Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mstfmrt085 , Qzyurt , KingOfShadows , ali222 , coobain Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (9 Mobil) - 21 Masaüstü11 Mobil
5 sn
107.843
Cevap
394
Favori
2.543.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 53755376537753785379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GS lehine penaltı olmayan pozisyona penaltı verilmiş. Maçın devamında Adana'nın bir net penaltısı verilmemiş. Bunun üzerine Adana 30 dakika da maçtan çekildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohibar

Kostic yere atlayıp penaltı alırken ahlakınız neredeydi? Her maç Fred, Djiku, Tadic temas olmadan kendini yere atıyor. Sizin beş para etmez algılarınızı yemezler.

Büyük oyunu cozmussun kral bu yüksek algiyla sen çok yaşarsın en cok yaşarsın. Bütün cakralarin 6. hissin tamamen açık yoksa bu algı oyununu göremezdin  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaklabanın oğluna yazık nereye giderse gitsin babası için şaklabandı diyecekler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokalım mı ? Çöp ligimizdeki çöp hakem kararlarının derdini niye avrupaya gidip şikayet ediyoruz. Türk futbol ligi ismini zikredince forumdan banlanılan bir organizasyon tarafından işgal edildi. Bunu kabullenip boykot edeceksiniz. Futbolun içinde kalmaya çabalayarak sadece bunları mutlu ediyoruz. Fenerbahçe Spor Klübünün futbol şubesi geçici süre ile fesh edilip ligden çekilmek dışında yapabileceği hiç bir şey yok.

• x (formerly twitter)
    Tek Yol FENER (@TekYolFener) on X
    https://x.com/i/status/1888671744128598504

geseli erman, 30 IQ'luya sorar gibi sormuş. malumlara soruyorsun "fenerbahce gollanıya"... erman soruyor yahu. gesenin adamı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cohibar C kullanıcısına yanıt

bizim hemen hemen her maç 1 penaltımız güme gidiyor bu maçta bile 1 penaltımız gitti. lehimize 1 kere hata yapılırsa 3 kere aleyhte yapılıyor. federasyon değişir siz yine yerinizi alırsınız merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 10 Şubat 2025; 0:24:44 >
  • Hahahahahha

italyanlar bile mertens’ten iğreniyor

bugünki olaylar üzerine italyanların ne dediğini görmek için twitter da şöyle aratın: mertens lang:it since:2025-02-09

• 3 sayfa önce attım. iğrençlikleri bitmeden yenisi başlıyor yazmıştım. hala da devam ediyorlar! arsızlık bunların best seller kitabı olmuş.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Takımının başında Okan Burak oyuncu olarak Torreira, Mertens, Barış Arper olan adam utanmadan buraya gelip ahlak dersi veriyor. Aklınca espri yapıp güldürmeye çalışıyorsun ama gülmek istesek Güldür Güldür programını izleriz.

• Adamlar gelip bizim topçunun kartına laf ediyor. Bizim teknik ekibin gördüğü kart sayısı bile GS'nin bu sezon ligde gördüğü karttan fazladır.

• Konunun futbolla alakası yok beyler. Genel durumun yeşil sahaya yansımalarını görüyorsunuz sadece.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Yılların başarısızlığından akıl tutulması yaşıyorsun, uyanınca geçer merak etme korkacak bişey yok.

sen neyaşıyorsun yahu💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐  helal şampiyonluklarına sevin tabi bulabilirsen. blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 10 Şubat 2025; 0:28:7 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

Sebep? Niye eze eze yenmek zorundayiz? Bugun bir penaltı pozisyonu var maçta. Gsye olsa verilirdi. Daha kolayi veriliyor. Bugun Osimhen yuze vuruyor rakibe saei geliyor. Aha bak Kostic de el yüze oldu sari vermedi diyebikiyorum. Bir Gsli bunu demez. Alanyali geldi uc bes dakkada yikti ortaligi 3 sarılık 1 direkt kirmizilik gareket ne oldu verildi mi karti? Yok. Sonra aksam bir hakem Mertense sari verecegi yere aliyor topu Moratanin onune koyup al da at diyor.

Bu sene begenmedigin Morinyo bu olaylari dunya gundemine tasiyor diye adama her yerden salliyorlar. İkina ikina Avrupada ciktiysak sakatlar da vardi, rakiplerimiz de güçlüydü.

Boğazın karsisindaki takimin Avrupa karnesine bak lige bak aldiklari penaltılara bak. Bunyamin Gezer aglayacakti Mertensein evvelki penaltılarindan birine nasil verilir diye.

Aha ben de uzun yazdim. Daha da cok yazarim.

BİZ HAKEMİ DE RAKİBİ DE YENMEK ZORUNDA DEGİLİZ. SAMPİYONLUK İCİN TİKİ TAKA bBARCELONA GİBİ OYNAMAK ZORUNDA DEGİLİZ. ADİL BİR LİGDE ESİT SARTLARDA OYNAMA HAKKİMİZ TEK BİR TAKİMA İMTİYAZLAR VERİLEREK ENGELLENEMEZ.

• Alıntı yapmış cevaplamayı engellemiş korkak😂 @rx6900xt

Hala konuşuyon hoşt hadiiii git kendi forumuna insanları günaha sokma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gene yaptin yapacagini yakaladin Fenerin algi oyunlarini haa 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐  gozunuzden de bir sey kacmiyor. Mertensi dusmeye Ali Koc ikna etti diyorlar. Hatta evvelki hareketlerinde de hep Ali Koc Mertensr kocum yere atla da algi yaratalim demis diyorlar. En cok ben inandim bu sefer beni gecemezsin. Fenerin algi oyunlari yikilacak bu düzene comak sokacagiz 😂😂😂

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

ölü taklidi yapıyor hala :D bunların yapısı bu. ölü taklidi yapıyor. kışkırtmaya geliyor. rezil olunca sonra şikayet ediyorlar.

benim bu akşamki olayla ilgili açtığım konu yine kural dışı konu diye kaldırılmış. burada bile varlar.

• 
Sayfa: önceki 53755376537753785379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.