Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6072. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chionophile , rx6900xt Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
121.776
Cevap
407
Favori
2.811.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60706071607260736074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Talisca'nin gelmesini istemiyordum. Zaten Dzekonve Tadic varken ona gerek yoktu. Maximanin de ayrilik ihtimali konuşulurken sola saglam bir adam istiyordum. Sanirim Avrupadansa ligi düşünüp Taliscayi aldilar. Son bes hafta maclar kilit olacak diye. Yoksa Talisca transferinin anlami yok.

Haftaya turu gecersek fikriniz degisecek mi? Sonuc odaklı miyiz süreç odakli mi? Sizin degismezse her yerde Dzeko editi gorecegim. 2-0 dan donme ihtimalimiz de cok dusuk değil.

Sene basi olan farkliydi simdi farkli. Tskim doğru yolda. Dert etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu futbolcu milleti çok acaip💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ trabzon maçında banza altıpasta bomboş pozisyonda,vursa zaten gol olacak,kendini yere atmayı tercih ediyor.hakem verse de vardan dönüyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 8 Mart 2025; 21:48:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Mourinho abarta abarta ilah ettiniz. Mourinho iyi olsa top 10 kulüpler peşinde koşar, şuan birak top10 u top25 kulüpler bile istemiyor.

O zaman Fred de iyi topcu degil. Nesiri de. Skrinoar da. Mourinho ya teklif gelmistir de bizim gibi para veren cikmamistir Avrupada.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Massanga fena çaktı

• Beyler, her sene teknik adam değiştiriyor kulüp.

Her sene tonla transfer yapıyor..

Sonuç? Koskoca SIFIR..

Burada teknik adamlara laf eden arkadaşlara soruyorum, şampiyon olamadı diye sürekli teknik adam değişti, peki niye bir tane bile teneke kazanamadı bu takım?

Bir teknik adama niye bu kulüp en azından 2 sene sabredemiyor?

Zaten 10 yıl şampiyon olamamışsın, ne olur yani 11 olsun..

Her sene teknik adam değişince, sistem değişiyor, oyuncular geliyor gidiyor..

Bir türlü düzen oturmuyor..

Seneye diyelim Guardiola ya da Klopp geldi, onlarda şampiyon yapamaz ise ilk sezonda, beş para etmez teknik adam mı olacaklar?

• sinanakgl kullanıcısına yanıt

Haftaya turu geçersek de fikrim değişmeyecek açıkçası. Rangers'i geçsek bile bir sonraki turda Bilbao veya Roma'yı eleme şansımız olduğunu düşünmüyorum. Tabi inşallah yanılan ben olurum da turu geçeriz.

Aksine ben sonuç değil süreç odaklı yorum yapıyorum. Mou'nun oturtmaya çalıştığı 3-4-1-2 formasyonu Dzeko ve Tadic'le oynanacak bir sistem değil, bu konu defalarca tartışıldı zaten. Bu adamlar yerine sene başında bir tane çalımcı santrfor, bir tane de ayağı hızlı ofansif orta saha alınsaydı -dediğiniz gibi Talisca tamamen boş bir transfer- işte o zaman Mou'nun sistemi bizi bir üst tura taşıyabilir ve Bilbao-Roma için dahi tehlike oluşturulabilirdi.

Sene başına göre Avrupa açısından çok bir farkımız yok, bu takım grup aşamasından bir gol farkla ıkına ıkına çıktı. Anderlecht zaferi dışında elle tutulur bir şey yok. Mou takımın başına geldiğinde "Bu takımın en büyük sorunu yavaş olması, hızlanmamız lazım." diyip dalga geçer gibi iki yavaş oyuncuyla yola devam ederse tabi eleştirilir.

Bir takımda sistem değişiyorsa öncekinden daha faydalı olması beklenir. 3-4-1-2 ile hiçbir kritik maçı kazanamadık ve ligde üst sıradaki hiçbir takımı yenemedik. Net bir şekilde kazandığımız maçları 3-4-1-2 sayesinde kazandık diyemiyorsak yeni sistemin bir getirisi yok demektir. Ben aksine takımın üçlü ısrarıyla yanlış bir yolda olduğunu düşünüyorum. En azından bu sene, eldeki bu kadroyla üçlü sistem tutmayacak.

• nocara N kullanıcısına yanıt

Sen maçları kavanoz dipli gözlükle mi izliyorsun?

Takım oturuyor ve iyi yolda iyi de oynuyor, yakalanan bir seri var hiçbir şey bilmiyorsan.

Seneye öndeki 3-4 oyuncu değişip hızlı adam alınır hepsi bu.

Bilbao ve Roma' yı elememiz elbette çok zor, neyin kafası bu? Eleyememekte zaten normal olan, elersek büyük başarı olur bu.

Senin sistemden de anladığını düşünmüyorum.

