Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokhan5005 , PunisherLord , Kuhleep , karizma6080 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil
5 sn
121.793
Cevap
407
Favori
2.812.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60786079608060816082
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okan hoca niye yürüyorsun hakemin üstüne? Türk hakemlerine olan aşkını sen ilan etmemiş miydin? Sahip çıksana adamlara.

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

Bence değil ama biraz daha zorlarsa 2. sarıdan kırmızı yer bugün. Osimhen, Lemina ve Frankowski'yi çıkar takımın gerisinde neredeyse oynayan adam yok sezon başı Torreira, Davinson gibi isimler vardı artık o da yok. Bana göre Yunus ve Sallai girmezse maçı çevirmeleri çok zor. Yunus ve Sallai bana göre şu an Galatasaray'ın en iyi kanatları BAY yoklukta oynar sadece Mertens de öyle. Mertens'i kestiği gibi BAY'ı da kesecekti ama Okan'da o güç, kuvvet yok ki Mourinho iyi ki gidip bunun elini sıkmadı. Daha futbolcularına söz geçiremeyen adamın ben bile elini sıkmam sadece büyüğüm diye sıkarım ki Mourinho daha büyük hiçbir şekilde sıkmasına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya klasik geri çekilecek 1 veya 2 tane yiyecek.

Önemli olan Alanya'nın 2'yi atıp atamayacağı veya gs'nin üstüne gitmesi lazım.

Alanya'nın iyi yaptığı şey gs'nin oyun kuran torerira ve Sara gibi isimlere bire bir markaj vermesi...

• Mourinho Mert Muldur denen çöpü oynatmaya devam ederse bizi şampiyonluktan edecek rakip kanatlarin hiç birine yetişmiyor herif savunma 0

• Beyler sakın ola bunlar puan kaybeder diye maçı izlemeye kalkmayın, zamanınıza değmez. Yarın iş var, gidin yatın derim. Ne yapıp edip alırlar. Bunların hamurunda bu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emiliamernes1996

Bence değil ama biraz daha zorlarsa 2. sarıdan kırmızı yer bugün. Osimhen, Lemina ve Frankowski'yi çıkar takımın gerisinde neredeyse oynayan adam yok sezon başı Torreira, Davinson gibi isimler vardı artık o da yok. Bana göre Yunus ve Sallai girmezse maçı çevirmeleri çok zor. Yunus ve Sallai bana göre şu an Galatasaray'ın en iyi kanatları BAY yoklukta oynar sadece Mertens de öyle. Mertens'i kestiği gibi BAY'ı da kesecekti ama Okan'da o güç, kuvvet yok ki Mourinho iyi ki gidip bunun elini sıkmadı. Daha futbolcularına söz geçiremeyen adamın ben bile elini sıkmam sadece büyüğüm diye sıkarım ki Mourinho daha büyük hiçbir şekilde sıkmasına gerek yok.

Aynı birebir pozisyonda ırfan kırmızı görmüştü :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okan yabancı hakem sevmiyordu

Türk hakemde sevmiyor

Beyefendiye ne getirelim

• Tebrikler sampiyonlugunu tebrik ederim chiopile hocam.

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

İrfan trabzon maçında kırmızı görmüştü. Sknra ayni pozisyon bjk ts macinda olmus tsli oyuncu kirmizi görmemişti. Cifte standart.

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt

Bugün Chelsea - Leicester City maçında Osimhen, Mertens gibi rakibe ayağına takıp kendini yere atan Pedro Neto'ya hakem penaltı vermedi. Ben olsam aldatmaya yönelik sarı bile verirdim ama bunlar ligimizde bu penaltıları almaya alıştılar tabi Türk hakemler yabancı gelir de esneğimizinsen oluruz diye mi korkuyor?

Ha VAR'ı da doğru bulmuyorum. Hakemleri yanlış yönlendiren Avrupa'daki 2., 3. Liglerden hakemler geliyor. Onun yerine tecrübeli yerli hakemler veya emekli yerli hakemler olsa daha iyi olur gibi getirebiliyorsan üst düzey ammena ama VAR için bile çok para isterler. Aha bu dünkü Trabzonspor maçından iyi bir örnek adamların 1 puanı gitti bu pozisyon yüzünden belki de yerli VAR hakemi olsa penaltı verilecek. Daha komiği hakem veriyor, VAR izle diyor hakem kendi doğru kararını iptal ediyor. :)

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• hakikaten çok kötü oynuyorlar formsuz bir dönem geçiriyorlar sebebini dışarda aramaları mantıksız bunu gs taraftarıda anlamak zorunda çok kötüler. eğer kazanamazlar ise ibre baya bize dönebilir . ama bakalım ikinci yarı ne olur

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Yerli orta hakemler artık risk almıyor. Var derse tamam. Etliye sütlüye karismadan yonetiyorlar. Hepsi çakır oldu başımıza.

• Lemina 1500 faul yaptıktan sonra sarı kart gördü, hakem çok erken verdi kartı.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ tr hakemlerini beğenen okan buruk şimdi hakemin etrafını sarmış bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi

• günay kırmızı kart görmüş💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Leminayı çıkardı kırmızı görmedi lazımdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gs en az 3 tane atar boşa umutlanmayın

• sinanakgl kullanıcısına yanıt

VAR'da yabancı 3. Lig hakemi görmek yerine Süper Lig hakemi olsa çok daha iyi olur saçma sapan VAR kararları izliyoruz benim düşüncem bu. VAR sistemi bana göre ofsayt ve gol teknolojisi hariç saçma geliyor zaten orta hakem penaltıyı, kırmızıyı görmüyorsa o zaman yan hakemle uyarsın onlar da yapamıyorsa hakemlik bitmiştir zaten. Ofsayta ise bir şey demem çok zor ki onu biz bile fark edemiyoruz.

• Yusuf satıyo aloooooo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 60786079608060816082
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.