Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ (5895. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 37 Misafir (11 Mobil) - 33 Masaüstü15 Mobil1 Android
5 sn
119.271
Cevap
403
Favori
2.757.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 58935894589558965897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olmayan şey araştırma konusu olamaz hocam :)

• Zenit in maçı var mimoviç yedek başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

bu sezon gese ile 2 maç yapmışız. birinde yenilmiş, diğerinde berabere kalmışız. bence gelmesin.

bjk-gs eşleşmesi iyidir. bize de iskenderun çıksın.

sürekli tehlikeye atılan, hep kendini feda etmek isteyen, saf kahraman olmak yerine yerine, bir defalık, tek amacı kazanmak olan, akıllı takım olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Mart 2025; 17:7:8 >
  • Ryan Babel: Galatasaray da oynadığım zaman hakemler hep bize yardım etti. Bunu ilk kez açıklıyorum. Jose Mourinho’ya hak veriyorum. Zamanında Galatasaray da oynadığım için utanıyorum

• akşam 6 da rangers'ın maçı var. iskoçya'da maçları kulüplerin tvleri veriyor sanırım. bizde ssport veriyor diye duydum ama bu maçı değil, celtic maçını verecekmiş herhalde.

anladığım kadarı ile rangers tv , sky paketinin içinde varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Mart 2025; 16:57:23 >
  • gese, tff 'ye dava açacakmış, deyollaa. bunlar sürekli" elimizde belgeler cart curt var, açıklarız bak" deyip, sonra hiç dememiş gibi yapanlar olduğu için, bu da hikaye çıkacak. keşke dava açsalar. fb müdahil olarak katılır.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Bende onu diyorum. Ne oldum de bakalım. Elendin hala konuşuyorsun.

• Uefa kupasının resmini paylaşmışlar. Kuduralım diye . Burası ne ya😂
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐

• Yeni kurallar efsane. Şimdi rakip Anadolu takımı kalecileri bizim stada gelip 50 saat zaman geçiremeyecek, çat korner kullanacağız.

Ofsayt kuralına hakemler alışana kadar sıkıntılı kararlar görebiliriz ama defansların işi bayağı zorlaşır bu kuralla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 1 Mart 2025; 18:49:38 >

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şimdi bakalım senin mesnetsiz ve komik idaalarına. Nasıl blokdan kaçmışsın şaştım. Şu mesajı oku. Bloklayacağım sonrasında.

İlk İdda: O yıl fenerbahce son dk golleri webo sow kuyt ın nefis uyumu emre topal meirelesin sonradan giren alperin dinamizmi ile şampiyon oldu. Ersunun aman aman bir dokunuşu yoktu. Alves meireles egemen caner gökhan kuyt webo sow volkan kadronun tamamı kendi milli takımlarında 11 oynayan kaliteli oyunculardı. Aziz de sen mi şampiyon yaptın oyuncular yaptı dedi. O yüzden ertesi sene transfersiz devam etti. Emenikenin berbat performansı oyuncuların yaş alması vs vs takım 2. Oldu, sezon başında süper kupa aldı. Meireles yerine de genelde selçuk şahin oynadı.

İkinci İdda: aziz tv programınds söylemişti. Gece beni yaka paça içeri aldılar kızım eşim korktu. Bir şey yaptıysam fenerbahçe için yapmışımdır.fenerbahçeyi ve aziz yıldırımımayrı sorgulamaya dava açmaya kalktılar. Azizi de ayrı kumpasla yiyeceklerdi. Kulübe bakın ŞAHISLAR VE KULÜPLER AYRILAMAZ. Yaptıysam fenerbahçe için yapmışım demiştir. Şike yaptık dememiştir. Bir siz akıllısınız.

fenerbahçeli yanlışa yanlış, doğruya doğru der. Her hafta bir tane 0 takipçili, adı sanı tabelası olmayan sponsor alıp sonra da resmi paylaşımlarınızı silip yoo yalan diyecek kadar utanmazsınız. Herkes kendi kapısının önünü temizlesin. Kendi işinizle kendi takımınızla uğraşın. Sanane aziz oyle demiş böyle demiş, boşver

• hepinizi üst üste koyacağız

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Şu anda TRT Spor Vitor Hocalı Wolves'ın deplasmanda Bournemouth ile oynadığı FA Cup maçını veriyor onu da izleyebilirsiniz. :)

• Mou bunlarla en iyi mücadele eden kişi. Bu sebepten bile arkasındayız.

• Hocamızı yedirmeceğiz herkes tüm taraftar farkında

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Eski kurala göre 6 saniye idi, ve endirekt serbest vuruş vardı. Türkiyede uygulamazlar.

O lafları hangi sebeple söylediğini bir renktaşım sana yazmış. Kişiler ile kulübü ayrı yargılama mevzusu sebebiyle o lafı etti. Şike yaptım demedi.

Biz Aziz Yıldırım konuşmaları canlı yayınlarda izledik o yıllarda. Sizler gibi banttan makaslanarak verilen yayınları izlemedik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evrensel Moucular Miğfer Dibine yardıma gelen Elfler gibi..

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Komedi gibi

• 
Sayfa: önceki 58935894589558965897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.