Üstüne birde hakem oyunları var, gs' nin penaltılarla, haksız hakem kararlarıyla buraya taşındığını da bir yerlere not et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 8 Mart 2025; 23:48:8 >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

Bende bu görüşteydim, ne olursa olsun Morinho sözleşme sonuna kadar (2 sezon) kalmalı diyordum, çokta savundum ilk zamanlar, fakat ;

başkanı, hocası olmayan, bitik durumda olan bjk maçına beraberlik için çıkıp onu da beceremeyip kaybeden

kazanmaktan başka seçeneği olmadığı gs maçında, kazanmak için hiçbir şey yapmayan ve kazanamayan

en son avrupada 20 milyonluk takıma karşı, çok büyük saçmalayarak farklı yenilmemizi sağlayan

bir hocayı savunacak bir veri, argüman, ışık... hiçbir şey yok elimizde.

bu sezon Morinho yönetiminde hazırlık maçları dahil 50 ye yakın maç yaptık, iyi futbol oynadığımız maç sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.

Herşeye rağmen Ali Koç dururken Morinho'nun gönderilmesine karşıyım ben, bu kulüpten biri gönderilecekse o kişi ilk önce Ali Koç olmalıdır. Ali Koç olduğu sürece dünyanın en iyi 10 hocasını aynı anda takımın başına getirsen bu takım gene başarısız olur.

• Yine bir maçla tüm oyuncular ve teknik ekip linç edilmiş. Zor valla.. Allah'tan böyle durumlarda uzak kalıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Senin onda bir kadro derinliği fiyatı olan takımdan kendi evinde 5 yiyor 3 sayıldı hala tek maç diyorsun

Yoksa sen Ali Koç tarafından gitme sana muhtacım diyenlerden misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Sen maçları kavanoz dipli gözlükle mi izliyorsun?

Takım oturuyor ve iyi yolda iyi de oynuyor, yakalanan bir seri var hiçbir şey bilmiyorsan.

Seneye öndeki 3-4 oyuncu değişip hızlı adam alınır hepsi bu.

Bilbao ve Roma' yı elememiz elbette çok zor, neyin kafası bu? Eleyememekte zaten normal olan, elersek büyük başarı olur bu.

Senin sistemden de anladığını düşünmüyorum.

Üstüne birde hakem oyunları var, gs' nin penaltılarla, haksız hakem kararlarıyla buraya taşındığını da bir yerlere not et.

Dostum herhalde sen maçları gözün kapalı izliyorsun. Takım oturuyor mu? İyi yolda mı? Ortada oturan veya iyi yolda giden hiçbir şey yok. Aksine üçlü sistem yüzünden, kanat-bek orijinli olmayan futbolcular, ağır stoperler ve ileri uçta 2 kağnı ile kadro değeri 25m olan takımdan bir maçta 5 gol (milimetrik ofsaytlara dua et) yiyoruz. Adamlar 3 pasta ve 10 saniyede senin kalene gelip antrenman maçında gibi aynı golü peş peşe atıyor. Bizim tek oyun planımız orta-kafa-gol veya ileri top şişirmek. Geri düşüyoruz, Jose maçı kaybetmemize sebep olan orta sahayı tamamen rakibe teslim edip 5-1-4 falan deniyor. Karşıda Rangers değil de daha sağlam bir takım olsa görürdün sen sistemi, en az 6-7 yerdik. Allah için, sistemden çok anlıyorsun.

Dandik Anadolu takımlarını yeniyor olman kullandığın sistemin oturduğunu göstermiyor. Kimse Bilbao veya Roma'yı yenmeni beklemiyor zaten. Sen bunları boşver, takım sezon boyunca 1 tane, bak 1 tane kritik maçı kazanamadı. Ligde kendine yakın takımları yenemiyorsun, Avrupa'da şansa bala 1 golle 24. sırada üst tura çıkıyorsun. İlk gelen statik rakip kendi evinde içinden geçiyor. Tarihin en kötü sezonunu yaşayan Beşiktaş'ı yenemiyorsun. GS ile ölüm kalım maçına çıkıp beraberliğe yatıyorsun bir de utanmadan gol yemedik diye övünüyorsun. Seneye 3-4 hızlı oyuncu alınacakmış, gerçekten sen buna inanıyor musun? O oyunculardan bir tanesini devre arası çekecektin ki Mou'nun oturtmaya çalıştığı sisteme katkısı olsun. Bizim Acun gidip rapçi Talisca'ya 20m dökerek sağ olsun kadro sıkıntımızı çözdü. Millet Arabistana oyuncu iteler biz Araplardan oyuncu alıyoruz.

GS'liler güya 2 kere şampiyon yapan Okan'ı yerin dibine sokuyor, biz kritik maç kazanamayan adamı baş tacı ediyoruz. Yok abi bu vasattaparlıkla bizden olmaz.

