< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5256. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Gs li olup çok var kabul eden penaltıyı. Ama hakem %100 eminmiş penaltı olmadığına. Ama aynı hakem benzer pozisyonda ferdîye vermişti ne hikmetse. Tam bir tetikçi. Talimata göre iş yapanlardan. Hum gibi, Çakır gibi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Lobi İşini Bilen En İyi Kulüp Galatasaray'dır! Hangi sistem gelirse hangi siyaset gelirse bakıyorsunuz yolunu buluyor, yönetiyor o sistemin içine giriyor " diyor gsli samsun başkanı Yüksel Yıldırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 4 Şubat 2025; 20:30:13 > -
Artık malum tayfadan gelen yorumlara bunu yollayacağım LVBELC5youtube
LVBEL C5 - HAVHAVHAVhttps://www.youtube.com/watch?si=2chFuXDxhLg_n4YF&v=1tppzgR5ok0&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 4 Şubat 2025; 20:34:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
O lobi bir kaç sene içinde çökecek.
-
Haklısın, malum hükumet gidince resmini paylasamadikları futbolcularını tekrar paylaşacaklarını herkes biliyor.
Zaten kulüpten ihraç bile edemediler sonra aidat ödemiyor diye bahane buldular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
adamların rengi hükümetlere göre değişiyor. bunlara bir şey olmaz
-
Al hilal Persepolis maçına bakıyorum da. Persepolis liler çok kazma. İsmail Kartal ın işi zor. Al hilal in kadro çok fena. İyi para harcamışlar.
-
olmaz.
-
yedek olarak baya defansımız var bize oyunu değiştirecek skoru bı anda değiştirecek bazen mucize yaratacak adam lazım umarım carlos yazmaz
-
Yapay zekaya soruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allan Saint-Maximin: "Desteğinizi asla unutmayacağım. O yüzden şunu bilin ki ben de sizi seviyorum. Saha dışında ne olursa olsun, sizin için sonuna kadar savaşacağım. Ben asla o nankörlerden olmayacağım. Beni kendinizden biri olarak gördüğünüz için teşekkür ederim."
-
Avrupa'da savunma önemli. Ama sol kanat-bekte Szymanski ile idare edebiliriz. Bu sebeple Talisca kayıt edilmeli. Skriniar ve Carlos banko zaten. Ama Carlos yazılmayacak diyende var. Bilemiyorum Altan..
-
Kupa macında umarım cenk ile taslica birlikte güzel bişi izletirler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X