Takip etme boş ver bende saldım ertesi gün atlayarak maç tekrarlarını izliyorum. Saras kötü bir Obra çakması oldu çıktı. Euroleague lideriyiz diye gezen tayfa futbolda Dzeko'yu beğenen tayfa. Takım sezon başından beri rezil ötesi oynuyor ama Hayes, Tarık ve Guduric anormal bir şekilde şut atıyor. Yakında biraz normale döndüklerinde seri mağlubiyetler gelir. Saras bu sezonu hüsranla kapatır seneyede tekrar yapılanmaya gidilir. Böyle inatçı ruh hastalarından gına geldi artık. Trinchieri falan mesaj yollar 2 aya. Paris Basketball'a da helal olsun Avrupa'ya tempoyu, gerçek basketbolu öğretecekler umarım şampiyon olurlar bu yetenek havuzuyla sürdürmeleri zor olsada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe Beko (4287. sayfa)
-
-
Hocam aradaki farkı açmak mı ? İlk 4 bu oyun için mucize olur söyleyeyim. Son yılların en kötü basketbolunu oynuyoruz sağlam bi tokat yememiz lazım sanırım taraftarın ve Saras'ın kendine gelmesi için. Hayes ve Tarığı biraz sindirecek takım rahat rahat yener bizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dyshawn Pierre’nin sağlık durumu hakkında bilgilendirme
30 Kasım 2024 Cumartesi 19:57
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Dyshawn Pierre, 29 Kasım Cuma günü (dün) oynanan Emporio Armani Milano karşılaşmasında sağ baldır bölgesinden sakatlık yaşamıştır.
Sporcumuzun Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde yapılan kontrollerinin ardından sağ baldır bölgesinde ikinci evre kas yaralanması tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.
Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmasını temenni ediyoruz.
*
Fenerbahçe Beko, Mersin Spor’a konuk oluyor
30 Kasım 2024 Cumartesi 11:26
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 Asım Pars sezonu sekizinci maçında Mersin Spor’a konuk oluyor. 1 Aralık Pazar günü (yarın) saat 18.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Kerem Baki, Kaan Büyükçil, Alper Özgök hakem üçlüsü yönetecek.
Fenerbahçe Beko’da son durum:
Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’de son olarak 29 Kasım Cuma günü konuk ettiği EA7 Emporio Armani Milano’ya 85-91 mağlup olarak 12. maçında 3. yenilgisini aldı. Ekibimizde Wade Baldwin 19, Arturs Zagars 16, Tarık Biberovic 15 sayı üretti.
Ekibimiz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ndeki son maçında 17 Kasım Pazar günü Anadolu Efes’i konuk ettiği mücadeleyi 86-72 kazanarak yedinci maçında altıncı galibiyetini aldı. Takımımızda Arturs Zagars 19, Nicolo Melli 14, Marko Guduric ve Nigel Hayes-Davis 13’er sayı üretti.
Mersin Spor’da son durum:
Can Sevim tarafından çalıştırılan Mersin Spor’un kadrosunda şu isimler yer alıyor.
Guardlar: Pako Cruz, Gerel Simmons, Justin Cobbs, Berkay Sinirlioğlu, Kartal Özmızrak, Ömer Oralkan
Forvetler: Isaiah Pineiro, Canberk Kuş, Emre Tanışan, Tevfik Akdamar, Anıl Alyanak
Pivotlar: Gabriel Olaseni, Evaldas Kairys, Deniz Kılıçlı
Rakibimiz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 Asım Pars sezonunda oynadığı yedi maçta üç galibiyet aldı. Mersin, son olarak 16 Kasım Cumartesi günü konuk olduğu Galatasaray’a 101-82 mağlup oldu. Bu müsabakada Pako Cruz 24, Isaiah Pineiro 21, Justin Cobbs 16 sayı üretti.
