Sizin de bir farkınız yok. Şu son zamanlarda bjkye olan ufak saygımı da yitirdim. Bizim tertemiz kazandığımız maçtan sonra ne kadar bjkli fenomeni taraftarı bilmem neyi varsa ortalığı ayağa kaldırdınız. çarşı bile paylaşım yaptı. Ama dün gese abiniz ofsayttan gol ve rakibin verilmeyen penaltısıyla kazanınca hepiniz suspus. gese abiniz kulağınızdan çeker diye korkuyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5253. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
Bu mesaj silindi.niye tertemiz olmasın kararlar doğru
-
Ben sizi sevmem. Şu yazdığın mesaj sevmemem için yeterli bir sebep. 9 kişiymiş adamlar kırmızılık hareket yapıyorsa ne yapalım hakem "Ya pozisyon kırmızı ama şimdi 9 kişi bırakmayayım sizi" mi desin? Aç hangi hakem yorumcusunu istiyorsan Fenerbahçe-Rize maçını dinle. Ben hepsini dinledim maçtan sonra. Ne kadar hakem yorumcusu varsa kırmızı kartlar ve penaltı için doğru dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Gs den korktuklarından değil Ali Koç efendinin Babası ve Abisinin Bjk olmasından dolağı biz ne yaparsak yapalım sponsorluk dan çekilmez o sebeple rahat rahat FB salarınız diyerek o kadar rahat davranabiliyorlar. Ali Koç bünyesinde olan şirketlerin Bjk ile olan bağlarını koparsa bir de Bjk sponsor olan kankalarına kesin ilişkinizi dese elleri kollanına dolanır ve bir daha o şekilde paylaşım yapmayız diyerek
Bjk sponsorların bile ciddi bir kısmı FB'liler. Hatta Gs sponsorları arasında ve yönetimleri üsttünde söz sahibi olan kişilerin büyük kısmının en yakınları FB'liler. O FB olan o kişiler muslukları kapasalar Bjk ve Gs ciddi kriz yaşar.
-
Sen kör olmuşsun fanatiklikten doğruya doğru yanlışa yanlış bile diyemiyorsun. O yüzden cevap vermeyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbiSen kör olmuşsun fanatiklikten doğruya doğru yanlışa yanlış bile diyemiyorsun. O yüzden cevap vermeyeceğim
Hakem yorumcularını dinledim hepsi doğru diyor diyorum, istersen sen dinle diyorum ama ben körüm öyle mi? :D Bir jekeliden fazlasını beklemem. Hadi ha gayret biraz uğraşırsanız ilk 10'a girersiniz bu sene.
bizim takım kötü zaten ben takımımı eleştiriyorum ama sen eleştriye gelemiyorsun mesaj atarken bile hırstan ellerin titriyor :)
Bizim sayemizde ayakta duruyorlar, hâlâ utanmadan bize sallıyorlar. Madem bu kadar gese yalakası olmuşlar gese sponsor bulsun bunlara biz ne uğraşıyoruz.
tahrik etmek için yazıyorlar şikayet edip geçin
-
Ben kendi yorumumu katmıyorum, sana hakemleri dinle diyorum dinlememekte direniyorsun çünkü haklıyım. Dinlersen haklı çıkacağımı bildiğin için dinlemek işine gelmiyor. Hadi koş gese abin çağırıyor fazla bekletme kızmasın
FB-BJK derbisindeki
4 kırmızı kart gibi bütün kararlar doğru
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
Bu mesaj silindi.Ahmet Çakar dışında kalan tüm eski hakemler iki kırmızı içinde doğru karar dediler. Penatıya da doğru dediler.
Gs evinde son oynadığı Avrupa maçındaki penaltı ya göre daha penaltı bizim Rize maçındaki. Rizeli oyuncu topa bile bakmıyor. Direk FB oyuncuya sarılıyor. FB oyuncunun bir sarılması veya çekmesi yok. Direk topa gitmeye çalışıyor. Gs maçındaki pozisyonda karşılıklı sarılma var. Barış da sarılıyo.
Ayrıca Sebastian'a ilk yarıda yapılan bir faul var ve bazı yorumcular hakem kırmızı bile verebilirdi dediler.
Amrabat'ın sarı gördüğü pozisyon içinde temas anında kendi topuğu yerde olduğu için sarı kart kararı doğru çünkü kural topuk yerde ise sarı kart ile cezalandırılır diyor.
Yani maçta verilen kararların hepsi doğru denirken çıkıp bu lafı ederek Gs algıcılarla aynı sallanan salıncağa binmiş oluyorsun bilgin olsun.
Son olarak Gs yancısı olan bir kulübün taraftarının sizi severim laflarını kusura bakma hiç bir Fenerbahçeli ciddi almaz.
Başkanlarınızın ve o dönemki taraftar gruplarınızın Lig sizin Kupa bizim dediğiniz günleri hala unutmadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 4 Şubat 2025; 16:22:50 >
-
-
ŞahinAbi isimli arkadaş spor değil tüm forumun trollüdür. Ona göre yorum yapın
-
o pozisyona penaltı değil diyen art niyetlidir
-
Keşke art niyetli olsalar. En azından belli bir düşünceleri var derdik.
-
Yerine adam almıyorsan mecbur kalacak keşke maksim yerine Juve deki Emre morun bal yapan türü Conceiçao'yu biz kiralasaydık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X