Şimdi Ara

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.159
Cevap
2
Favori
25.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dh ölücüleri transfere verilen paraları mı konuşuyor burada /:
  • Souza inanılmaz korkak oynuyor. Top benden çıksın da nolursa olsun kafasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Josefle güzelim kadro heba olacak
    Kesinlikle ortasaha almalıyız

• İnşllah sene sonunda Josef'e yaptığımız bütün kötü yorumlardan pişman oluruz.Ama 8 milyon da çok yav :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-mistry

Nani topla çok oynuyor. Tek pas yapsalar daha iyi olur.

Nani pas adami degil aga . Alip top surecek . Adam bildim bileli boyle

• Souza da açılır, çok erken hüküm veriyoruz. Takım derli toplu iyi gördüm.

• Takimin 1 ayda birviruni ezverleyip tikir tikir top oynamasini bekliyorsaniz futboldan zaten anlamiyorsunuz demektir herkes nani den topu alip butun takimi gecmesini bekliyor yok artik daha neler suan cok verimli oynamadi belki ama kotu de degil ayrica rakipte oly beyler gecen sene gruplardan ciktigini unutmayin cl takimi biraz kucumsuyorsunuz gibi geldi penalti disinda gol pozusyonlarida yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

ulan nani nin nesini beğenmediniz anlamıyorum 10 kişiyi çalımlayıp gol atmasını mı bekliyorsunuz

Aynen onu bekliyorlar
  • Arkadas cok saglam kadro var ya, Stoch'u Alper'i filan bile yedege birakiyoruz lukse bak

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

H.Ali ilk 11 düşünülmüyodur umarım.

Rotasyon olarak iyi bir oyuncu da Caner gibi elit bir bek varken böyle bir hataya düşmez inş

Bu arada Kjaer mükemmel bir stoper

İsmail Kartal bile Caner varken HAK'ı 11 düşünmez hocam o kadar da değil
  • Bu performanslarla Sow solda, Fernandao ve RvP ileri ikilide olurlar. Asıl mesele bu formda Diego'yu ne yapacaksın? Adam çok iyi yahu, kendini bulmuş.
  • Şöyle buz gibi bir su iyi giderdi bu sıcakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Meireles gibi bir adam varken Souza yi oynatmak hata bence. Meireles in pozisyon alma becerisi Souza ile kıyaslanmaz bile. Adam boşa çıkıp top alma isteğinden bile aciz. Baroni den bir farkı yok.

Meireles oynadiginda da gome gome bitiremiyosunuz

• İlk sezon Alex'i yuhalıyorduk de souza soyadlı biri kötü olmaz rahat olun

• Allahtan Caner naniyle kanka oldu hemen Sol kanatı caner nanisiz düşünemiyorum işimiz hak'a kalırsa vay halimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Dh ölücüleri transfere verilen paraları mı konuşuyor burada /:

Ekşi sözlüx mü abi?bsuckmyduck ben. Çaylak :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-mistry

Nani topla çok oynuyor. Tek pas yapsalar daha iyi olur.

Hasan Ali'ye topu verip ileri kaçıyor, Hasan Ali'de Nani ile alakasız yerlere topu yollayıp kaptırıyor. Mümkünse topu kendisi götürsün daha iyi.
  • 30 gün içinde kutusuyla geri getirsek Josefi geri alırlar mı?

Taraftar biliyor aga bu işi Bu kiralık çöpler geldiğin de de millet bunlar çöp boş transfer demişti.

Josef de 8 etmez dedik 2-3m euroya Avrupada sürüyle Josef var.

Top süremez.Diegodan hallice defans yapar buna 8 vereceğine 3-4 daha ekleyip Guarin RAmires filan kovalardık.

Çift Yönlü ortasaha desen değil yönü bile belli değil ya defansif olarak Mehmet Topalın yarısı etmez.Topal kadar bile top sürme yetisi yok

Neyse ilk aydan gömmeyelim
  • diego ensemize yasla
  • Souza bildiğin sıçıyor, üstüne Topal da kötü. Diego takımı sahiplenmiş, ben hep beğeniyordum ama bazılarını ikna edemiyorduk. Ama orta sahaya bir çözüm şart, onların yüzünden stoperler sürekli pozisyon kaybediyor. 2. yarı Souza yerine Alper veya Meireles girmeli. Ya da tek forvete dönüp Diego ortaya çekilerek kanat alınabilir. Bir de beklerin ikisi de verimsiz, kötü değiller ama kanatlar topla giderken gerekli yardımları hiç yapmadılar. Caner ve Şener daha iyi olur gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.