Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil
5 sn
111.820
Cevap
398
Favori
2.621.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 54415442544354445445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o dediğin kural Avrupa da var lig de 2 maç üst üste sarı görünce cezalı duruma düşme olayı yoktu zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yusuf ve irfan gs macında oynamalı dıye dusunuyorum

• Çok sinirliyim

5-0 6-0 yapmadan bırakmamalıydık şu paspas takımını

• Yusuf da ilerleyen yıllarda Arda gibi Real yapar mı derseniz

• Şimdi gs farklı yenilsin keyfimiz yerine gelsin

• Az alkmar ve gs macini izleyecem yabanci kanaldan. Bi an stadyum disini gosterdi. Adamlar bisikletle geliyor stada. Hic hir gür yok. Birasini yudumlaya yudumlaya geliyor insan. Bi bunlara bakiyorum bir de fener maci sonrasi Twitter de hakem sizi dogradi hakkinizi arayin diye trollük yapanlara... Bizde ki futbol hastalik baska birsey degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu galibiyet, ben demiştim demek için sürekli mağlup olmamızı bekleyen, biraz destek olacaklarına toksiklik yapıp ortada gezen aymazlara gelsin.

• Morinho taliscayı cagırıyor

• Kostic kiralıktı sanırım. Bonservisi alınmalı diye düşünüyorum

• Takım son birkaç maçtır sakin ve akıllı oynuyor. Ayrıca fark eden oldu mu bilmiyorum ama fizik gücümüz fena yükselmiş. Vitaminsiz tipler bile kolay kolay yıkılmıyor. Symanzski gibi çelimsiz bile yıkılmadı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

33 olacak. gerek yok bence. baku gibi biri alınmalı. iyice huzur evine dönücez.

• yusuf kocatürk daha 20 yaşında, çok uyumlu idiler defanta sağlam durdu, yaratıcılığı da var, bu özelliği de 10 numara da oynamış ondan geliyor herhalde, interin yaratıcı stoperlerine benziyor, marttaki macaristan maçında abdulkerim bardakçı ve merih demiral ağabeylerinin yanında stoperde sağlam durur bence. umarım montella kaçırmaz.

• maximen'i alsa tempo artacaktı, takım daha fazla yorulacaktı. o yüzden almamış olabilir.

• Ambrabat defansın önünde olmuyor böyle daha faydalı. Diğer türlü alan ve adam paylaşıminı bozup gol yediriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

gs altyapısından mı gelmiş? gs forumunda biri yazmıştı.

• geng G kullanıcısına yanıt
    2 li kuraya giriyorlar...
    Misal 1. ve 2. 15/16 ve 17/18 eşleşmelerinin galipleri ile kuraya girecek...
    24. Biz ve 23. Twente ile 9.Bodo ve 10. Anderlecht kurası çekildi... biz anderlecht ile twente bodo ile eşleşti... bunların galipler ligi 7 ve 8. bitiren oly ve rangers ile kuraya girecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 13 Şubat 2025; 23:0:4 >
  • Arkadaşlar, takım olmaya yeni başlıyoruz. Haftasonu da takım oyunu, üçgenlerle çıkış çok iyiydi. Bugün biraz daha dağınıktık ama takım halinde gidip gelmeler başladı. İyiye gidiyoruz, bu sakatlıklara rağmen.

• Uzatmalara giden bir gs maçı istiyorum haftaya 120 dk oynasınlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 54415442544354445445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.