yav, maçta tek şeref sayımızı atan djiku'yu amma gömdünüz ha. çağlar sakatlanmasa maç 0-3 bitecekti zaar.
|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6070. sayfa)

-
-
Acun ile aynı fikirde olduğumuz için şimdi suçlu olduk . Karşı taraf komik :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
skriniar'ı bulup alan adamlar, kaç senedir bir orta saha almıyor. ne yapalım ki. ön libero olarak alınan amrabat, stres yönetiminde sıfır. takımda en sorunlu bölge bana göre orta alan. sezon başında "bunun kart cezası var, sakatlığı var, adam lazım" diye yazmaktan elimiz nasır tutmuştu. yok, almıyorlar.
o isimleri aynı anda sahada pek çok kere göreceğiz maalesef. portekizin lazı mourinho ve meşhur inadı. 40 yaşında adamı her maçta sahaya sürüyor. bu inattır.
-
Nottingham Forest 83'de Hudson-Odoi'nin golü ile son şampiyon Man. City'yi 1-0 yenerek kazandı. Guardiola bile olsan önce savunma yapman lazım ki en kötü berabere kalırsın ondan sonra risk alabilirsin. Nuno Hocam'ı da tebrik ederim, bu kadro PL takımlarının %90'ından daha iyi bana göre seneye 2-3 takviye ile takımı tutarsalar Nottingham'a karşı Liverpool, Arsenal nal toplayabilirler... :)
tadic de dzeko'da eskidi güzel kardeşim. adamların kumaşı kaliteli de, eyvallah. ama dzeko 40 ına merdiven dayadı. yeri geliyor, önündeki topu dürtecek hali yok. tadic zaten tavsan şeyi gibi, akmaz kokmaz oynuyor.
izninle caps lock açıyorum:
BU İKİ İSİMLE NE BÜYÜK MAÇ KAZANABİLİRSİN, NE BÜYÜK BAŞARI. nokta net.
bunlar artık 90 dakikada 15-20 , bilemedin 45 dk. oynaması gereken adamlar.
bana kalsa, yerlerine kaliteli adam bulup, hemen gönderirdim.
-
Ah be Milenkovic geçen sene İsmail Hoca zamanı ismi bizle anılıyordu kadrodaki Tadic, Dzeko ve Livakovic gibi Balkan futbolcuları olduğu için keşke gelseydi şimdi Milenkovic - Skriniar - Yusuf üçlüsü yapmıştık. :(((
Bu Çağları nerden başımıza bela ettik. Atletico madride bedavaya gitti 8,5 milyona bize kakaladılar. Adam sadece bu sezon son sakatlığı da dahil 14 maç kaçırdı.
65 li davinson, abdülkerim niye sakatlanmıyor da bizim defanslar 2-3 maç arayla sakatlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 8 Mart 2025; 17:35:49 > -
şahsi fikrim, city bu sene transferde çok garip gurip işlere girdi. kalitesini düşürdü. iflah olmazlar gibi, dur bakalım.
-
glasgow'da nasıl bir kadro ve oyunla çıkar mourinho?
yine üç stoper, önlerinde amrabat-fred, kanat bek osayi-kostic
meşhur yayıkçı tadic
en nesyri-dzeko
yalansa yalan deyin.
mucize kadro..
-
-
Bu maç Mourinho'nun eseridir. Kaç tane maçta orta sahanın bomboş olduğunu defalarca buraya resim atarak gösterdim pozissyon pozisyon...
Kazandığımız maçlarda bile aynı sıkıntı vardı.
Mert Hakan 'ı niye kestin mesela. Bu sene aldığı sürelerde en verimli dakikalarını geçirdi.
Maximen'i haftalardır oynatmadın da bu maça kurtarıcı diye niye soktun?
BİRİSİ MOU'YA MÜDAHALE ETMEZSE BU SENE ŞU KÖTÜ gs VARKEN ŞAMPİYONLUK YİNE GİDECEK...
-
Fred , livakoviç ve mert hakanı oynatırsa yeterli.
kötüyü çağırmak gibi olmasın, ama;
fred pas geçtiği haftadan sonraki ilk maçında sakatlanırsa, sizce ne ligde, ne kupada (avrupa saymıyorum zaten) bir gram şansımız kalır mı?
öyle berbat bir planlama, öyle saçma bir yönetim.
-
Haklısın, Guardiola da muhtemelen hocalığı bırakır gibi Klopp bıraktı sırada Guardiola, Ancelotti ve Mourinho var. Mourinho savunanlar beni eleştirecek ama öyle. Transferleri de günü kurtarmak için yaptı devre arası ama o da işe yaramadı.
Bana göre sezon başı 32 milyon Euro verip Arsenal yerine Merino çekselerdi çok daha iyi olurdu. Arsenal'de Declan Rice, Merino ve Odegaard gibi orta sahaları varken City'nin ise Rodri harici adamı yok. Devre arası Kushanov ve Marmoush'u bayağı tuzlu çektiler. Beğenmedikleri Walker bile Kushanov'dan daha iyi. Geleceğe yatırım derler ama Kushanov bunların elinde patlar. Neyse onu da biz mi düşünelim Şeyh Mansur Bin Zayed düşünsün. :)
fred'i istese de istemese de zaten oynatacak. ama diğer isimleri 11 çıkarır mı, bilemiyorum.
mert hakan'ın bir sezonda devleştiği 1 veya 2 maç olur. rangers rövanşını buna denk getirirse iyi bir şey olma ihtimali var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Mart 2025; 17:49:15 > -
Çift forvet olan bir sistem de Talisca oynatmak cok ofansif olmaz mi sizce ?
o kadar kaliteli orta sahalar boştaydı ki yazın. birine bile yazılmadık. sorsan futbol takımıyız... kapan kaptı adamları.
-
Olmaz. İlk 11 çıktığı maçlarda gördük. Gollerini atıyor.,ilk 11 başlamakla, sonradan girmek çok fark ettiriyor.
Hocamız kendine güveniyor. Somut demeçleri var. Bakacağız
Rangers gibi dinamik, hızlı bir takıma karşı çıkacak orta saha çok net belli zaten.
Fred - Szy - MHY olmayan her üçlü direkt mağlubiyet yazar. İsmail sakatlığını atlattıysa onu da sonradan atabiliriz oyuna. Bitti gitti.
Bunlar yerine Tadic Talisca veteranlarıyla falan başlayacaksak 1-2 tane daha yer döneriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X