Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5520. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 44 Misafir (15 Mobil) - 39 Masaüstü16 Mobil
5 sn
112.104
Cevap
398
Favori
2.627.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 55185519552055215522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ezelin kör anası tasarlamış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

Şu listede "Bu takım gelirse gelirse kesin eleniriz." dediğim tek bir takım yok. Öyle heyecanlıyım ki. Seninleyiz Fenerbahçem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Kendini sağlık görevlilerine elletmek için dümenden yapıyor

• Real Madrid TV:

"Bu kirli ligde VAR sadece bizi şampiyon yapmamak için çalışıyor. Bugün hakem amacına ulaştı. Real Madrid kazanamadı." (FutbolArena)

• Kovalenko kullanıcısına yanıt

kostic oynatılmasın da.

gel gel bekliyoruz.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

top kapar, oyun kurar. görünmez kahramanları olur maçların. onlardan kubo. ayrıca oyundan düşmez kolay kolay.

lehimize birden fazla minör "hata", aleyhimize bir veya iki majör "hata" bekliyorum bu akşam. majörleri dile getirdiğimizde, minör olanları gösterip "sizi kolladılar" denecektir.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Onun ilk Avrupa golünü anımsıyorum ben. Sivas’a karşıydı sanırım. 4-5 sene önceydi. Çok hareketli oyuncu. O gün de çok beğenmiştim. Yaratıcı. Real’in Arda gibi aldığı adamlardan biriydi. Düşmez buralara.

Son farklı bir seviye hocam. Cidden sadece futbolcu değil Son. Halk kahramanı gibi bir şey ülkesinde. Ya birde ben bizim Kore ile olan dostluğumuza çok değer veriyorum. Son gelirse burada 3 sene sonunda heykeli dikilecek bir performans verecektir inanıyorum. Gerek teknik açıdan gerek manevi açıdan çok farklı olacaktır. Ben 2 sene önce tek adam alalım Xhaka olsun demiştim. Hocası dedi Xhaka olmasa şampiyon olamazdık diye. Geçen sene Mctominay demiştim. Bu yaz da Son diyorum. Tek Son gelse bile kafi. Kendisi farklı biri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

hakeme küfür etmiş bellingham. ancelotti de "f.ck off ile f.ck you farklı şeyler" demiş. sıvamış.

Dün yarım saat şunu inceledim, ciddi söylüyorum bu kupayı alabiliriz bu sene. Çeyrek finalde Bilbao/Lazio/Roma/Porto dörtlüsünü geçtiğin anda rakipler kolaylaşıyor, frankfurt hariç haha. Geçen sene de buna benzer bi durumdaydık hepimiz farkındaydık alabileceğimizi ama hocamız yetmedi.

bu sene Avrupa canavarı mourinho var takımın başında, ilginç şeyler olacak

Ben çok beğendim. Özellikle günlük kullanıma çok uygun bir tasarım olmuş.

• Alkmaar- gese süper lig maçı olsaydı Kaan Ayhan’a ikinci sarı kart çıkar miydi? Alkmaar maçı kazanabilir miydi? Aklımda deli sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 17 Şubat 2025; 15:16:16 >
  • YANAK OKŞATAN KENDİLERİNİ ELLETENLER DERNEĞİ 'miydi arkadaşlar..?

Neydi o derneğin adı.. Baktım baktım bulamadım..

• Bence 6S en az 1 puan cepte dönerdi.

• benim mesajlarımı okuyan 2 ay kadar önce yazdığım malumların takımında bu ligde enerji patlaması hakkında normal olmadığını yazmıştım. avrupa maçlarında dökülen bu takımın nasıl ligde 90 dakika koşabildiğini sorgulamıştım.

eski antrenörlerden mesut bakkal bu malum takımda oyunculara atı uyuşturan maddeler verildiğini söylemiş. inanmayana ise elinde kamera kayıtları olduğunu söylemiş.

• LA FC redditine baktım adamlar cengiz gelecek diye çok mutlu, hepsi tanıyo ama Fenerbahçe’de takip edemedik iyidir heralde diyorlar.

Cengo nolur cengo, los Angeles mis gibi şehirdir aklını başına al git güzel güzel topunu oyna. Bizim leş Rossi bile ligin içinden geçiyormuş.

25m çok iyi olur be

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    bizim fenerliler giden oyuncusunu moklamayı bırakırsa belki görürüz o günleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulcet kullanıcısına yanıt

Cengiz orda iş yapmasına yapabilir de mls bonservi rekoru zaten 18 milyon euroymuş, orada 10 milyon üstü bonservisi genelde güney amerikalı 21 22 yaşındaki wonderkidlere veriyorlar, cengiz mls rekoru kırıp giderse rvp transferindeki yandex reklamındaki gibi giyerim bikinimi sıkıntı yok 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 55185519552055215522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.