< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6084. sayfa)

-
-
alanya 2. yarı orta sahayı netcez ya taktiğiyle oynuyor
-
Osimhen sakatlandı herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Osimhen müthiş bir oyuncu. Galatasaray'ı tek başına yarışta tutuyor. Çok çok özel bir oyuncu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alanyaspor gerçekten kötü bir takım, beğenmedim.
Alanya ne yapsın abi 750bin transfere para harcayabilmişler alayı kiralık yada bedava transferler
-
Hakemin önünü kesmek işe yarıyormuş demek ki.
Derbide ilk yarı geride olursak biz de hakemlerin önünü keselim
Kendi forumuna yazsana diyecektim ama kusura bakma sonradan gördüm fenerliymişsin. Cümlelerin aynısını birebir karşı tarafın forumlarında, tivitlerinde görüyorum ne güzel aynı kafada buluşmanız.
Yedikleri golde adam neredeyse kale cizgisinde topa kafa vuracak.. Adamların tek iş yapacak adamları Osimhen bomboş.
Kaleci amatörde böyle çıksa forma giyemez bir daha...
Alanya hücum edemyor niye çünkü böyle bir mantelite yok ki Türkiye'de. Hücumplanı yok hiçbirinin bir felsefesi yok.
bulursak atar, kapanırız...
-
Ulan şunları yenemedik adamlar namağlup şampiyon olacak bu gidişle, kim yenecek bunları merak ediyorum. Balına malına bir şekilde alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise37 -- 9 Mart 2025; 22:23:58 > -
Biletek kart gördü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne şampiyonluğu ya bu rezil Alanya ya karsi bile çok kötü oynadilar bjk ve ts bunlari yener onlarin hocalari Mou gibi korkak değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balını yenemiyorlar yalnız
Biz yenemedik başkası yensin diye bekliyoruz çok bekleriz. Tarihin en kötü Galatasaray ını yakalamışken içinden geçecekti. Mou bir tane büyük maç kazanamadı.
-
Alanya iyi bir takım değil adamlar iyi bile direndi zaten. Gs gene ıkına ıkına kazandı böyle giderse puanları kaybedecekler zaten. Önemli olan biz kaç puan kazanacağız. Derbiden sonra Gs en az 4 puan kaybedecek demiştim.2'sini zaten kaybettiler Kasımpaşa'ya
-
Seyircide 6s kazansın istiyor
Alanya daki alite 2.yari mide bulandirdi
Güldük eğlendik,olaysız dağılalım
-
Leş futbolla 3 puan böyle şans olmaz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X