orasını bilmiyorum. arkadaşı tanıyorum. sahte hesap vs. uğraşacak birisi değil. yorumları da epey saygılıydı. mail adresi ve nick'i var bende. dilerseniz özelden paylaşırım. bugünlerde böyle şeyler pek bir şey ifade etmiyor da epey bir kırılıp, banlanan hesabı silip forumu bıraktı. haftalarca cevap alamamıştı destek'ten. aldığı cevap da bahsettiğim gibiydi. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5261. sayfa)
-
-
82 B görüntüleme · 4,1 B ifade | Eyyamcı Kadir Sağlam | Umut Kocafacebook82 B görüntüleme · 4,1 B ifade | Eyyamcı Kadir Sağlam | Umut Kocahttps://www.facebook.com/share/r/15cGv7DtBi/?mibextid=wwXIfr
Yapı yok yeaaaaaaaaaa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bırakın şu turuncu kırmızılı trolü şampiyon olamadıkları bir sene sonunda iflas edecekler haberleri yok böyle böyle kayrılıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fenerbahçe 12 sene de etmediyse.
Bence Galatasaray'da 1 senede etmez hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EKŞİ SÖZLÜK İYİCE GALATASARAY YUVASI OLMUŞ.
EN BEĞENİLEN ENTRY BİLE AÇIK AÇIK YALAN İÇERİYOR
VE BU KENDİ SÖYLEDİKLERİ YALANLARA KENDİLERİ İNANIP
BU YALANLARLA ORTAMI GERİYORLAR
GEÇEN SENE EN ÇOK PFDK'YA SEVK EDİLEN EN ÇOK CEZA ALAN TAKIM DA FENERBAHÇE
CEZADAN EN ÇOK İNDİRİM ALAN TAKIM DA GALATASARAY
HEM KÜFÜR ET HEM DE CEZA ALINCA MAĞDUR OYNA
TAM BİR ÖZETLER TAM
-
Saçmalığa bak. O zaman Kızılyıldız'da kalsaydı eleman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay maç öncesi sıfırlayın bakalım sarı kartları ne güzel dünya(!) Yabancı TFF ve yabancı orta hakem şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Şubat 2025; 9:44:39 > -
Saçmalık osayi kaydolmasın o zaman zaten imzalamıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle. Avrupa liginde kayıtlı zaten. Orada oynasın.
biz avrupanın en büyük spor kulübüyüz sadece futbol kulübü değiliz.
basketbol voleybol atletzm boks yüzme... fb ya şampiyon olur ya final oynar
ama gs futbol kulübü.. futbolda şamp olamazsa bir gs linin takip edeceği ilgileneceği hiçbirşey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 5 Şubat 2025; 10:18:34 > -
Galatasaray ve Okan Buruktan daha buyuk bir rakip olarak goruyorum Joseyi hocam. Her Fenerbahce taraftarinin ruyadan uyanip bu gercekle yuzlesmesi gerekiyor. Kenar yonetiminde cok cok buyuk problemler var ve duzelecek gibi degil. Eksiksize yakin bir kadroyu once kendi elleriyle dagitti parcaladi, ardindan bir devre arasi transferinde tekrardan personel kalitesi cok yukarilara cikti ama hala oyun gucu, performans artislari, oyuna dokunuslar anlaminda herhangi bir degisiklik yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok aciz çok vasat bir yönetim ile şu malum kulübün paralı trollerini konuşturuyoruz ya gerçekten yazıklar olsun.
Artık sosyal medya da karşıma çıktıkça kahroluyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gs kitlesi çok ilginç uyutuluyorlar yıllardır biri de demiyor ki ya ben basketbol izlemeyi çok seviyorum niye basketbolda iddialı değiliz voleybolda yokuz boksda fb madalyaları süpürüyor biz nerdeyiz
bir tanesi de demez ki biz spor kulübü değil miyiz... biatçı kültür hakemler desteğini çektiği anda ortada kalacak sportif açıdan 1 tane ses çıkaran yok camialarında
-
Direkt kadro dışı bırakmak lazım direktt
-
Kırmızı başlıklı kız kendi forumuna mı uzasan artık ?
-
@erenfb1907 Erenim sayfanı bulamıyorum, eren reis diye arattım çıkmıyor. Engin futbol bilgilerini paylaştığın adresini paylaşabilir misin ? Gençlerimizin derin analizlerine çok ihtiyacı var 😍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoo fbliyim rezil.futbolumuzdan bahsediyorum 11 11 oynanan futbolu gormediyseniz gidin voleybol.izleyin
Mimovic olayı doğru mu ya?
Böyle gerizekalı transfer planı olur mu ? Biz bu adamı UCL oynarken takımından kopardık.
Şimdi Avrupa kapandı, araplara mı göndereceğiz? Kepazeliğe bak.
Çok güzel işler yapıyorlar ama mutlaka bir tane de böyle saçmalıyorlar her dönem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X