Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG⭐⭐⭐⭐⭐ (6057. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil
5 sn
121.173
Cevap
405
Favori
2.791.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60556056605760586059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talisca'ya 1,5 yılda 20 milyon para gömdük, nerede kullanacağız, ne zaman kullanacağız kritik maçlar geçti hala gol atacak diye bekliyoruz.

• Yav arkadaşlar yabancı hakem yabancı hakem deyip duruyorsunuz. İki tane dişinize göre rakip geldi yabancı hakemin yönettiği. G.saray’a gol atamadınız, Rangers maçı da malum..

3 atıp geçecektiniz herkes susacaktı. Niye böyle oldu? Mourinho’nun vardır bir bildiği heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster kabul edin ister etmeyin. Tadic bu sene sürekli forma giyecek. Çünkü 3lu oynamak kolay degil ve defans hatti 2 aydir beraber oynuyor. Tadic nerde durmasi gerektigini bilen ender oyunculardan. Simanski cok kosabilir ama onun kadar nereye kosmasi gerektiğini bilemiyor. Tadic ve Dzekoyu kotulerken takim ici dinamikleri düşünmek zorundasiniz. Zorlu maclarda ikisi de kötü gözüküyor çünkü takım olarak hala istenen oas akiskanligina oyun temposuna sahip degiliz. Kabul edin veya etmeyin gercek bu. Sadece Fred yokken bu kadar sıkıntı cekmemiz de bundan. Defans ve ortasaha arasina rahat top geçirdiler sebebi Fred olmayışı. Koşu mesafen arttikca da Tadic ve Dzekoyu etkili kullanamiyorsun. Organizasyon les gibi. Hucum oyuncusu yine yer miyiz diye dusunerek oynayınca verimli olamiyor.

Yani kisaca her kötü oyunda gozlerinizi Tadice Dzeklya dogrultmayin. Kotu tercihlerinden dolayı bu aksamki Mourinho performansinj eleştirmek hakkiniz.

• catry C kullanıcısına yanıt

Benim Maximen ile şöyle bir yorumum vardı... Duruyor hala... Takımı tıkandığı zaman hareketlendirecek ve ortalığı karıştıracak bir oyuncu lazım dedim... Ama bence düşünceler takımın güncel durumuna ve geldiği noktaya göre güncellenmeli. Geldiğimiz noktada 3 - 4 stoper sakat ve kalitesi yetersiz diye 2 tane klass stoper alınmış ve biri daha ilk maçında sakatlanmış. En zayıf halkalarından biri olan bölgeye bek alınmış yabancı sınırıdan dolayı kadroya bile yazamıyorsun ve en aksayan yerlerinden birisi orası senin. Maximen ile ne derdim olabilir şimdi? Kiralık ve sezon ortası Napoli'ye gitmek isteyen (ki hakkıdır) adama karşı ne gibi bir aidiyetimiz olmalı tabi ki onun yerine aksayan bölgelere (bek veya orta saha) kalıcı adam istersin. Nesi yanlış bunun. Volkan Şen'in upgrade edilmiş hali izlenimi verdi oynadığı maçlarda da...

He desen ki takımda kontenjanın var bekler ve orta sahan sorunsuz o zaman tut bu adamı kiralık da olsa. Doğru anlayın yazılanları.

• dulcet kullanıcısına yanıt

Dijiku Becao onları da ekle Vitor Sd olarak gelmez ama olursa Branco çöpünden bin kat daha iyi olurdu

İsmail kartalında ligin 2.yarısında hataları vardı Kruniç Zajc ısrarı ve Szy nin leş oyununa ısrarla oynatarak müsaade etmesi vs

ama yinede en verimli transfer dönemi onun zamanında oldu

Maça gelirsek

Biz bu turu nasıl geçeriz iyi hazırlanmış takım ve iyi bir 11 ve en az 6-7 oyuncunun iyi oynamasına bağlı olarak belki uzatmalara gider yoksa başka türlü tur gitti şans yüzde 20

• beler top geliyo beler qweqweq

Oyuncuların hiçbir suçu yok bu maçta, takım kötüydü. Dzeko falan daha hızlı olsa bir şey olabilirdi ama 40 yaşında ona da bir şey diyemem. Maximin oynadığı maçlarda da hiç iyi bir Fenerbahçe yoktu o adamı bir de öyle görmek lazım, bugün tek eleştirim topu kaptırıp koşu, baskı yapmaması oldu bu kafayla forma bulamaz.

