Hocam seneye ön tarafı hızlandırdığında tüm kupalara adaydır.. Oynasın oynamasın Dzeko takımda kalmalı. Tadic ile ikisini teknik ekibe katsak ne güzel olur. Özellikle Tadic geleceğin hocası olmaya aday. İleri 3' lü ve Kostic' in yerine bir adam daha... ![]() |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ (5984. sayfa)

-
-
instagram
HODRİ FENER on Instagram: "Serhat Ulueren:“Bunun adı futbol mu? Bana gore futbol oynamıyor Galatasaray. Kendini kandırıyor. Çoğunda da hakemle kazandı Galatasaray. Hakem yardımlarıyla kazandı. Gerçekçi olalım abi herşey ortada.”#fenerbahçe #galatasaray"https://www.instagram.com/reel/DG0B8CkiXuj/?igsh=MWE1eWZuczA4eTU0ZA==
Konuşanların ikiside penaltısaraylı..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yaaa arkadaş kendi forumumuzda bu oluşumu şikayet ediyoruz bizim şikayet mesajı siliniyor ? Kim yav bu admin burda bize kıyım yapan ? Bu eleman nasıl bu kadar rahat yazabiliyor buraya ? Tekrar sölüyorum biz bu elemanın yazdıklarının aynısını onların forumuna yazdığımızda direk ceza yiyip uzaklaştırılıyoruz , bu elamanları bu kadar alenen koruyan kim ?quote:
Orijinalden alıntı: -OdATA-
Bu mesaj silindi.
Alooooooo Fenerbahçe bölümü yetkilisi sana sesleniyorum, ADALETTTTT..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şikayet edilmemiş , işlem yapılması için hakaretden şikayet edin . Sizde şikayet edinki utanmazlar bir daha gelmesin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Basit bir gönderme yaptığım için gs bölümün’den aylarca uzaklaştırma aldım. Sadece gülüyorum .Gidin antu forum ‘da yazın daha iyi. Hiç olmazsa çocukça yönetilmiyor.
Hocam mesele hakaret falan değil. Elemanın yazdıklarını okumuyorum bile fakat biz onların forumuna nokta koyunca tahrikten 30 sn de işlem yapıp ceza ve uzaklaştırma beren mod lar nedense bu oluşlumarın buraya yazdıklarına hep kayıtsız kalıyorlar. Biz nokta koyunca tahrik ediyosak bu oluşumların çarşaf çarşaf yazdığı iletiler tahriğin ağababasıdır. İlla şikayet etmemiz gerekmiyor bence. Bize uygulanan tarife bunlarada uygulanması lazım…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oranın yetkilileri daha aktif haklısın fakat şikayet etmeyip bunların dilinden konuşursak Avrupa maçı öncesi cezayı biz yeriz gerek yok bas şikayete illa ceza yiyecektir.
instagram
I am Jose Mourinho on Instagram: "Helal olsun Ümit Özat.👏👏"https://www.instagram.com/reel/DCPeO66xezC/?igsh=MTYweWZ0Znh2M3Q3eQ==
Mala anlatır gibi anlatmış Kral.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
-
Forumun fanatik GS li Yönetim ekibi yine kendilerine dokunan yazımı silmiş tahrik edici mesaj demiş.
Neyden tahrik oldunuz?
Sahtekar dedim diye mi? Malum takım algı yapıyor dedim diye mi?
Ne zorunuza gitti gocundunuz mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hahahha
malum kulubu dunyaya rezil etmiş canım hocam
https://x.com/FenerGlobalOrg/status/1897380541147832650
-
Jose Mourinho: “Ben çok büyük bir kulüpte çalışıyorum, temiz bir kulüpte, adil bir şekilde kazanmak isteyen, Türkiye ligini doğru şekilde temizlemek isteyen bir kulüpte.”
"Daha iyi olmak için değiştim. Eskisinden daha iyi bir koç olduğumu düşünüyorum, daha tecrübeliyim ve her şey bana deja vu gibi geliyor. Kendimi daha az, başkalarını, oyuncularımı ve kulübümün taraftarlarını daha çok düşünüyorum. Şimdi eskisinden çok daha iyi hissediyorum. Fiziksel olarak kesinlikle değiştim ama bir antrenör olarak eskisinden daha iyi olduğumu düşünüyorum."
(TNT Sports)
Bir gün dünyanın en büyük teknik direktörü Fenerbahçe'ye gelecek ve şu lafları edecek deselerdi inanmazdım. Hele ki yakın zamanda... Geçen sene sorsalar herhalde bir 15 - 20 senesi var derdim. Yorulmuyor kral. Bu yaşında bile yılmadan uğraşıyor, gerçekten inatçı bir karaktermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 5 Mart 2025; 23:29:5 >
-
Arkadaşlar 16 Nisan da İstanbul'da olacağım samsun maçına gitmek istiyorum, sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor, kombine devir sitelerinden hangisi güvenilir
-
-
Heyecan bastı. Yarın olsada maçı izlesek..
Kral hocam bitirecek bu kirli düzeni... yerle yeksan edecek kefereleri..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X