Takım İstatistikleri (Mersin Spor - Fenerbahçe Beko):
Toplam sayı: 77.71 – 97.71
2 sayı: %49.62 - %53.1
3 sayı: %36.59 - %39.9
Serbest atış: %77.52 - %79.35
Ribaund: 33.14 – 35.57
Asist: 19.86 – 19.43
Top çalma: 6.43 – 6.14
Top kaybı: 12.57 – 12.86
Blok: 1.86 – 1.57
İstatistik Liderleri (Mersin Spor - Fenerbahçe Beko):
Sayı: Pako Cruz 15.29 – Melih Mahmutoğlu 12.50
Ribaund: Gabriel Olaseni 8.14 – Nicolo Melli 6.25
Asist: Justin Cobbs 6.57 – Devon Hall 4.33
Top çalma: Isaiah Pineiro 1.43 – Arturs Zagars 1.29
Blok: Evaldas Kairys 0.71 – Nigel Hayes-Davis 0.57
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Aralık 2024; 0:40:52 > -
Öyle de oluyor şu an.
Maalesef Saras rezil bir koç ve kötü bir insan. Itoudis'i de hiç beğenmiyordum bu yılla birlikte Saras'ı da. Yerden yere vurduğumuz Djordjevic hepsinden iyi ve daha önemlisi karakterli bir adammış.
Saras sadece bağırıp çağırıp oyuncuları demoralize ediyor. Bu adamın koç ya da yönetici olarak başarılı olmasının imkansız olduğu belli oldu benim için. Curry-Durant-Klay ver şampiyon yapamaz negatif enerjisiyle. Obra'yla karıştırmamak lazım, Obra sert haline rağmen oyuncuları buna ikna edebiliyordu ama başka bu tarz başarılı koç yok tarihte.
Adam psikopat derecede takıntılı, suratından irin akıyor, tiksindim. Sırf Ssport'a para ödedim diye izliyorum. Mays'i getirdik iyide başladı her hatasında oyundan alıp küstürdü adamı.
Baldwin point guard bile değil yazın transfer olduğunda yazmıştım, Wilbekin'in kopyası bir adam bu. Calathes tutsan Wilbekin'den çıkıp Baldwin alsan anlarım ama ne amaçladığı belli değil. Veriyo topu Baldwin'e gerisi Allah'a emanet.
Elimizde kontrat imzaladığımız Pierre var Bonzie getiriyor, Bonzie-Pierre birlikte oynatıp kısa 5 hiç denemiyor. Hayvan gibi maaş bağladığımız Pierre'i de bitirdi. Pierre fanı değilim, yeterince profesyonel yaşamadığı için kontrat imzalanmasın demiştim daha önce ama imzalamışsın artık...
Hayes'le yıldızının barışmadığı Barcelona döneminden belli. Hayes Gs'de çok iyiydi Barcelona'da Saras'la çalışınca üçlük atmayı unutmuştu o derece kötüydü geçen yıl Saras'a rağmen kendisi için oynadı ama bu yıl kontratıda alınca eskisi kadar kasmıyor haklı olarak.
Gelecek sezonu görmesi zor diyordum ama bugünkü maçtan sonra emin oldum. 5 maç lose streak gelir oyuncular kazan kaldırır. Trinchieri, Kokoskov, Ergin Ataman tarzı oyunculara özgürlük verecek bir koç lazım bu takıma. Itoudis böyleydi ama maç içerisinde kitlenip kalıyordu, CSKA'da da aynıydı.
Sırf gurur yaptığı için, egosuna yediremediği için 5 numara aldırmadı aldırmıyor. Dandik takımları yenip "Transfer istemiyorum", "Bana transfer sormayın" diye artistlik yapıyordu hodri meydan ulan merakla bekliyorum önümüzdeki 5 maçı. Pierre ve Mays'e aşırı haksızlık yapıp zorbaladı bu en sinirlendiğim şey.
Tarık, Hayes, Hall yeterince kıçını kurtardı ama mesajı almadı bundan sonra inceldiği yerden kopsun daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 4 Aralık 2024; 2:18:3 >
MAÇIN ÖZETİ: Baskonia (88-76) Fenerbahçe Beko - EuroLeague 13. Hafta
S Sportyoutube🏀 #EuroLeague'in 13. haftasında oynanan maçta Baskonia, Fenerbahçe Beko'yu 88-76'lık skorla mağlup etti. EuroLeague heyecanı S Sport’ta! Kanalımıza abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCpdSUUHlxMjO0c5824FGcsA?sub_confirmation=1 Bizi Instagram'da takip edin: https://www.instagram.com/ssporttr/ Bizi Twitter'da takip edin: https://twitter.com/ssporttr/ Bizi Facebook'ta takip edin: https://www.facebook.com/ssporttr/ #EuroLeague #SSporthttps://www.youtube.com/watch?v=qMrP3DvYgWw -
Saski Baskonia 88-76 Fenerbahçe Beko
04 Aralık 2024 Çarşamba 00:20
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu 13. hafta maçında Saski Baskonia’ya konuk oldu. Ekibimiz, karşılaşmadan 88-76 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla takımımız dokuz galibiyette kalırken, İspanyol ekibi ise altıncı galibiyetini elde etti.