• sinanakgl kullanıcısına yanıt

maximinde, talisca da çok top kaybeden oyuncular, oyuncuların profili o zaten. hep çalım denedikleri için en çok onlar top kaybeder. sen bunları oynatıyorsan eğer, arkalarına onların kaptırdığı topları kapacak adam koyman gerekiyor ama morinho ne yaptı ? o topları kapacak adamların yerlerine bunları sokarak arkalarını tamamen boşalttı.

futbolun f sinden anlayan birinin yapmayacağı şeyleri yaptı morinho bugün.

kötü olarakta sadece bugün değil zaten, benimde savunanlara kızdığım konu bu.

bitik bjk ye yenil, ligin üst sıralarında olan 3. sınıf anadolu takımlarına puan kaybet, mutlak kazanmak gereken gs maçında kazanmak için hiçbirşey yapma ve puan kaybet, bugün 20 milyonluk takıma rezil rüsva ol. savunulacak neyi var bu adamın ?

fenerbahçenin hocasıdır desteklerim, saygısızlık etmem ama savunmak, övmek için birşeyler koyması gerekiyor ortaya, şu ana kadar ortaya koyduğu birşey yok, olumlu anlamda azı laf yapıyor sadece ama laf başarı getirmiyor.

• Mourinho ile orta kafaya devam. 3 tane szymanski olsa keşke

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

He. Türk hakem sevdaniz nerden geliyor? Evinizde oynadığınız macta ilk sutunuz dakika 88 miydi neydi? Sen bundan memnunsun ama hocan memnun değil ve çok gergin hatirlatirim.

Evet bugun hak ederek yenildik de sizin kaleci performansı olmasa 20 yiyeceginiz kadar da kötü degildik.

Asil cevaba geleyim. Yabanci hakem istegimiz ayricalik icin degil adalet için. Bu sene çok haksiz penalto aldiniz. Kartlarinz gosterilmedi rakipleriniz sindirildi. Yabanci hakem gelirse kesin yenecegiz diye bir kaide yok. Esit sartlarda oynansin kim yeniyorsa yensin. Bu bir spor oyunu. Ne olursa olsun kazanalim demiyoruz. Umarim anlamissindir.

• catry C kullanıcısına yanıt

Renkdas ben top cizgiyi gecti adam iyi gecmedi adam kötü demem. Sene basinda hic iyi oyun yoktu. Ocaktan beri oyunumuzda gelisme var ve bu beni mutlu ediyor. Ozellikle son haftalarda rakiplere gol sansi vermemeiz beni umutlandirmisti. Bugun ise maalesef bireysel hatalarla takim disiplini kayboldu. Bu hocaya da yansidi. Bugun yensek bile kötü oldugumuzu soylerdim. Maalesef sahaya bir varlik koyamadik. Hoca da iyi değişiklikler yapmadı. Bunu kendisi de kabul ediyor. Bu aksama ne desen haklisin. Son iki aylik gelisim ise güzel. Tokat yemek belki uyarici olabilir. Simarmadan profesyonelce devam etmek lazım.

• 5 atak 5 gol ikisi ofsayt deplasmanda mucize lazım. Lig gitti. UEFA gitti Türkiye kupası senin olsun koccc

• Başımızda adam gibi bir federasyon olacak, çıkıp diyecek ki "Kardeşim bu lige bundan sonra ---yerli veya yabancı fark etmez -30 yaş üstü transfer yapmayacaksınız." veya "14 yabancı kaydedeceksen bunlardan en az 6 tanesi 23 yaş altı olacak, maç kadrosunda en az 2 veya 3 tane u23 oyuncu olacak." Olay bu. Sadece FB değil hiçbir Türk kulübü, kafasına böyle sopayla vurmadığın sürece adam olmayacak, altyapıya önem vermeyecek, Avrupa'da küsküyü yemeye devam edecek.

