Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5379. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 40 Misafir (18 Mobil) - 32 Masaüstü20 Mobil
5 sn
107.696
Cevap
394
Favori
2.538.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 53775378537953805381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkede adalet yok ki 30 suç kaydı olan adam dışarıda tabi adam bu tepkiyi verir ne olacak ki 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ben genel yazdım sizi kast etmedim. Hakemlerden de boyle dava acanlar oluyormus. Ne kadar doğru bilemem. Bir nevi gecim kaynagi oldu kendine kufrettirmek sanırım.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

tüm dünya görüyo bunların rezilliklerini. yargı olsa çoktan kapatılmışlardı

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Son paragrafa imza atmak istiyorum. Çocukluk arkadaşlarımın çoğu Galatasaraylı. Futbolun "f"si geçtiği an bir anda tüm muhalif kimlikleri kayboluyor, ülkede her şey düzgünmüş, futbolda son 20-30 yıldır sorun yokmuş gibi konuşuyorlar. O yüzden ben futbol takip etmiyorum abi diyorum, konuşmuyorum bile. Ne anlatsan boşa gidiyor çünkü.

Trabzonsporlu iş arkadaşım bile, bile diyorum çünkü Fener ile Trabzon düşman gibi lanse edilir, asıl sorunun GS olduğunu yıllar sonra anladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 10 Şubat 2025; 0:51:56 >
  • cohibar C kullanıcısına yanıt
    Sen hala burdamısın hadi sütünü iç yarın okulun var kalkamazsın bak sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet maalesef Gslilerle nesnel zemine dayalı tartışma olmuyor. Sebebi de kendilerini dev aynasinda görmeleri. Avrupaya gidince aslan oluyor kedi.

Gsli bir arkadas var. Onunla da hep tartışıyoruz ama geçen dedi ki oglum artık Gs maclarina bakmıyor. Dandik dandik takimlara Avrupa'da yenikiyoruz cocuk cok üzülüyor. Top oynadigimiz da yok.

Taraf olmanın gereği keser gibi kendine yontarsin. Yalniz bizim burada kazancimiz ve cikarimiz yok. Bu kadar da hep bana hep bana olmamalı.

En onemli etken medya. Yillardir bir futbolcu suc isler 10 takimda oynar ama Fbli resmi paylaşılır. Gsli olunca baska takim formali hali. Gs rezil top oynar kazanan biz oyle mac aliriz elestiri yagmuru. Taraftar kenetlenmeden, takimina sahip cikmadan bir arşınlik derede boğuluruz.

Yonetim konusuna su an girmem. Postal yere basiyor. Oncelikler var. Her sey vakti gelince.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Bizdeki sorunda tempo olmaması aslında. Oyun sürekli duruyor. Belli bir ritim yok. Sakatlıklar da bundan dolayı oluyor.

• cohibar C kullanıcısına yanıt

Bizim lehimize hata istemeyiz velevki oldu diyelim son 11 yılda 1 şampiyonluk alırdık. Bu ülkede basaksehir gibi taraftarsız kulüp şampiyon yapıldı, iç işleri bakanının desteğiyle TS şampiyon yapıldı, sizin takımı saymıyorum bile en dandik hocalarla gelip şampiyon yapıldınız.

Kısacası bizim lehimize hakemler hata yapıyor ama en gereksiz ve saçma yerlerde yapıyorlar , bunu medyaya öyle yansıtıyorki sizin paralı troller sanırsın Fener her sene şampiyon yapılıyor

• Sizce hangi bölgeye transfer olur? Mimovic kiralık gidecek, onun dışında bir isim daha gidecek galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Sizce hangi bölgeye transfer olur? Mimovic kiralık gidecek, onun dışında bir isim daha gidecek galiba.

Yahu Mimovic niye gidiyor. Sözleşmeden dolayı aklı bir karış havada Osayi varken. Elimizdekilerin kıymetini hiç bilmiyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinanakgl kullanıcısına yanıt

doğrudur. bu işi bilerek yapan burada bile varmış. gerçi artık hakaret davalarında paraları devlet hesabına yatıyormuş. öyle bir bilgi almıştım. ama dediğim gibi küfürü ben de onaylamıyorum.

• coobain kullanıcısına yanıt

mounun bir röportajını izledim bugün. bir maç sonrası yapmış. dayı neden konuşmuyorsunuz diyor. burada bile konuşamıyoruz.   keşke şoparı buraya davet edebilseydik.

• Tff istifa mhk istifa hakemler cart curt demekle olmuyor ve olmayacak. Ülkenin futbol kangreni gesedir. Ve kökten kesilmelidir. Kapatılmalı ve kapısına kilit vurulmalıdır. Şampiyon yapıldıkları sezonların kupaları da o sezonların 2.sine verilmelidir. TR kupası kupaları da finalistlere verilmelidir. Futbol ancak böyle düzlüğe çıkar.

• Dünya'ya rezil oldular. hala bazıları gelip buada bize temiziz algısı yapmaya çalışıyorlar.

x (formerly twitter)
    Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) on X
    https://x.com/DiMarzio/status/1888655926372294848

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bana kalırsa Avrupa listesinde Osayi, ligde Mimovic olsun. Ama başka bir bölgeye oyuncu bakıyorlar herhalde. Anladığım kadarıyla..

• Yav bi de bunlar "iyiler her zaman kazanır" demiyor mu ahahaha, algı yapmaya o kadar kaptırdılar ki akıl sağlıklarını yitirdiler.

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt

iyimsiler

• Tüm dünyaya rezil rüsva oldular

Artık sportif gerçekliği olmayan şampiyonluğunda herhangi bi geçerliliği olmayacak dünya kamuoyunda

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• 
Sayfa: önceki 53775378537953805381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.