< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5269. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Stadyumda taraftarlardan biri aşırı protein zehirlenmesinden bayılarak ambulansla hastaneye kaldırılmış Fakat yapılan ilk teşhiste taraftarın 'Beyler Mou futbolu beyler ' diye sayıklaması üzerine tıbbi müdahalede bulunan yetkililerin aşırı Mou futbolundan zevk alarak kendinden geçtiği için bayıldığını belirttiler
-
Talisca şişti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle.
Hala bu dizilişinde niye ısrar ediyor anlamak mümkün değil.
-
38 yasindayim nerdeyse 18 yasindan beri mac izlerim. Allahinizi severseniz biz ne oynuyoruz ven anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu maçta biletleri 100 200 TL yapsalar tribünler dolsa daha güzel olmaz mı be yönetim...
-
Mert Hakan'ın eliyle rakibe dokunmasına faul çaldı, rakibin cengizi eliyle itmesine penaltı vermedi. Nur topu gibi hakem doğdu
Škriniar sizin maskeli çöpünüzden daha iyi şut çekiyor. Kötü olan sizin için bu bence
Erzurum City’e karşı devre arasına 1-0 önde girebildiğimiz için Mou’ya şükranlarımı sunuyorum. Umarım ikinci yarı da kontrollü oyunumuz devam eder ara ara baskı yesek de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Morinho dışında bunu kimse anlamıyor. Kendisi de zaten maçların ikinci yarılarında anlıyor bir boka yaramadığını bu taktiğin.
Anlarım bir sistem kolay kolay oturmazda. Bir sistem de kendini iyi kötü belli eder.
Her zaman bu örneği veririm Daum 'un ilk senesinde evimizde 3-0 yenilmiştik İstanbulspor'a.. O maçta dedim ki biz böyle oynarsak bu sene şampiyonuz. O aç ve iştahlı oyun o kadar belli ettiki o gün kendini.
Şimdi de o kadar belli ki bu oyunla şampiyonluktan kopacağımız. Şuan tek şanslı oldığımız durum Gs2nin oyununu çok geriye gitmesi.
-
Beşiktaş maçından sonra da buraya kocaman yazdım... şimdi de yazıyorum...
MOURİNHO İSTİFA....
-
Takımının logosu daha kötü midem bulanıyor, kusasım geliyor görünce 🤮
Bunlar fikstürde mecburen oynanması gereken maçlar statüsünde yer alıyor
Boştakiler sakatlanmadan kendini göstermeye çalışacak bütün olayı bu bizim için şu an.Müthiş oynayıp kazansan bile 2 güne unutulacak nasılsa.havada soğuk zaten,sakatlık vs olmadan bitirip gideceğiz işte.Mert-ismail-levent ve hakemi beğendim.
Ben zaten sakat olmayan mert hakan'ı genelde beğeniyorum.Bugün rakip alt ligden olunca sakin takılıyor ama normalde sahaya pislik,sertlik dinamizm falan katıyor
-
Nefes Vatan Sağ olsun filmindeki Komutana bu maçı izletip 'Uyumayacaksın' desen en az 15 dakika benim gibi şekerleme yapardı:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X