< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5280. sayfa)
-
-
ne gerek vardı ?zaten adamlar ayak kırmaya çıkmış cenk de sadece bu maçlarda forma bulabilecek belli ki
-
Nesirinin her golde evi yıkıyorum ekstra seviniyorum sempatik herif
-
Yine 6 olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erzurum süper lige çıkarsa çok yazık. Sıfırlar. Hücumda Hiç bir varlık gösteremediler pres takımı olmadığımız halde.
-
Talisca nasıldı beyler ben macı izlemedim
Bence de Oğuz yazılmalı ama önce negatif düşünceleri bir uzaklaştıralım. Ağzımızı hep kötü düşüncelerle açıyoruz. Sonra da başımıza gelmeyen kalmıyor. Yok şu sakat, yok bir gol attı daha atmaz, yok sezonu kapattı, yok çöp vs. Hep kendimizin düşmanıyız. Millet kapısındaki çöpü bile övüyor.
-
balon alper yılmaz 32 maç 1 asist
Oğuz Aydın 11 dakika 3 asist
Oğuz ileri üçlüden biri olur geride harcanıyor
Carlos un ciddi birşeyi yoksa her türlü Avrupa kadrosuna yazılır. Skriniar zaten ok, 3.oyuncuda Kostic veya Talisca olacak. Eğer Carlos’ un sakatlığı ciddiyse, Kostic ve Talisca birlikte yazılır. Oğuz kendini önümüzdeki seneye hazırlasın derim. Evet iyi oyuncu, bende beğeniyorum ama beklemesi lazım biraz daha.
Benim forvette temel kriterim yıllarca oynadığı maçın en az %45 - %50'si kadar gol katkısı vermesiydi. En Nesyri bunu çok iyi başardı şimdiye kadar. Bravo. Umarım böyle devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 5 Şubat 2025; 22:36:29 > -
Hakem cengizin penaltıyı verse 6-0
6 derken birşey mi ima etmeye çalışıyorsun
-
Yersiz şike veya siyasi sebeplerden ceza yiyebilirim dur sende
MHY ve İsmail'in yaptığı asist/asist paslarını Amrabat ve Szymanski 90 maçtır yapamıyor. Tamam rakip kötüydü de, acı bir gerçek de var maalesef.
İsmail > Amrabat
MHY > Szy
Szy oynarsa rakip peşinde koşturacaksın, pres yaptıracaksın, tek işi bu. Başka olayı yok. E bizim hoca pres de yaptırmıyor, dolayısıyla Szy hiçbir işe yaramıyor.
Cengiz'e verilen 15m'den sonraki en büyük kazıklardan biri de Amrabat oldu gibi duruyor.
-
x (formerly twitter)Sports Digitale (@SportsDigitale) on Xhttps://x.com/SportsDigitale/status/1887212808183451714
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En Nesyri, Fenerbahçe formasıyla 1872’ dakikada Sevilla’da geçtiğimiz sezon yaptığı gol katkısına ulaştı.
⏱️ 3243’
Sevilla: 20 gol, 3 asist
⏱️1872’
Fenerbahçe: 20 gol, 3 asist
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X