Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5507. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 35 Misafir (6 Mobil) - 35 Masaüstü11 Mobil2 iOS
5 sn
110.391
Cevap
395
Favori
2.592.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 55055506550755085509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟡🔵 Kulübümüz, yapılacak sermaye tavan arttırımı ile kalan 80 milyon € olan Bankalar Birliği borcunun 40 milyon € civarına düşeceğini açıkladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

EVET BÜYÜK KAPTANIN BAŞARILARINI YAZMIŞLAR YANİ GOL SAYILARINI.

EL NESİRİ KARDEŞİNİ SAYMIYORUM BİLE.(BİZE 18 MİLYONA KAKALANMIŞTI)

AMA BU FOSURUKHEN UÇUYORDU KOŞUYORDU HAVADA PARANDE ATIYORDU NOLLDU O İŞLER.

BOŞ BOŞ YAZAN GRUP İÇİN BUDA BURADA BULUNSUN..

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 15 Şubat 2025; 12:52:25 >
  • bankalara borcumuz 82 milyon euro ya düşmüş 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Yerine adam yazılmıyor, İrfan forma şansı bile bulamıyor iken Cengiz in gidişini dert eden kimse yoktur. Bu Cengiz in bile aklına gelmemiştir hocam.

• 💥 Sezon başında İngiltere'den bir takım Yusuf Akçiçek için ciddi bir teklif yapmış. Mourinho 'Hayır' demiş.

Via; @ertansuzgun

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Cengiz'in sorunu keşke sadece aldığı paraya saygı duymaması olsaydı. Cengiz'in belli tek düze bir oyun sitili var. Çok iyi oynadığı az sayıdaki maçlarda bile o stille oynuyordu ve o oyun stili kolay önlem alınacak bir oyun tarzı.

Daha FB ile adı anıldığı gün hatalı transfer yapıyoruz Cengiz o paraya değecek bir oyuncu değil yazmıştım. Sebebini de yazmıştım. Cengiz topu bir tarafa çeker sonra terse dönüp şut atar veya orta atar başka şekilde oynamayı bilmiyor ve oynamıyor diye belirtmiştim. Bu şekilde tek meziyeti olan bir oyuncuya önlem almak kolay.

Yani Cengiz tek düze bir oyuncu. Ayrıca ciddi bir şekilde egoist dir. Kaleyi gördüğü zaman kendisinden daha net pozisyonda arkadaşı dahil olsa önceliği şut atmak. İzin versen kendi ceza alanından şut atacak.

Yani Cengiz'in sorunu kısıtlı bir kapasitesi ve kısılı bir oyun görüşü olması. Tamam yetenekli bir oyuncu ama yetenek tek başına yetmiyor. Oyunu okuması, boşta olan arkadaşlarını görmesi ve takım oyununa uyması gerekir. Ama Cengiz bu tür bir oyuncu maalesef değil. Takım oyuncusu değil yani. FB gelmeden öncede böyleydi. Roma ve Marsilya yaptı ama oralarda da çok tutunamadı.

• Fenerbahçe tarihinin bence tartışmasız en kötü transferi. 15 milyon verilmiş. Bugün gelinen noktada bırakın kötü oynamayı topu dürtecek enerjisi bile yok. Ayakları tutmuyor.

• Kovalenko kullanıcısına yanıt

transfer haberleri çıkmaya başladığında olmaması için kendimi ortadan ikiye yarmadıgım kalmıştı. burdaki hemen herkes istiyordu maalesef. kendimiz ettik kendimiz bulduk yapcak bişey yok

• Los Angeles FC, Cengiz Ünder'in satın alma opsiyonlu kiralık transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Futbolu bilmedikleri halde Dünya Kupalarında bizim kadar başarılar. Bizim yarı final oynadığımız sene çeyrek final oynadılar. Şuanki Var sistemi olsaydı tahminen yarı finali göreceklerdi çünkü Almanlara 1-0 yenildikleri maçta gol öncesi faul vardı diye hatırlıyorum.

Futbolu bilmedikleri halde Günay Amerika takımları arasında yapılan turnuvalarda final oynamışlıkları hatta kupa kazanmışlıkları var. Bu futbolu bilmedikleri halde elde ettikleri başarılar. Bir de bilseler.

• Finansal anlamda resmen destan yazıyor Ali Koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 15 Şubat 2025; 13:21:22 >
  • Tüh

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Futbolu iyi biliyorlar "Soccer" ı bilmiyorlar. Tüm dünyanın aksine futbol bildiğimiz şeye "Soccer" diyorlar. NBA, NFL, NHL varken kim izlesin Soccer'ı. Liseli kızlar oynuyor zaten sadece.

Football varken soccer izleyene kız bile vermiyorlarmıs USA'de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagram
    TRT SPOR on Instagram: "💬 "Devamlı kadro sızıyor"🗣🎙️ Okan Buruk: Florya'dan her şey çıkıyor maalesef. Kimden, nasıl çıkıyor, hangi kadrolar kime ulaştırılıyor, bilmiyoruz. Daha sert olmalıyız bununla ilgili. Devamlı kadro sızıyor. Bu benim üzüntüm.#OkanBuruk #Galatasaray #AZAlkmaar #UEL"
    https://www.instagram.com/share/reel/BBr9ZdOJZ1

Çöküşün itirafı.

• Skriniar’ın sakatlanmasına beklerken Morata’dan kara haber alan geseli arkadaslara soğuk bir su verelim lütfen 🥺

• Mir08 kullanıcısına yanıt

Ne kadar uzak kalacağı kesin değil. Rizespor'a yetişmesi zor gibi ama 1 ay, 2 ay gibi söylentiler henüz netleşmedi.

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    Moratada ruh gibi asla korkulmaması gereken bir adamdı, sakatlanmasının önemi dahi yok,, ezeceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emre mor, lincoln henrique, arao gibi çöplerin arkasından ağıt yakıp geçen sene 9 gol 3 asist yapan (benim hatırladığım en az 3 maç çözdü tek başına) cengizin arkasından gitmesine rağmen sövmek anca bu fenerli çok bilmişlere yakışıyor, oğlum adam gitmiş işte hala niye nefret kusuyorsunuz ne toksik adamsınız

adam zaten ağzıyla kuş tutsa bile prime irfan can vardı geçen sene, kesemeyecekti. 5 milyon euro fazladan bonservis ödedik diye adamı diri diri gömecek seviyeye gelmişsiniz

• 
Sayfa: önceki 55055506550755085509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.