Yıllardır Avrupa'da posası çıkmış, kronik sakatlığı olan, beli dönmeyen, modern futbol oynayan hiçbir kulübün kapısından sokmadığı çöplere milyonlar akıtıyoruz. Taa Erol Bulut zamanında çöpün çöpü Mesut'u alarak şampiyonluğu hediye ettik, yetmedi. Sonrasında Pedro, King gibi çöplere milyonlar saçtık yetmedi. Son durağımız Tadic ve Dzeko oldu, yetmedi gittik bitik Talisca'ya milyonlar bağladık. Bir de kurtarıcı diye elin Portekizlisine yıllık 12-13 m bağladık, sonuç ? Senin dörtte bir bütçene sahip Avrupa takımı gelip kendi evinde tokatladı.

Artık taraftarın şu gerçeği kavraması lazım: Modern futbolda yavaş, beli dönmeyen, topu ayağına aldığında kontrol etmesi 3 saniye, ayağından çıkarması 3 saniye süren futbolcularla Avrupa'nın köy takımlarını bile yenemezsin çünkü günümüz futbolu hıza ve fizik gücüne dayanıyor. O topu kazandığın gibi 2-3 pasla rakibi ekarte edeceksin. Oyuncuların çift yönlü olacak, özellikle forvetlerin topu kaptığı gibi fişekleyecek. Kim oynuyor takımımızda? Sadece ileri uca bak, 39 yaşında Dzeko arkasında 36 yaşında Tadic. Neysri yine fiziken iyi fakat o da cüsse itibarıyla ağır kalıyor. Birinin topu kontrol etmesi 1 dakika sürüyor, diğerinin tek yaptığı götünü rakibe dayayıp yan pas çıkarmak. Bu adamlar 1.5 yıldır güçsüz Anadolu takımlarına karşı 1-2 gol atarak şov yapıp taraftarın gözünü boyuyor, ötesi yok. Bu adamlarla Avrupa'da başarılı olma ihtimalin 0. Rakibe bakıyorsun, her oyuncu hırslı fiziken güçlü. 11 kişi köpek gibi basıyor, top adamlara geçiyor 5 saniye sonra kalende golü görüyorsun. Resmen Avrupa maçlarında kanser oluyoruz..

Geçen seneden beri bas bas bağırıyoruz: Bu takımdan Dzeko ve Tadic kağnıları gitmeden başarı gelmez. Mou'nun defansif futbolu da ilerde hızlı hücumcu olmadan hiçbir halta yaramaz. Dandik Anadolu takımlarını yenmemiz Mou'nun sisteminin işlediğini kanıtlamıyor, bu takım 4-2-3-1 veya 4-3-3 oynasa da o takımları zaten yenerdi. Geçen sene İsmail Kartal'ın daha dar bir kadroyla topladığı puanlar da bu tezin canlı örneği.

Bu sezon için Avrupa'dan umudu kesin. Deplasmanda Rangers'i bir şekilde yensek bile üst turda gelen Bilbao veya Roma bu takımı bozuk para gibi harcar. Elimizde sadece lig kaldı, Special One'mız Tadic ve Dzeko sevdasından vazgeçip kağnı takımı 3-4-3 oynatacağım diye inadına devam ederse çok net söylüyorum bu takım içerde Beşiktaş'ı yenemez, ligdende oluruz. Ya oyunu kuralına göre oynayacağız ya da bu sezonu kapatacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Oyuncuların hiçbir suçu yok bu maçta, takım kötüydü. Dzeko falan daha hızlı olsa bir şey olabilirdi ama 40 yaşında ona da bir şey diyemem. Maximin oynadığı maçlarda da hiç iyi bir Fenerbahçe yoktu o adamı bir de öyle görmek lazım, bugün tek eleştirim topu kaptırıp koşu, baskı yapmaması oldu bu kafayla forma bulamaz.

Ben de benzer şeyler diyorum, bugün takım ve genel olarak kurgusu kötü idi. Mou'ya yazar bu en başta. Amrabat'ı kullandığımız her maç beraberliğe yatacağız hissiyatı alıyorum... Fred sakat ama Amrabat dışında her türlü alternatifi düşünürüm o derece. Bu da adamın bu kadar kötü olmasından değil, takımın genel yapısına ve ritmine uymadığından hücumla bağlantı kuramadığından... Çok çeşitli nedenleri yazdım.

