💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5254. sayfa)
-
-
-
#YabancıOrtaHakemİstiyoruz
Çok acil hayata geçirilmeli. Derbiden başlayarak tüm maçlarda uygulanabilir. Maliyeti fazla geliyorsa sadece şampiyonluğa ve düşmeye oynayan takımların maçlarına versinler. Ama en mantıklısı tüm maçlarda gözlemci dahil tüm hakem heyetinin yabancı olması.
Yabancı hakem yönetiminde hata olunca kimse niyet sorgulamaz, onu bunu satın almışlar demez, gerçi bunlar yine ağlar der de en azından saçmalıkları daha net görülür. Geçen sene Sivas maçında yabancı VAR bizi şampiyonluktan etti yönetimden tek ses çıkmadı. Bunlar her maç sonu yabancı hakemlere sallıyor çünkü istedikleri düzenin bir kısmı bozuldu Türk hakemleri istiyorlar. En önemli kısmı orta hakem, burası da yabancı olunca kart operasyonu bitecek.
-
Bu saatten sonra umarım aldığımız her puan hakem sayesinde haram puan olur.
Tek 1 hakedilmiş puan bile istemiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 4 Şubat 2025; 17:24:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
instagramSon Kale Fenerbahçe on Instagram: "HARİKA DEĞERLENDİRMEErman Özgür; “Galatasaray ligi parmağında oynatıyor.”"https://www.instagram.com/reel/DFpdeZbqx9Z/?igsh=dWZjMmR6MHBxZ2xv
Deme öle yavv sütten çıkma onlar. Son 10 senedir şampiyonlukları yok, delimisin 😢
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Siz kendi bölümünüzde yazdığınız için puan alıyorsunuz, onlar karşı takım bölümünde yazdıkları için bölüm uzaklaştırması alıyorlar. Bölüm uzaklaştırmaları ilk anda 1 gün olup 7 gün olacak şekilde, daha vahim örneklerde 120 gün olacak şekilde veriliyor. Yalnızca bugün bile rakip bölümden hatırı sayılır sayıda kullanıcı 7'nin katları veya 120 gün olacak şekilde en ağır bölüm uzaklaştırmalarını aldı.
Bunları fark etmeyip genelde şikayet edilmedikleri veya o an henüz işlem görmedikleri için aradan sıyrılanları görüyorsunuz. Hatalar ve eksikler vardır elbette ama moderasyonun gereğinden fazla üzerine gidiyorsunuz. Yetkililer ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.
-
Bir bıyıklı bir de okşatma yeterliquote:
Orijinalden alıntı: man utd
Bu saatten sonra umarım aldığımız her puan hakem sayesinde haram puan olur.
Tek 1 hakedilmiş puan bile istemiyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam haklısın olabilir ben işin arka planını bilmiyorum fakat biz karşı tarafa yorum yazdığımızda inan 1 dk ka bile yorumlarımız durmuyor orda ve anında ceza/uzaklaştırma alırken biz ise burada sürekli karşı takımdan birilerinin tharikleriyle muhattap oluyoruz. Yetmiyor onlara aynı tonda cvp yazınca ceza bile alıyoruz. Yani artık nedesem kimi suçlasam bilemedim. Çünkü ben kendi başıma geleni biliyorum ve viraz daha adalet bekliyorum.
Senin durumunda ben de varım sırf resmim sarı diye beni fenerbahçeli yaptılar arkadaş.
Mesela cevap verdiğiniz ve "nerede bu modlar?" dediğiniz mesaj şikayet edilmiş değil. Mesaj şimdi silindi ve mesaj üzerinden mesaj sahibine işlem yapıldı ama şikayet etseydiniz çok daha önceden bu yapılabilirdi.
-
Hangi hesaptan söz ediyorsunuz? Sahte hesap gibi bir nedenden dolayı ceza almışa benziyor. Bu mesajı yolladığı için sınırsız uzaklaştırılmasına pek ihtimal vermiyorum. Bir hata varsa düzeltilebilir. En azından neden uzaklaştırıldığı uzaklaştırılma sebebini tatmin edici bulup bulmamasından bağımsız kendisiyle paylaşılabilir.
-
6 puan fark kapanacak. fener şampiyon olacak diyorsunuz. doğru mu anladım? temenni bir şeydir, fantazi bambaşka bir şeydir. oynanan oyuna bakınca, size hak veremiyorum. ışık dahi göremiyorum. şampiyonluk hedefi taşıyan bir takım rizespor karşısında, o durumlara düşmez. düşmemeli.
sizin hayaller büyük, hayal kırıklığı da büyük olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Şubat 2025; 18:17:14 > -
gese maçını neden izliyor olayım? laf mı sokmaya çalıştınız. zira olmamış. nezaketi elden bırakmam, mümkün mertebe ama savunduğunuz adamın, tek tük olumlu işlerini yazarken, hiç mi düşünme zahmetine girmiyorsunuz, neden arayıp arayıp bir tane buluyorum, diye??
-
alakası yok. forum topluca en nesyri çöp derken, bu adamdan yararlanamıyoruz. bol gol atacak yazan benim. saint maximen ise, hataları çok olan, iyiniyetli ama verimi düşük bir oyuncu, şu an itibarı ile.
not:verim=gol, gol katkısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Şubat 2025; 18:21:44 > -
Ali koc soy adinin hakkini verseydi emin ol bunlarin hic birine gerek kalmazdi. Yabanci hakem getir bu malum topluluk onlarida bi sekilde kendi saflarina ceker. Ali kuzu yarin real madrid kadrosunu getirsin ve dunyanin en iyi 20 hakemini getirsinler biz yine sampiyon olamayiz. Çünkü koc gorunumlu kuzu. Fenerbahceyi siradan anadolu takimina cevirdi. Ulan ben bu fakirligimle baskan olsam daha fazla sesim cikar daha fazla kavga ederim daha fazla masaya yumrugumu vururum. Tum taraftar gruplarini kendine bagladi ona ragmen ne medyadaki anti fener gorusunu dengeleyebildi ne taraftarlarla tffdeki malum toplulugun baskisini kirabildi. ALI KUZU ISTIFA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 4 Şubat 2025; 18:14:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ee bjk kotu ts kotu bi biz variz onda da bizim baskan ali kuzu ne beklersin ki. Adamlar ligide oynatir parmaginda ulkeyide
Bu morinyo ile bu lig bitmez!!!! Derhal yollanması lazım ve Aykut kocaman gelmesi lazım.
Koyun daha uygun olurdu sanki hocam
bir kanat oyuncusu, hedef olarak rakip kaleye hızlı ve etkili atak yapmak, gol veya asist yapmak arzusunu benimser. motivasyonu budur. tadic gibi yavaş olanlar, başkalarının getirdiği topları etkili paslarla kullanır. irfan gibi olanlar , birebirle adam geçip, önünü boşaltıp, orta veya şut çekerler. oğuz gibi olanlar, o an hangi durum uygunsa onu tercih edip, kaleye ulaşmak isterler. maximin ise, amacı çalım atmaktan başka bir şey değilmiş gibi görüntü veriyor. topla oynamayı da, sağa sola çekmeyi de çok seviyor. motivasyonu bu anladığım kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Şubat 2025; 18:28:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X