Karşılaşmayı Asbaşkanlarımızdan Hamdi Akın da takip etti.
Khem Birch, Nigel Hayes-Davis, Marko Guduric, Bonzie Colson ve Wade Baldwin ile maça başlayan Fenerbahçe Beko, Saski Baskonia’nın hızlı hücumlarına engel olamayınca televizyon molasına 18-12 geride gitti. Mola dönüşü iyi oyununa devam eden Saski Baskonia ilk çeyreği 26-12 önde tamamladı. Fenerbahçe Beko, ikinci çeyreğin ilk bölümlerine Nigel Hayes-Davis ve Arturs Zagars’ın sayıları ile oyuna iyi başlasa da periyodun kalan bölümlerinde Saski Baskonia’nın agresif savunması karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve soyunma odasına 45-25 geride gitti. Üçüncü çeyrek karşılıklı atışlara sahne olsa da skor üstünlüğünü sürdüren Saski Baskonia son çeyreğe 63-47 önde girdi. Dördüncü çeyrekte kontrollü oyununu sürdüren ev sahibi ekip sahadan 88-76 galip ayrıldı.
Çeyrek skorları:
1.Çeyrek: 26-12
2.Çeyrek: 19-13
3.Çeyrek: 18-22
4.Çeyrek: 25-29
Skor dağılımımız: Zagars 13, Biberovic 13, Hayes-Davis 11, Baldwin 10, Guduric 10, Birch 9, Colson 5, Melli 5.
Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 15. hafta maçında 5 Aralık Perşembe günü saat 22.45’de WiZink Center’da Real Madrid’e konuk olacak. Karşılaşma S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.
https://www.fenerbahce.org/haberler/basketbol-erkek/2024/12/saski-baskonia-88-76-fenerbahce-beko
*
Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Saski Baskonia maçının ardından konuştu
04 Aralık 2024 Çarşamba 00:54
Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Saski Baskonia’ya 88-76 mağlup olduğumuz maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, “Basketbolu kesinlikle çok fazla konuşmak istemiyorum ama buraya kesinlikle hazır bir şekilde gelmedik. Hep bir adım gerideydik ve nasıl bir oyunun bizi beklediğini anlamamıştık. İlk yarı gerçekten çok kötüydük. Atışlar yarattık ama kaçırdık, basketbol bu olabilir. Mücadele etmememiz çok üzücü ve rahatsız edici. Profesyonel olduğumuzu ve mücadele ettiğimizi göstermemiz gerekiyor. Tabii ki maçları kazanabiliriz veya kaybedebiliriz ama efor göstermemiz gerekiyor, bugünkü gibi olmaması lazım.” ifadelerini kullandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Aralık 2024; 2:50:41 > -
Fenerbahçe Beko, Real Madrid’e konuk oluyor
Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius ve oyuncumuz Marko Guduric’in maç önü görüşleri
04 Aralık 2024 Çarşamba 16:31
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague’in 14. haftasında 5 Aralık Perşembe günü Real Madrid’e konuk oluyor. Karşılaşma öncesinde Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius ve oyuncumuz Marko Guduric, şu açıklamalarda bulundu:
Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius: “EuroLeague’deki en zorlu deplasman maçlarından birine çıkacağız. Real Madrid, tüm oyuncularının birbirlerini yakından tanıdığı ve uzun süredir aynı basketbol alışkanlığına sahip bir takım. Her pozisyonda çok kaliteli isimleri var. Elbette son birkaç maçta aldıkları sonuçların ardından çok motive olacaklar. Yapmamız gereken geçiş hücumlarında kolay sayı bulmaya çalışmak ve hücum ribaundlarına dikkat etmek. Aynı zamanda Campazzo ve Tavares gibi harika oyuncuları da savunmada durdurabilmemiz gerekiyor.”
