Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG⭐⭐⭐⭐⭐ (5986. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 49 Misafir (16 Mobil) - 40 Masaüstü21 Mobil
5 sn
121.163
Cevap
405
Favori
2.791.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 59845985598659875988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan şu resim çok güzel ya. tam içimizden geçen şeylerin yüze vurumu. tablo yapıp eve asmalık

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐
  • fred yok. yerine ismail yüksek oynamayacak sanıyorum. hazır değilmiş. amrabat-şimo orta sahası çıkar ise sıkıntı olur gibi. belki djiku stoperlerin önünde oynar. o sefer de sahada aynı anda 4 stoper olmuş olur. tam sıkıntılı bir orta saha paradoksu. belki irfan can forvet arkası olursa, amrabat-şimo planı işleyebilir. tadic olursa göbekte sıkıntı yaşayabiliriz.

• en az 2 farklı skor şart. ikinci maçın önemini azaltmak lazım. gol de yememek lazım tabi. hem bizim moral zarar görmesin, hem rakip iştahlanmasın hesabı.

• ziraat'te bize göztepe düşer şimdi. geseye de konya. şans der geçeriz her zaman yaptığımız gibi.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Of off offfff fena yakalanmış Mokan hoca şu bakışlardan sonra zıp zıp zıplamasında napsın

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Şimdi Galatasaray zamanı değil. Bu maç bizi yıpratır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimergin S kullanıcısına yanıt

gese istemiyorum zaten. bodrum veya iskenderun çıksın bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Mart 2025; 12:15:53 >
  • Jose Mourinho: "Türkiye'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabet sadece futboldan ibaret değil.

Galatasaray'ın hakimiyetindeki sistemi yıkmak için çabalıyorum."

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Ayağa bile kalkmayarak gereken mesajı vermiş

• Mourinho: "Men cezası aldığım gün, cezayı veren kurul başkanının Galatasaray formasıyla kutlama yaptığı görüntüler kamuoyuna yansıdı.

Olayın hangi boyutta olduğunu anlayabilirsiniz diye düşünüyorum."

• ""Bana saldırırken akıllıca davranmadılar çünkü geçmişimi bilmiyorlardı. Afrika, Afrikalı insanlar, Afrikalı oyuncular ve Afrika'daki hayır kurumlarıyla olan bağlantılarımı bilmiyorlardı. Bu yüzden bu olay bana karşı olmak yerine bence bumerang gibi dönüp onlara karşı oldu."

''Sadece şunu düşündüm; Nasıl bu kadar alçalabildiler! Kenarda Okan Buruk'un yaptığı hareketleri yapamam. Onun seviyesine düşemem. Bazen yapıyorum ve kendime soruyorum, 'Bunu neden yaptın Jose? Neden o seviyeye düştün?' Sadece üzücüydü.' "

"Muhtemelen beni sevmeyen insanlardan bile destek geldi. Konuşmakta sorun görmeyen insanlara, özellikle eski oyuncularıma teşekkür ediyorum. Onlar çok önemli bir ses oldular."

"Bana verilen cezanın karara bağlandığı gün, disiplin kurulu başkanının Galatasaray formasıyla arkadaşları arasında kutlama yaptığı ortaya çıkıyor. Sadece burada bunun boyutunu anlayabilirsiniz.''

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐www.sozcu.com.tr
    Mourinho'dan Galatasaray'a 'ırkçılık' cevabı! İlk kez konuştu... - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/mourinho-dan-galatasaray-a-irkcilik-cevabi-ilk-kez-konustu-p147978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Mart 2025; 13:10:27 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐
  • Gs bolumunde mourinhonun okan buruk'un goruntusunu gosterdigi tweet linkini koyup gulucuk emoji ile paylastıgım icini tahrik etmekten uyarı almışım  

burada bile adalet yok

• Sanırım hepimiz bir adama aşık olduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir an önce saat 8 olsa da izlesek
    4-5 gol attığımız bir maç dileğiyle…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Akçiçek seneye muhtemelen bizimle olmayacak. Bugün de bayağı bir scout kendisini izlemeye geliyormuş. Yolu bahtı açık olsun kardeşimin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mou’nun SkySports’a bunları rezil edişi mükemmel olmuş. Global çapta itibarları ayak altına düştü iyice. Dışarıyı Türkiye zannettiler pahalıya patladı. Orada rakibine saldırmak için her yol mübah değil cezanı kesiyorlar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 59845985598659875988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.