani , yav siz taraftarsiniz sevineceksiniz bu doğal ama yani burada adalaetsiz bir durum var ben feneri de severim hatta öyle ölümüne fanboy değilim ,işimiz gucumuz maç muc değil hani ama bu yanlış abi yanlış , doğru değil bu , yav bırakın oynasın ,rakibin dokunması yasak ama sana her türlü sertlik kesip biçme serbest, bunun adı sindirmedir ,profosyonel futbol oynayanlar bilir ,yapmayın abi ,doğru değil ya vallahi bu yani haksizlik

• 
Sayfa: önceki 51765177517851795180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.