< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fenerbahçe Beko (4288. sayfa)
-
-
Boban gitmiş. Adam geldi, tatilini yaptı, gitti. Geldiğinde sevinenler vardı bir de..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12:35 ten itibaren Fenerbahçe Beko bölümünü izleyin. Scout ekibi hakkında bilgi veriyor.
Sports DigitaleyoutubeSports Digitale'den herkese merhaba! Insider'ın yeni bölümünde Yağız Sabuncuoğlu, Oğulcan Akçe’nin soruları eşliğinde gündemin öne çıkan konularından Fenerbahçe’nin Talisca transferini, Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmeleri, Aziz Yıldırım – Ali Koç görüşmesinin detaylarını, Fenerbahçe Beko’daki transfer haberlerini, Galatasaray’ın ara transfer dönemi hedeflerini, İyi seyirler! #yağızsabuncuoğlu #insider #oğulcanakçe #Bitlo #SeninDevrin Kripto yatırımlarının hızlı, kolay ve güvenilir adresi Bitlo’ya Üye Ol: https://bitlo.go.link/lTynL 00:00 Insider - Yağız Sabuncuoğlu 01:31 Talisca 03:25 Fenerbahçe – Stoper – Berke Özer 11:13 Aziz Yıldırım – Ali Koç 12:35 Fenerbahçe Beko 18:40 Galatasaray 26:07 Abdülkadir Ömür – Yusuf Sarı 🙏 Sports Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👉🏻 Sports Digitale ailesinin ayrıcalıklı dünyasına Tribün, Saha ve Loca üyeliklerinden birini seçerek siz de katılabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCmEgRY1A2263UXrQhjDuU0Q/join 👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz. Sports Digitale, dijital dünyanın spor kanalı olarak sporun ve YouTube'un ruhuna uygun şekilde hem taraflı hem tarafsız ancak her zaman sporla ilgili yeni nesil yayınlar yapan bir YouTube kanalıdır. Kendine özgü, dinamik, eğlenceli ve güncel haber odaklı içeriklerle oluşturduğumuz programları taraflı-tarafsız yorumcular eşliğinde sporseverlerin beğenisine sunan Sports Digitale kendi alanında en önde gelen medya kuruluşlarından biri olmayı sürdürüyor.https://www.youtube.com/watch?v=kJj8oSdjMD4 -
Tespit çok doğru, zaten en önemli sorun da burda, düşünün bizim basket şubenin ekibinde Uğur Ozan gibi herhangi bir yöneticilik vasfı ve deneyimi olmayan adam var, maalesef bu konuda vizyon seviyemiz aşağılarda ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 7 maçta 2 galibiyet , süpersiniz çocuklar.. Bunu başka bir takım başaramazdı.. Dip yapmada sınır tanımıyorsunuz.. Eurolig e girmeyin bundan sonra.. Yakışmıyorsunuz.
-
Bir kac mac daha kaybedersek play off disina dogru gidiyoruz.
Sene basinda final four hedefi vardi:)
Bu arada benim basketbol meraklilarindan duydugum saben lee bizi bekliyor. Transfer penceresi vb. mubabbeti varmış. Hülle gibi bir transfer yaptı.
Efes de oyuncuyla ilgileniyor olabilir ama bize gelmesi yüksek ihtimal.
Bir tane de uzun alacağız o muhtemelen Amerika'dan gelecek. Avrupadan degil. Tabii bunlar her zaman dogru cikmiyor.
Yapılan uzun transferi Ekpe Udoh etkisi yapacak.deniyor ama hangi açıdan bilemiyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 28 Aralık 2024; 0:44:28 >
Sene başında peş peşe gelen galibiyetlerle herkes hemen gaza gelmişti fakat basketboldan biraz anlayanlar ve yapılan vasat transferleri görenler bu günleri de ön görmüşlerdi zaten. O yüzden çok da şaşırılacak bir durum değil şu anki durum.
Ruh hastası Saras şaşırtmadı, Real Madrid maçı bilinçli satmasaydı normal şartlarda o maçıda kaybetmeliydik.
Play-inn yaparsak oyunculara yapamazsak ruh hastası koç bozuntusuna yazar. Play-off zaten zordu bu oyunla.
Harcanan paralara yazık gerçekten, kulübü Saras'ın ahırına çevirdiler Gs'li Derya'nın yanına goygoycu Gs'li Uğur Ozan geldi diye yazdık yazın başında ama gidip yine Kripto Ali Koç'a oy verdiler. Gs'liler yönetiyor basketbolu ve futbolu... Erol Bilecik, Yannier yıllardır zarar veriyordu yetmedi Uğur Ozan'ı getirdiler birde.
İbrahim Kutluay'ı severim ama UOS onun sayesinde buralara geldi umarım kulübün hiçbir yerinde görmeyiz Kutluay'ı. Fenerbahçeliliğinden şüphe duymadığım adamın haline acıyorum ciddi liyakat ve düşük IQ problemi var belliki.
Yönetimle birlikte Koçta rezalet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
36lık Mccollum'u almışız, yakında uzun rotasyonuna da Mirsad'ı falan alırız herhalde..
şahsen ben bir süredir izlemeyi bıraktım kafam çok rahatladı. arada sonuçlara ve özetlere falan bakıyorum yetiyor. bu sezonun böyle olacağı başından belliydi. bu saatten sonra çok üst seviye bir ekleme olmadığı takdirde izlemeye geri dönmeyi de düşünmüyorum. anca başarabilirsek play-off maçlarını falan izlerim ama ona bile ümidim yok. sanki play-in yapıp eleniriz gibi geliyor.
-
-
Uzun gelecek mi?
Fenerbahçe Beko, Šarūnas Jasikevičius önderliğinde;
6 yıldır kaybettiği Real Madrid deplasmanında,
5 yıldır kaybettiği Zalgiris deplasmanında,
4 yıldır kaybettiği Kızılyıldız deplasmanında kazanmayı başardı!
-
atalarımız demiş branşı olmaz
-
-
saras molada cimbom maçı değil bu, savunmada daha sert olmalısınız dedi. allahım çıldırıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X