Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6086. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
121.776
Cevap
407
Favori
2.811.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60846085608660876088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada ortalığı yangına vermişsiniz GS berbat, rezil top oynuyor falan filan diye. Tamam haklısınız da. Bir GS’li olarak ben de böyle düşünüyorum.

Fakat anlamadığım nokta bu berbat G.saray’a neden iki maçta da gol atamadınız? Geçen hafta Kasımpaşa 3 tane birden attı. Bugün Alanya 1 tane attı. Siz de çıkıp üç tane sallasaydınız. Şimdi niye diğer takımlara kızıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'da umarım tur atlarız ligi umursamıyorum artık pek Avrupa finali +Türkiye Kupası gelsin ben şu tabloda değil Mourinho, Acun bile kalsın derim o kadar samimiyim ama Mou yine saçmalar, hadi geçen maç mecburiyetten Amrabat, Szymanski oynattı bu maç İsmail, Fred önünde Talisca oynamazsa imkanım olsun Şükrü Saraçoğlu'nu yakarım. Şu 3lüyü kuracaksın bundan sonra her maç sakat ve cezalı olmadıkları sürece 3ünü lig ve Avrupa'da oynatacaksın tabi kupada rotasyon olabilir.

• beyler tiyatro iyi miydi? 10 üzerinden kaç verirdiniz? çöp maçları izlemiyorum da...

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Dedigin olabilir ama benim icin uyum önemli deyip ayni kadro ile de cikabilir hocaya belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rx6900xt

Bizim lig harbi çöp. Anadolu takımları böyle oldukça ligin değeri ancak bu olur. GS ortasahası sallana sallana oynuyor Alanya yerden paslaşacağına topu şişiriyor. Dünkü TS maçında da hatay pas yerine çalımla gitmeyi denemese maç 3-4 olurdu. Sonra Hollandalı İskoçyalı köy takımları gelip içimizden geçiyor

3 faullü bitiren rakip istiyorsun bu olmaz mı ?

• Şu pozisyonda kırmızı kart görmediler :D ama soran olursa iyiler kazanır değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

bırak uefayı kazanmayı kulpunu bile alamassınız, neden mi çünkü siz şuan bulunduğunuz konuma sayılmayan golle geldiniz. gerçekleri neden konuşmuyorsunuz galatasaray şuan çok kötü ama sizde iyi değilsiniz bunu görmemek için çaba saf ediyorsunuz.

• Ulan adamlar "bızım uefa kupamız var "dan sonra "bızım namaglup şampıyonlugumuz var" ı yıllarca dınletecekler bıze. Dınlemek ıstemıyorum yıllarca. Bı takım yensın sunları. Ama kim olacak o takım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 9 Mart 2025; 23:0:34 >
  • wakara kullanıcısına yanıt

Bizim ulu dahi, hocaların hocası, krallara taç giydiren, üçlü savunmasıyla kalesini gole kapayarak rakipleri tir tir titreten, special one Mou'nun yenemediği takımı kim yenecek? Belki BJK ile berabere kalırlar.

• zyjo kullanıcısına yanıt

Olur yanında ayranı da olsun

• sinanakgl kullanıcısına yanıt

Olabilir demiyorum ben olmasını istiyorum. En kötü Fred, İsmail ve Szymanski 3lüsü oynatsın ona da razıyım yeter ki Tadic ve Amrabat'ı ilk 11 izlemeyelim artık bu ikisi bir de Dzeko kanser eder adamı. Amrabat altıpastaki başıboş topu kapmaktan aciz son maçta arkasındaki rakibi bile görmüyor çünkü çevre kontrolü sıfır. :)

• Alanya'nın golü görünce Tadic efendiye giydirmeden kendimi alamıyorum asist kasacağım diye kaçırdığı tonla pozisyonu çoğu takım zımba gibi kaleye çakıyor.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Birader mutlusun anliyoruz da. Simdi geçen sene bir mac berabere bir maç galibiyet. Sampiyon mu olduk. Konu bu kadar basit mi gerçekten? İlk mac gol attik 3-1 bitti. Bak simdi gol attigimiza göre artık bir seyleri kanitladik mi?

Derbi derbidir. Her sonuc cikar. En kötü kadro olsun yine galibiyetler alınır.

• Hakem jokerlerını kapatınca . Hakeme devre arası baskı
    Ve takıp takımdan ajans futbolzular devreye gırer. Ya kendi kalesine atar ya da ılerde gol atacagı varsa mahsus atmaz auta vurur. Yada penaltı yaptırır yada kendını attırır. Bunu bılıyoz. Gs taktık degıstırmıs artık hakemle degıl rakiplerindekı kendi ajans futbolcularla işi göturuyor. Dıger maclarda da bole olacak.

• coobain kullanıcısına yanıt

Tamam susarım ama bu söylediğim şeyleri sizin sorgulamanız lazım. Benim değil. Ancak bu şekilde gelişebilirsiniz

• wakara kullanıcısına yanıt

Beşiktaş ikimizi de yenecek gibi bir his var içimde. Ole Hocam şimdiden derbi maçlarına hazırlıyor takımı umarım o 2 maçta da yabancı hakem izleriz ve iyi maçlar oynanır. Bana göre seneye Beşiktaş seneye gümbür gümbür geliyor. Transferleri de gelecek için yatırım bana göre Arroyo ismi Beşiktaş'da iş yapar çünkü eskiden Carlos Arroyo vardı basketbol takımında diye hatırlıyorum bir ara sanırım sponsorları Milangaz idi o zaman Arroyo vardı galiba ligin içinden geçiyorlardı. Arroyo ile şampiyonlukları da var diye hatırlıyorum. :)

Edit: Şimdi baktım da 2011-12 sezonunda Beşiktaş'da oynamış o sene şampiyon yapmış Carlos Arroyo sonraki sezon Galatasaray'da iken yapmış. Beşiktaş'da iken FIBA Eurochallenge ve Türkiye Kupası'nı da almış. Bir de o sene ülkesi Porto Riko ile FIBA Amerika Şampiyonu olmuş. Öyle bir kupa ki ABD, Arjantin, Brezilya gibi takımların yanında FIBA Amerika Şampiyonu olmak. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 9 Mart 2025; 23:2:34 >

Sen hangi ara insanlara akıl verecek kadar geliştin?

• john mclane kullanıcısına yanıt

• Bugün Barış Alper'in ilk yarıda yaptığı hareketin çok daha hafifinde Colley'e kırmızı çıkmıştı. Aynı maçta bir de penaltımızı vermemişti halil umut meler bakın bu düzeni bunların başına yıkmak zorundayız. bu bir tercih değil Mecburiyet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 60846085608660876088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.