< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5257. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
neyse kardeş. aynı adamı izliyoruz. siz beğenmiyorsunuz, ben bir çok açıdan yeterli bulmuyorum. tartışarak, ortak bir noktada buluşmamız mümkün görünmüyor. maxi 'yi kısa keselim en temizi.
-
Arkadaşlar sizce GS niye her hafta hatalı kararlarla kazanıyor?
Tesadüf mü? Yoksa çok çok büyük takım diye hakemler heyecan yapıp baskı ve stres hissediyor ve hata mı yaoiyorlar? Bu olabilir bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmail hoca Jesus'u tokatlıyor.
-
4-0 tokatlanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ismail hoca en azından arabistan'a çin'e falan gidebilseydi iyiydi, avrupalı futbolcu alabiliyor onlar.
-
allahın adaleti
-
O gün sosyal medyada ortalığı yangın yaptınız, tek maçta tam "4 (DÖRT)" oyuncunuz kart temizledi ama Fener'in TFF'si sevke bile gerek duymamış :) En azından sevk edip ceza vermeselerdi bu kadar belli olmasaydı be?
-
metom jesustan 4 yemesini nasıl savunacak geldiğinde haber edin pls
-
Tam tersi Jesus tokatlıyor
Yav sadede gel. Oyuncun sevk edilmiş ama ceza almamış. Demek ki cezası yok, demek ki biz de yapabilirmişiz. Bu saatten sonra sevk edilse ne olacak, sevk edilmese ne olacak? Boş işler peşinden koşma.
-
Normal değil mi hocam, iki takım arasında kadro kalite farkı uçurum. İsmail hocanın yapabileceği bir şey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sadede neden geliyorum kardeşim, senin oyuncun da sevk edilecek, ondan sonra ceza alsın almasın beni ilgilendirmez. Bizimki almamış sizinki de almasın beni bağlamaz. Ama sevk edilecek. Bu prosedür sadece Fenerbahçe'ye uygulansın diye mi talimata eklenmiş de sevk edilmeyecek?
Sadece Apo sevkedilmiş hadi yine iyisiniz 4'te 1.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 4 Şubat 2025; 23:43:54 > -
Esas Musleramin kartı çok balondu
Normal bi futbol ülkesinde abdulkerim denen tiyatrocu en az 2 maç ceza alır
Fakat yapı futbol sirkinde 1 maçlık cezasıda kaldırılsa şaşırmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X