Sol stopere Levent, sağ stopere Müldür koyar yine oynatır bu. Yabancılardaki inat asla bitmez. Anca 2-3 tane yerse 4'lüye dönüyor. Göztepe ve Rize maçlarında sıçradık, ya Alanya'da ya da derbide patlayacağız. Hocanın da hatasını gördüğü yok, her maça aynı kafayla çıkmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 hafta içinde acı gerçekler yüzümüze vurmaz umarım. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5282. sayfa)
-
-
An itibariyle :
Becao sakat
Oosterwolde sakat
Diego Carlos sakat
Djiku sakat
Yusuf Akçiçek sakat
Bunların 3'ü bu takımda as stoper oynadı. Diego'ya söyleyecek kelime dahi yok.
-
Nesyri'nin sevdiğim tarafı vücut dili ve mental olarak çok olumlu oyuncu. Gol atamasa da pes etmiyor, yanında müsait arkadaşı varsa bencillik yapmayıp gol de attırmaya çalışıyor. Mesela Bats bizde o kadar gol atmasına rağmen hiç bu enerjiyi alamamıştım sanki kafasına silah dayayıp fidye istemişiz gibi oynuyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amrabat merkez stoper olsun. Zaten stoper gibi oynuyordu :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arın durumu belli oldu mu
-
-
Yusuf ve Carlos sakatlıkları maalesef ciddi....
Fenerbahçe kadrosu hep bahsettiğimiz gibi başarılı olduğu Balkan veya Brezilyalı futbolcu ekolü ile bir karma oluşturdu bu sezon. Tabi bu futbolcuların kalitelilerini almalıydık yıllarca bunu bekledik. Neyse ki bu kalite belirli ölçüde sağlandı bu sezon. Ama Mourinho oyunu faktörünü beklemiyorduk.
Takımda tam bir yırtıcı kanat, 8 no yedek ve 2 sağlam bek olursa önümüzdeki sezon eksiksiz bir takım izleyebiliriz belki. Bir ton oyuncu alıyoruz bu takımda bir takım bölgelere oyuncu ihtiyacı oluyor bir şekilde. Bunu yönetim geç uyguladı 30 tane adam alacağına 3 - 5 sağlam adam al dedik hep bu yüzden senelerce. Bir sezon da takımın bütün bölgeleri tam diyemedik bir türlü. Neyse ki iskelet oluşuyor gibi bazı bölgelerde.
-
Kendi Benzema'mızı ürettik şaka gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 5 Şubat 2025; 23:29:18 >
Bu maç Talisca'yı beğendim, Mesut gibi olmayacak havası verdi. Yusuf El Nesiri kötüydü, attığı iki gol dışında sahada yoktu.
-
Sezonu kapattı maalesef... Demiştim..
Valla rengim oynasın da Amrabatı herhangi bir bölgede tam bir oyuncu göremiyorum ben. Ne orta sahada merkezde ne 6'da ne de stoperde... Ama çok seviyorum efendi ve düzgü bir karakter gerçekten. Maçına göre de mücadelesi ve hırsı ile ön plana çıkabiliyor. Stoper desek ağır kalır, 6 numara desek o keskin yırtıcılık yok, 8 desek uzun paslar iyi ama hücum aksiyonu zayıf vs. vs. Bu adam çok iyi uzun pas atıyor ama dediğim gibi komple bir bölgemizi kapatmaz. İyi bir yedek olabilir. Hatırlarsan yazın bu bölge için beklentimiz o kadar yüksekti ki... Parteyler falan havada uçuşuyordu. Partey'i de önceki T.D. si bekte oynatıyor diye eleştiriliyordu geçen sene. Piyasa değeri düşmüş gibi. Tabi bu bölgenin pastası Yves Bissouma olurdu herhalde.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam sahadan yürüyerek çıkıyor nasıl sezonu kapatmış olabilir :D
Bazen gereksiz troll yapıyorsunuz
-
Yürüyerek çıktığında problem olmadığı anlamına mı geliyor, bence 3-4 hafta yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
GS maçına Serdar Aziz çıkarsa bizim mental sağlık
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X