Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.759
Cevap
212
Favori
2.085.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42714272427342744275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuncular kısmına tbl ve el ye verilen listedeki oyuncular konuluyor, sezonu daha başlamadan bitirdiği için neto ya zaten lisans çıkarmadık. Kulüpten bir açıklama yok, bir thank you neto postu yok, herhangi bir transfer dedikodusu haberi bile yok ama burada bilip bilmeden sallamak serbest!..

Sezona yetişecek durumdaysa neto bu sene ana guardımız olacak yazın bir kenara...

• dickinson kullanıcısına yanıt

neto serbest oyuncu pozisyonunda, opsiyon kullanılmadı yakında görüşürüz.

• Papagiannis monaco ya hayırlı olsun, uzun zaman sonra sonra bir oyuncudan buyout kazanacağız.

• Fenerbahçe Beko

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anine nouha da gitti

• Herkesi yolluyorlar Guduric hala duruyor mu beyler? Sonumuz hayrolsun..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelenler: Nicolo Melli, Devon Hall, Bonzie Colson, Erten Gazi, Wade Baldwin IV

Gidenler: Nick Calathes, Georgios Papagiannis, Tyler Dorsey, Nate Sestina Motley

Sözleşmesi Bitenler: Melih Mahmutoğlu, Amine Noua, Yam Madar, Raul Neto, Şehmus Hazer

• AsoBey kullanıcısına yanıt
    Kalanlar : wilbekin, guduric, nigel , piere, tarık, sertaç, metecan...

Şu anki kadro :
    X , wilbekin, erten
    Baldwin, hall, guduric
    Nigel, tarık
    Coulson, X, pierre
    X , melli, sertaç

Kadronun seviyesi ve hedefi gelecek olan 1 ve 5 numaraların kalitelerine bağlı... özellikle oyun kurucu hem dış şutu hem de calathese yakın bir oyun görüşü olan ve 5 numaranın da atletik, pota altını koruyabilen, kısaların karşısında papa, sertaç gibi geçilmeyen biri alınabilirse f4 yapabiliriz bu senede...

• aberdi kullanıcısına yanıt

hocam bize iki tane mi uzun lazım?

• AsoBey kullanıcısına yanıt
    Olursa iyi olur... 5 numarada şu anda sertaç ve zorlama ile melli den başka kimse kalmadı... papa ve motley 5 numara rotasyonundan gitti...

• Uzun süredir hasretini kurduğumuz delici skorer transferi yapıldı, bakalım nasıl oluyormuş böyle bir oyuncuya sahip olmak :).

Pierre ve Tarık kalacaksa ki öyle görünüyor, Colson ve Hayes’le birlikte 3-4 numarayı götüreceklerdir ben 4 numaraya bir transfer olacağını düşünmüyorum. 1 tane pivot alınır ve Sertaç ve Melliyle birlikte uzun rotasyonu oluşur.

Şuan 1 ve 5 numara transferleri eksik, mevcut kısa rotasyonu Zagars, Baldwin, Wilbekin, Hall ve Guduric şeklinde. Bana sorsalar Guduric’i de gönderip 2 tane oyun kurucu alırdım ama 1 tane oyun kurucu alıp tamamlarlar gibi duruyor.

Şuan gerçekten seviyemizi belirleyecek 2 tane oyuncu bekliyoruz ve bence hata yapma şansımız olmayan transferler, inşallah bu sefer batırmaz da düzgün bir iş yaparlar.

Yine de şu çok net ortada geçen sene F4 yapmış olsak ve bu sene kadro daha ileri gitse de yine F4 yapacağımızın bir garantisi yok. Takım çok fazla değişti, oyunun oturması vakit alacaktır. Geçen sene pana pek iç açıcı değildi sonrasında yine transfer yaptılar ve tuttu, biz de kötü başlarsak transfer olmayacağı için aynı şekilde bir değişim sağlayamayız. Ama bu seneki takımdan gerçekten umutluyum, mevcut ligde şampiyonluğa oynama potansiyeli var, tabi 1 ve 5 numaraya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 10 Temmuz 2024; 17:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe Beko
  • Iyi bir 1 ve 5 ile bu takim F4 adayı kafadan. Josh Nebo da keşke gelseydi. Maccabinin mali deniz almayan keriz konumundaydi savastan dolayi. Ligin en iyi 3 kadrosundan biriydi. Katash takozu yuzunden takim F4 bile göremedi

• Sanirim oyun kurucu işi cikmaza girdi, piyasada pek iyi guard da kalmadı gibi, bugün Eurohoopsta halen serbest durumdaki oyuncular listesinde Okobo'nun ismini gördüm, bu oyuncu kıtlığında iyi bir alternatif olabilir.

• krstarica kullanıcısına yanıt

nebo ile ilgilendik mi hocam? hiç haber görmedim de o yüzden soruyorum. bu arada kesinlikle katılıyorum madem motley ve papa gidecekti nebo çok iyi transfer olurdu.

ben şahsen takımın iki yabancı 5 numarasını birden göndereceğini hiç düşünmüyordum. şaşırdım geldiğimiz duruma. muhtemelen motley gider yerine bir tane iyi savunması olan 5 numara bulunur yolumuza devam ederiz diye düşünmüştüm.

• sroad kullanıcısına yanıt

Maalesef Nebo ile hic ilgilenilmedi en azindan yansiyan bir şey yoktu. Motley gitmesi gerekenlerdendi, ozellikle F4 de bizi yalniz birakmasi adinin Pana ile anilmasi ve sakat olmamasina ragmen sakatmis gibi davranmasi baya rahatsiz etti cogu taraftari. Bize karakterli adam lazim.

Vesely de bu sebeple gitmişti güya f4 oynamaiyorduk diye , barçada kaçta 0 çekti hatirlamiyorum :).

Yine de geri gelsin isterdim. Melli ile Papagiannis donusumu iyi oldu bence, her ne kadar numaralari ayni olmasa da, Papanin savunmasinin rezil olmasi onu 5 ya da 4 numara gibi gostermiyordu zaten. Melli takim arkadasligini liderligi ust duzey bir oyuncu ozellikle Baldwin gibi soyunma odasinda ters giden biri takimda olacaksa, Melli 10 numara transfer oldu bence.

Madem 1 numara alamiyoruz ne diye, yaşli" walkup"umuzu Calathesi gönderdik, adam efsane oynuyordu son maçlarda. Bence buyuk hata yaptik. Zaten skorer oyuncu aldik. Calathesi tutup, okobo yu da alsak on numara olurdu. Wilbekini de salardik. Baldwin ve Okobo bizi ucururdu, Calathes ile beraber. Hee şekilde bize 1 numara ve şu gürcü san antoniolu uzun gibi bir şey lazim yoksa helvasini yeriz bu aldigimiz adamlarin bu sene.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Kervan yolda düzülür misali, sonraya birakacagiz heralde ya da duruma görr alacaklar. Bize kesinlikle savunmasi ve asistleriyle one cikan biri lazim. Walkup vb.

• Fenerbahçe Beko

Fenerbahçe Beko
  • ilk 9 haftada İstanbul dışına iki defa çıkıyoruz.

• Fenerbahçe Beko
  • 
Sayfa: önceki 42714272427342744275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.