Şimdi Ara

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.159
Cevap
2
Favori
25.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ne alakası var? Öyle bir şey demedim, laf sokmaya çalışmadım. Takımımda GS amblemi olmasına bakma hemen her büyük takımın maçını merakla takip ederim. Diğer GS li arkadaşların yaptığı gibi trollemek için yazmadım. Hem fener hem gs konusuna eskiden beri tarafsızca yorum yazarım. Maçta Josef kötüydü, 8 milyon verilince düüşüncemi yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan Ali'nin besini beğenmediniz anlamadm alternatif bi oyuncu olarak iyiydi,iyi top kesti

• Gideriz Guarin tarzı bir orta saha alırız, takıma adapte sürecinde ve daha 20 gün bile geçmeden Souza gibi bir görüntü çizer ve hemen çöp ilan edilip kesilir bizim forumdaki süper felaket tellali futbol analizcilerimiz tarafından. Şu şu adamı alsaydık diye, kafamızı şey edip ağlanırlar yine burada. "Billmem kaç milyon diye :((((" diye.
  • Kjaer ve Souza'yı beğenmedim, bence Fenerbahçe'nin bu sezon en iyi transferi Diego'yu ilk 11'de oynatmaktır. Müthiş oynuyor hazırlık maçlarında. Nani'de çok etkisiz şimdilik.
  • Bence Topal=Souza. Oyun anlayışı açısından. İkisinin de defansif yönü daha iyi, bir tane de ofansif özelliği yüksek olan bi orta saha aldık mı tamam olucaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Kjaer ve Souza'yı beğenmedim, bence Fenerbahçe'nin bu sezon en iyi transferi Diego'yu ilk 11'de oynatmaktır. Müthiş oynuyor hazırlık maçlarında. Nani'de çok etkisiz şimdilik.

Kjaer kötü mü?

• Nani hakkında olumlu şeyler söyleyin ya.Dört gözle beklediğimiz adam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

Nani hakkında olumlu şeyler söyleyin ya.Dört gözle beklediğimiz adam...

Hocam nani oynar merak etmeyin adam pek kasmiyor sadece, esas josef de souza elimizde patladı

• quote:

Kjaer ve Souza'yı beğenmedim, bence Fenerbahçe'nin bu sezon en iyi transferi Diego'yu ilk 11'de oynatmaktır. Müthiş oynuyor hazırlık maçlarında. Nani'de çok etkisiz şimdilik.

Kjaer kötü diyor

Bütün gün vergiden trollediğin yetmedi şimdi burada mı? Gidin Melonun tripleriyle uğraşın siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

Nani hakkında olumlu şeyler söyleyin ya.Dört gözle beklediğimiz adam...

Nani ya adamın dibi dibi. Harika bir kariyeri var Portekiz milli takımının vazgeçilmezi Ronaldo 1 Nani 2..

Şaka bi yana basit oynuyor bu maçta ama alıp gittiğinde de gidiyor. Ligde terör estirir, bence yeni transferlerde en son endişe edilmesi gereken adam Nani.
  • quote:

:D

• Her maçta gol yiyoruz, sonunuz hayrola. Shakhtarı rahat rahat turlatıcaz galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 1 ay önceki takıma 8 tane transfer yapıyorsun 1 ay sonra harikalar bekliyorsunuz. bikaç maçla bikaç pozisyonla oyuncu ve takım değerlendirmeyin futbol dehaları. hoca her türlü kombinasyonu taktiği deniyor bu maçlarda. adı üstünde hazırlık maçı az biraz sabırlı olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kjaer'in yanına çabuk bir stoper olsa aslında çok iyi olabilirdi savunma hattımız,kjaer hava toplarında iyi paslarıda iyi ama ağır aynı şekilde bruno alveste ağır olduğu için kontra ataklarda hiç şansımız kalmıyor ya pentaldı ya gol.
  • Spactacular kullanıcısına yanıt
    akşam akşam güldürdün kardeş Allahta seni güldürsün
  • Hoca umarım Topalı yorulmasın diye çıkarmıştır. Souza daha kötüydü.

• Aynı uçakta gelen Souza, Ba, Fabiano anlaşıp oynamıyoruz beyler dedi diye korkuyorum. Henüz çok faydalarını göremedik ama erkenden oyuncu karalamayı sevmem, yavaş yavaş oturacak takım. Nani kendini pek riske atmıyor, resmi maçlarda daha etkili olacaktır. Yorumları aldırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Meireles gibi bir adam varken Souza yi oynatmak hata bence. Meireles in pozisyon alma becerisi Souza ile kıyaslanmaz bile. Adam boşa çıkıp top alma isteğinden bile aciz. Baroni den bir farkı yok.

Meireles oynadiginda da gome gome bitiremiyosunuz

Kim gomuyormus ?

• Youtube yayını varmı beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Yalnız hoca transfer konusunda sağlam sıçmış. Bu takıma bu sene gaz getirir ve bişeyler yaparız ama uzun yıllar yürüyecek bir hoca değil. Benim bildiğim(yanlissam duzeltin) hocanın istedikleri fabiano,va ve josefti. Van persie ile zaten martta dedikodular çıkmıştı fb görüşüyor diye. Nani ile kjaer hakkında hoca mi istedi bilmiyorum ama hoca istemiş gibi gelmiyor.

Kotu transferleri hoca istedi . Iyileri yonetim aldi

Nerden saldiracaginizi sasirmissiniz .

fazla fanatik olma. nani ve rvpyi hocaya önerseler yok ben istemiyorum mu diyecek? fabiano ba ve souza eski oyuncusu kendi istedi aldı adamlar çöp.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.