• Sırf yabancı olsun diye ucuza getirilen 2., 3. lig Avrupa'dan gelen hakemleri VAR hakemi yaparsan halimiz ortada işte. Şu anda bana göre bizim emekli hakemlerimizi VAR hakemi olarak versen daha iyiydi ya da yerli hakemlerimiz şu anki. Mete Kalkavan, Ali Palabıyık gibi hakemlerin varken yapı denerek buna maruz bıraktınız bizi. Verilmeyen penaltı yüzünden Trabzonspor'un hakkı yendi.
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Yeni başkan yeni yönetim trişkadan değil Reel Vizyon

(Partey David ve Angel'in sözleşmesi bitiyor) İkna et Nesiri ile Amrabat'ı 60m üzerine Arabistan'a yolla

Chevalier (25-30 m )

Mimoviç Skriniar Diego Carreras (15-20m)

Partey

Fred Angel Gomes

Adeyemi (30m) Oğuz

Jonathan David

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Vincent Vegayoutube
    Aziz yıldırımın fenerbahçe divan kurulu konuşmasından
    https://www.youtube.com/watch?si=hLn7j1Sg6U6J_p2M&v=4bETxR6sRLE&feature=youtu.be
  • nocara N kullanıcısına yanıt

Glasgowun degeri 75 milyon. Aslinda 5-1-4 degil farklı zamanlarda 3-5-2, 5-3-2, 4-1-5 tekrar izlesek bir suru sey cikartiriz. Sisteme çok takiyorsunuz. Konu koridorlari kapatmak, alanlara adam sokmamak. Atak gelen yerde sayisal çoğunluk kazanmak. 4-3-3 oynarsin sag bekin ortaya baskiya gelir rakip pozisyonuna gore kayma yaparsin 3-4-3 olursun yani konu bu sayisal dizilis mi gercekten?

Onemli olan acik vermemek. Bu maçta verdik diye niye vermedigimiz maclari da cope atiyorsunuz?

Zaten normalde de ortasahayi cok kalabalik tuttugumuz soylenemez. Fredin yetisemedigi yerlere stoperler çıkıp vuruyor. Amrabat ve stoper hatalari, Fredin sahada aklinin olmayisi böyle bir sonuc doğurdu. 1. gol Simanski. 2. gol aamrabat hatali baskiya cikis ve defansin kötü kademesi ve 3.gol direkt Maximanin berbat ortasi.

Karsida daha saglam takim olsa daha kompakt oynardik. Farazi konusmayalim. Olur da turu gecersek mesela görürüz.

Adam defans önüne kilidi vurmus ona ya orta kesecen ya da sut cekecen. Tiki taka Barcelona değilsen yapilacaklar bunlar. Boy avantajimiz da varken niye kullanmayalim.

Benim oyunculara elestirim hizli olmak ile panik halinde olmayi karistirmalari. Tum pas hatalari burdan kaynaklaniyor.

Gs deplasmani kaleci yer gormedi. Gs kotu bilmem ne. Fark etmez. Gs gsdir. Selcukla cok kazandik biz. Antalya maçı yine öyle. Savunmamiz gelişiyor. Yusuf daha genc hata yapacak tabii. Djiku 2.yari sakatlıktan pek top oynamadi. Ritim kaybi normal. Cok abarttiniz valla.

Demek ki Az Gs maci gibi olsa neler dicektiniz. İki macta 15-20 yiyebilirlerdi çünkü. Okanin 3. Yili. 3. Yilin sonunda Az sansli olsa toplam 15 tane yeme ihtimali vardi. Elestirsin bir zahmet.

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Her sene 50 60 harcanıyor zaten ama ortada kaliteli kadro yok 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Dzeko Tadiç'le sözleşme uzatmazsan 10m oradan gelir Arabistan yolcusu olarak 50-60 Nesiri Amrabat'tan gelse

Szy de okut 10m civarına al sana bütçe 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 10 gün içinde 4+4 8 gün ceza yedim. Artık ne olursa olsun troll ve gslilere cevap vermeme kararı aldım.
    2 gündür alexin biyografiyi okuyorum biter birazdan, sorusu olan varsa cevaplayabilirim

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Oly maçında İsmail ne yaşadıysa Rangers maçında da Mou aynısını yaşayacak tabii ki. Kaçışı yok. İsimciliğe de gerek yok. İsmail'in en azından sakatlıklarla ilgili bahanesi vardı heyet izin vermemişti oynatmasına, Mou'nun bahanesi de yok dümdüz içimizden geçirdi adamları. Bırakın da eleştirilsin.

CL'ye götüremedi, ligde iyi durumda değiliz, UEL'de şansla üst tura çıktık, Rangers gibi bir eşleşmeyi geçemezse daha ne zaman eleştirilecek?

Turu geçer, ligde kazanmaya devam eder, 65'yi kupada yenip eler o zaman işleri yoluna koydu deriz. Bu yazdıklarımın tam tersi yaşanırsa (turu verip üstüne kupadan elenirse) normal şartlarda yaka paça kovulur.

• “Beyinsiz” demenin cezası ile “ şikeci, ingiliz yalaması sidikli, ananasçı” nın cezasının aynı olmasının da KOMİK olduğunu adminlere bildiriyorum. Bundan sonra ne kadar beni kışkırtsanız da cevap alamayacaksınız. Fb logolu trolleri de engelledim.

• 
Sayfa: önceki 60706071607260736074
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.