Son 3 sezonda 10 maçı bile olmayan sakat adamı bu kulübe kim transfer ettiriyordu az daha, transferi yağlasın diye sercan gibi fırçalara komisyon da yedirmiş anlaşılan mejaneri, transferin iptal olması beni gram ilgilendirmiyor, son 3 sezondur sakat adam nasıl az daha transfer olmak üzere Türkiyeye gelebiliyor, bu işin arkasında kim var ortaya çıkmalı. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5398. sayfa)
-
-
Oğlum dişi deveyle erkek deveyi ayıramayan zavallıların yeni algısına bak. Gsye verilen haksız penaltılar vb hep yabancı hakem içinmiş:)
Adamların 2.5 yıldır kazandıkları haksız maçlar bu komplonun ürünü.
Yersen ben gerizekalıyım yani ben yedim.
Nasıl bir simülasyon bu
Herkesin gözü önünde adamlar haftalardır kollanıyor göz göre göre , ve zor durumda kalan bir takım artık "Yeteeeeeer" diye çekiliyor.
Artık herkes isyan ediyor ama bu takımla yarışan Fenerbahçeden çıt yok.
Kamuoyundan çıt yok.
Hic bir şey olmamıs gibi yaylalar yaylalar.
Ve kulüp sahibi de çıkıyor konuyu yuvarlıyor önemini azaltıyor falan. Enteresan cidden enteresan.
Malum kulüp başkanı da çıkıp garip şeyler söylüyor anlaması güç. Oyuncuları kendilerini fair playe uygun olmayan şekilde atıyorlar, rakiplerine tekme tokat dalıyorlar. Hakemler onların lehine karar veriyor ve bu onların önünü kesmek içinmiş.
Ben boşuna izleyip zaman kaybediyorum galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 11 Şubat 2025; 19:31:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Derbi 24 Şubat pazartesi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Altyapıya takviyeler devam ediyor. Altınordu'dan da bir sürü oyuncu transfer etmişiz. Hayırlısı olsun. Ali Koç'u takdir edeceğim tek konu bu olsa gerek. Keşke Altınordu'yu komple satın alsak. Tesisleri falan çok iyi.
Eylül ayına nasıl yetişecek. Bana pek mantıklı gelmedi. Ha stadyum için bir şey yapılacak gibi çünkü bu konuda son dönemde çok fazla şeyler okudum ve izledim. Ama kafamı kurcalayan bir mevcu var. Stadın genişletilmesi söz konusu ise neden ışınlandırmalar ve ses sistemi yenilendi. 3 ay için ışıkların yenilenmesi ve ses sistemin yenilenmesi biraz gereksiz masraf olmuyor mu.
Bu arada bizim stada bir şeyler mutlaka yapılacak çünkü İtalya ile ortaklaşa yapılacak Avrupa Şampiyonası var ve henüz hangi stadlar yer alacak netleşmiş değil.
FB stadı yenilenirse mutlaka turnuvaya dahil edilir. UEFA stad kapasitleri için koştuğu bazı şartları düşünürsek eldeki stadyumların 1 hariç hiç birinde yarı final oynatma şansın yok. Hatta çeyrek final bile oynatamayabilirsin.
Olimpiyat Stadı dışında Türkiye de hali hazırda olan stadların hiçbirinde yarı final oynatamıyorsun diye biliyorum. Ankara ve İzmir'e yapılmakta olan Stadyumlarında kapasitesi yanlışım yoksa çok yüksek olmayacaklar.
Bjk ve Gs stad kapasitelerini uygun hale getirmek FB stadına oranlar çok daha zor bir süreç mesela. FB stadının kapasitesi mutlak artmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Şubat 2025; 20:30:0 >
-
Herkes mertens diyor da esas taklacı toreria denen sahtekar
Mertens kendini 1 atıyorsa bu 5 atıyor. Sevgilisi evrim bile demişti böyle sahtekar görmedim diye
İşler patolijik bir hal almaya başladı.Sahtekarlığı savunmak için üst bir amaç uydurup ona inandırılıyorlar.
-
-
-
Efsaneleri metin oktayida cok karakterli olarak gosterirler
Yabancı orta hakem, hava gibi, su gibi şarttır!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X