< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6085. sayfa)

-
-
Onlar tarihin hiçbir yerinde Fenerbahçe yaristayken fenere faydaları olmadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç tane büyük maç kazansa gerçekten lider bizdik, hiçbir büyük maçı alamadın nasıl şampiyon olacaksın bizim ki de umut.
-
Şu zayıf takımı ıkınarak zor yendiler bütün hava bizden yana iken yenemedik kazansaydık, maç eksiği olan maçı da alsak puan farkı şuan 67 66 olacaktı
-
Bu saatten sonra bence lig değişmez!Golü yedikten sonra gardı düşen bir takımı,türlü ahmaklıklar yapıp topu bir şekilde kendi kalesine sokarak düzeltiyorlar,cesaretlendiriyorlar!
Şans,hiçbir şey istemiyor ,Fenerbahçenin rakibini yakalamasını!Gs yenik mi ,sorun değil rakip elbet,kendi kalesine atar bir şekilde,Gs yenik mi,elbet bir penaltı olur.Fikstürümüz zor deyip ağlayıp duruyorlardı,o maçların hepsini pürüzsüz geçerler;hele içlerinde teknik direktörlerini göndermeyi düşünen Trabzonspor var ki rahatça yenerler.
Aynısı Samsun deplasmanında da olacak,Beşiktaş ise bir şekilde ofansif,iyi oynar ama berabere mi kalır,yenilir mi bilemiyorum.Derbide yenseydik belki küçük bir umut kalırdı, asıl sorulması gereken hiçbir kritik maçı,derbiyi kazanamayan Mourinho kalacak mı?
Her sene teknik direktör değişmek iş değil ama eski formunda olmayan ve bir derbi bile kazanamayan Mourinho’ya bir sene daha katlanmak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 9 Mart 2025; 22:38:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kırılanhayallerAlanya'nın bugün Rize maçını izledim de hiç iş yok Alanya'da ya.. Rize 'nin penaltısı da verilmedi bence ilk yarıda.. Alanya maçını alırlar bir şekilde.
Antalya'yı da hem bizim maçta izledik hemde bu hafta maçlarına baktım.
Tam Gs'nin istediği takım Antalya.. Hücum etme düşüncesi SIFIR.... hatta sıfırın da altında...
Cuma günü Puan farkı 10 olur ve adamlar pimi çekilmiş el bombasını bizim elimize bıraktı.. Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 9 Mart 2025; 22:32:52 > -
Bizim lig harbi çöp. Anadolu takımları böyle oldukça ligin değeri ancak bu olur. GS ortasahası sallana sallana oynuyor Alanya yerden paslaşacağına topu şişiriyor. Dünkü TS maçında da hatay pas yerine çalımla gitmeyi denemese maç 3-4 olurdu. Sonra Hollandalı İskoçyalı köy takımları gelip içimizden geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 9 Mart 2025; 22:34:50 >
Bugün Alanya' ya takılsalardı çok net şampiyonlukları gitmişti. Bir şekilde yine gs balı ve insan olmayan osimhen sayesinde kötü oyuna rağmen kazandılar. Bakalım nereye kadar gidecekler böyle.
-
Ayrıca Ertuğrul şu golleri bizim maçta yese ne olacaktı... Pensilvanya işleri başlayacaktı
-
Aynı senaryoyu çok yaşadık berbat oynadıkları maçlarda Gomis bir tane atıp çeviriyordu şampiyon oldular. Aynısını Osimhen yapacak.
-
Alanya berbat bir takım. Yalnız maçı arkadaşta izledim. Bu berbat dediğim takım ilk yarı GS den daha iyi oynadı. GS nin ilk yarı tek yaptığı şey Alanya nın uzun defansına karşı şişirme toplar atması. Böyle bir zeka hiçbir köy takiminda bile yoktur. Bu takım lider sözde. Sonra devre arası hakemleri tehdit edip önlerini kestiler. 2. Yarı gelince hakem gerekeni yapmamaya başladı. Alanya nın kalecisi de büyük bir m.llık ve şanssızlık ile gol yiyince maç kırıldı tersine döndü. GS de gram futbol yok.
Geçen berabere biten derbide mou gibi temkinli ve dikkatli davranmak yerine İsmail Kartal olaydı. Full hücum yaparak 3-4 tane sallardı bu GS ye.
Bu bile süper ligdeki lobilerin, arka plandaki para yiyicilerin ve hakemlerin ne kadar işin içinde olduğunun, ne kadar rezil bir lig olduğumuzun kanıtıdır. Bu ligde şampiyon olsan ne yazar, olmasan ne yazar. FB sıkı bir şekilde Avrupa kupasına çalışırsa UEFA yı ve konfederasyonu alacak bir takımdır. Taraftarinda artık bu sene ligde şampiyon olalım kafasından çıkması lazım maalesef. Olsakta olmasakta bir önemi yok çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neyse haftaya Günay yok bunlar yine Muslera Dayım ile oynayacaklar bir de o yönden bakın.
Katıldığım pek çok nokta var. Ama ben bu sureci ikiye ayırıyorum. Ocak öncesi ve sonrası diye. Skriniar geldikten sonra defanstaki yapbozun önemli bir parçası tamamlandi. Fred'in zaten artan performansi harikalasmaya basladi. Bu yüzden doğru yoldaykz diyorum. Hic gecen sene ondan onceki sene ile falan karsilastirmam. Niye dersen o zaman hocayi genel olarak sorgulamak gerekiyor. Hazirana dönemem. Velev ki bu sene 3. olalım gram.umurumda olmaz. Mourinho seneye takımda kalmak zorunda. Ocak sonrasi bana umut veriyor. Sene basi gibi gitsek zaten Anderlechtinde geçemezdik. Gs deplasmaninda da yenilirdik is biterdi.
Osimhen farkı... gs'de hakkını vereceğim tek adam.
Ligin şuan farkı Osimhen.
-
gs bu ligde yenilmez, imkansız.
-
Fred, İsmail ve Talisca üçlüsü orta sahada oynarsa Rangers'ı eleriz 2 tane atıp uzatmak çok zor değil. Fred, İsmail yerine Amrabat ve mevkisi orta saha olmayan Szymanski oynamaz diye düşünüyorum. :)
Olur mu Dzeko oyun kuruyor, gol atmıyor ama oyun kuruyor :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen bu hafta Avrupa'ya veda ederiz. Türkiye kupasına kadar fark böyle gidip evimizde GS'ya yine yenilip elenirsek o moralsizlik ve GS'ın psikolojik üstünlüğü ile ligde de puan kaybederiz. Bir anda 3 kulvardan da elimiz boş dönüp 0 kupa ile bitirirsek biz artık ne yapalım? Korkuyorum şu senaryoyu yaşamaktan.
-
hay senin agzina
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X