< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ (5983. sayfa)

-
-
Geçen yıl mart ayında Quito forması giydiği sırada doping önleyici madde kullandığı iddiası ile ceza alıyor Hull Cityde doping diye başlıklar uçuşuyor.Bakın böyle pislik bir yapı böyle nopost çocukları dünya üzerinde yoktur.
Ne israilde vardır ne dağlarda bunlar zirvedeler.
Hırsıza hırsız olduğunu,
Arsıza arsız olduğu,
Namussuza namussuz olduğunu
unutturursan,
sana ahlak dersi vermeye kalkar!
-
Valla öyle işte gerçekte de böyleler. Buradakiler trol diyeceğim yok gerçeği de trol. Ben kupa bilirim ben taraftarim diyorlar. Ula böyle mantık mi var. Eskiden biz bonservisi çok harcayana zengin takım oo cok paraniz gitmis derdik işte karşı taraf da bana ne parayı ben mi veriyorum.derdi. Su an is baska bir boyuta evrildi.
Ha bunda su da etkili. Onlar da bizim ittirildigimizi kayrildugimizi düşünüyor. Böyle düşünenin de bacağına kopek sicsin ne deyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Koç zengin çocuğu diz de gs trolusunuz hadi bakalım. 2. Hari oynanan oyuna ikina sıkıla diyorsun. En cok gol atan en az gol yiyen takim olarak cok ikindik evet.
-
-
yabancı var ve yabancı hakem gelince okan buruk depresyona girdi
-
Nature Lover
Florida İstanbul baby
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malum takımın skandallarını bir kenara bırakarak yavaştan Avrupa ligi maçımıza odaklanalım.. Malum tek kulvarda mücadele edecek kadar small kulüp değiliz..
Kısaltma sonrası nokta, sonrasında boşluk koymak yerine tam tersini yapan adam prof diye nası geçti bunca zamandır anlayamadım. 😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dulcet
ÇOK BÜYÜK BİR HOCAMIZ VAR. HOCANA SAHİP ÇIK FENERBAHÇELİ
SonMohikaNyoutube
#josemourinho #materazzi #duygusal #klip #edit #inter Jose Mourinho’nun İnterden ayrılırken Materazziyle Sarılıp ağlaması.. Jose mourinho ağlıyor Onlarla Otobüse Binseydim Real Madrid’e Gitmek İstemezdim Jose Mourinho Jose Mourinho Materazzi Duygusal Jose Mourinho Sad Jose Mourinho İnterhttps://www.youtube.com/watch?v=II0MPNzGb-YMaqanqyoutube
Mourinho last moments with Inter Milan after the UCL final 2010.. Crying and Celebrating all the credit and rights to Footyhawk the original video at http://www.footyhawk.com/highlights/other/europe/champions-league/item/86-bayern-munich-0-2-inter-milan.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=tBs9JVDPla4
-
Yüzünüzde kızarmıyor.
Bu başka birinin fotoğrafını alıp kendi sosyal medya hesabını oluşturmak siber suçlara giriyor ekstra doktorun ismini kullanarak bunu yapıp Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Profesörü olarak tanıtıyor kendini o da ayrı komedi zaten bu ikisi de ayrı ayrı siber suçlara giriyor. Bildiğim kadarıyla bu işlerle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Polis Teşkilatı'nın Siber Suçlarla Mücadele Birimi koordineli şekilde bakıyordu. İlgili mercilere sahte doktor olduğu başka birinin fotoğrafının kullanıldığı iletilmeli ve sosyal medya hesabı derhal kapatılmalıdır. Kendisine de gerekli ceza verilir. :)
-
-
Takım bozulmamalı ve Mou kalmalı, bu sene olmazsa seneye mutlaka hem lig hem Avrupa gelecek...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X