Dzeko ve Tadic'e ne denebilir ki. O yaşlarda kimi koysan bir tarafından solur afedersin. Onu oraya önemli ve ritmi yüksek maçlarda 90 dk koyana sormak lazım. Maximin'e gelince taze yorumladım güncel durumda (oyuncu yapısı, kontenjan ve taktik) takıma ne katar orasındayım ben. 3'lü taktikte zaten yeri yok. 4'lüye geçtik Amrabat varken geçtik mesela maç içinde... Felaketti. Hoş Amrabattan baya pas aldı... Ama 4lü oynayacaksak sezon başında o istediğimiz golcü kanat tipleri olmalı bu takımda. Unutmayalım daha yakın zamanda 4'lü oynarken ileride Tadic kanatta oynuyordu... Skora da etki edebiliyordu ama büyük maçlarda takım ritmini sen düşün. 3'lü oynayınca da Fred yine olmayınca probem ve bek kalitemiz Oğuzsuz fecaat oluyor özellikle.

Yıllardır eksiksiz bir takım değiliz malesef hala da değiliz...

• Boşuna Mourinho gitsin demeyin şampiyon olmasak bile bu adam kalacak kalmalı da. Sezon sonu kadroyu güçlendirip Tadic Dzeko gönderirsek bizi kimse tutamaz Avrupa'dan kupada getirebiliriz.

• brsaltnc kullanıcısına yanıt

Şans yüzde 20'den de düşük bence ama fubolda yüzde 1 de olsa ihtimalin varsa ümidin vardır... Çekici tarafı da budur. Taraftar istediği kadar yazsın çizsin... Bizi bu durumdan oyuncular ve en başta hoca kurtaracak... Taraftar olarak etkimiz 0 hele ki deplasmanda. Turu kaybettik gözüyle bakıp zevk almaya bakacağız.

• ismail kartal kiytirik takimlara karsi stoper oyuna sokuyordu diyenlerin hocasinin avrupa performansi (ismail hocanin biraktigi makine gibi kadroya 70 milyon euro daha harcanmis haliyle)

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    İlk maçta evinde şu senaryoyu çizen adam için uzağa gitmeye yok Opetlerden alırız kupayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bu maçta dzeko ve tadic'i 90 dakika oyunda tutacaksan 3 gün önce oynattığın ve ilk 30 dakikada galibiyeti garantilediğin maçta bu adamları oyundan alman gerekirdi.

o gün defalarca yazdım bunlar nasıl çıkmaz oyundan diye. 1-2 kişi dışında katılan bile olmadı o haykırışlarıma.

keza aynı şekilde maximinden yararlanmak istiyorsan bu adama süre ver, oynat, form tutsun. öyle başın sıkışınca yetiş maximin demekle olmaz. hoca olarak bir duruşun olsun. ya kadro dışı bırak tamamen, ya da süre ver devamlı.

savunulacak şeyler yapsa sonuna kadar savurum morinhoyu, beni kişiler ilgilendirmez ben fenerbahçeye bakarım.

avrupa %90 gitti, lig'in tamamen gitmesi tek bir maçta yaşanacak puan kaybına bakar(kaybetmesek bile şampiyonluk bizim elimizde değil zaten) tr kupasını yemişim. geriye ne kalıyor ? kocaman bir hiç.

Bence artık en azından bir şeyler biraz olsun değişmesi lazım. Ambarat bu düzende stoperden öte oynayamaz. Mert Hakan bile fark yaratabilirdi.

Dzeko ve Tadic 90 yaşında, ikisi beraber olmuyor. Dzeko çok ağır hareket ediyor, Tadic yine öyle. İkisi de olmuyor. Açıkçası bu iki oyuncunun Avrupa'da da büyük maçta da olmaması gerektiğini düşünüyorum, El Nesri Dzeko'nun görevini yapar, Talisca El Nesri olur. İrfan Tadic'in görevini yerine getirebilir.

Üçlü için Maxim belki ileride zorlarsan şans bulur, 60 - 70 - 90'dan sonra al oyuna koşsun dursun tehlike yaratır belki. Adamlar üç pasta gol atıyor, Maxim bunu yapabilecek potansiyele sahip bence.

Sezon sonu bir forvet, on numara, fred muadili bir orta saha, kanat bek lazım. Hatta bugün İrfan'dan sonra yabancı bir kaleciye de hayır demem çok iyi olmak şartıyla.

• 
Sayfa: önceki 60556056605760586059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.