Marko Guduric: “Çift maç haftasının ikinci karşılaşmasını oynayacağız. Bu maçlar her zaman, özellikle de deplasmandaysanız çok zorludur. İyi sonuçlar almadığımız bir seriden geçiyoruz ve rakip sahada mücadele etmek için hazır olmalıyız. Herkesin bildiği üzere Real Madrid’e karşı deplasmanda oynamak her zaman zordur. Onlar da bizim gibi istedikleri sonuçları alamadıkları bir seriden geçiyorlar. İki takımdan daha yüksek enerjiyle oynayan ve galibiyeti daha fazla isteyen taraf kazanacak.”
-
Çift maç haftasında Real maçını hedef maç seçmişiz çok belli.
Kolay da değil çok saat farkı var, benim uykum gelen saatte maça çıkıyor adamlar.
Alacağız inşallah
Son basketi Nigel bilerek yaptı. Çok da güzel yaptı.
Icimin yağları eridi.
Öyle olmaz böyle olur dedi. Neyse ağzımı bozup ceza yemeyeyim.
-
İçerde böyle sürekli maç kaybetmeye devam edersek deplasmanlarda kazanılan maçların bir anlamı olmuyor !
Sezon başı demiştim kadro planlamamız berbat nagel ile nereye kadar sakatlarda etkili ama kadro planlaması derinliği yanlış bu arada unutmadan alikoçistifa
Rezalet. Evinde 30 sayi yiyen takım ve koç gitsin abi.
Hevesle takip edebiliyorsanız sizin adınıza seviniyorum sizden başka pek kalmadı forumda takip eden. Real'i hedef maç seçmişiz diye düşünmeniz de bence aşırı aşırı yanlış çünkü Real rezalet ötesi bu yıl, Mateo Saras'tan bile kötü bir koç. Bizden bir halt olmaz o yüzden kepaze olmamız en güzeli yoksa play-off yapmayı başarı diye yutturmaya çalışıyorlar.
Bakın bu kulübün transferlerini Socrates'de goygoy yapan, Ssport spikeri Uğur Ozan falan yapıyor. Ali Koç yatacak yerin yok senin. Böyle rezillik kepazelik yok tarihte. Derya denen Gs'li yıllardır GM her yıl takımda eksikler belliyken müdahele etmiyor.
Geçen yıl bir taraflarımı yırttım Kendrick Nunn'ı alan şampiyon olur diye Baldwin'e, Wilbekin'e, Pierre'e öküz gibi kontratlar verdiler almadılar bu adamı. Bunlar Fenerbahçeli falan değil olan bizim gibi taraftarlara oluyor. Zamanımızı, eğlencemizi çalıp sırayla bir tur biniyorlar.
Nunn, Napier gibi adamlar buraya düşüyor bu ... herifler gidip Mays falan alıyor ya komisyon ya zarar vermek istiyorlar ya da ciddi ciddi basketbolu bilmiyorlar.
Hocam, Sasa Obradovic'i alıp gelelim o zaman?
Bence temel sorun GM olmaması. İpleri Saras'a verince Barcelona'da yaptığı gibi sapıttı. Gherardini Ali Koç geldikten sonra ne halta yarıyor bilmiyorum. Gs'li saçma sapan bir herifi GM yaptılar.
Güçlü bir figür olsa kulüpte Saras'ı kenara çekip: "Burası senin saplantılı fetişlerini kaldırabilecek bir kulüp değil insan gibi durmayacaksan yallah Zalgiris'e" demesi lazım Barcelona'daki gibi kovulur ondan sonrada kariyeri düşüşe geçer böyle devam ederse.
Forma adaleti kesinlikle yok; Mays'i, Pierre'i yedi Baldwin ve Colson ısrarı yüzünden. 5 numara almamak için direniyor birde Birch'ü yollamak istiyormuş paşam sanki başka bir 5 numara varmış gibi.
Tarık ve Davis'de onlar olmadan 1 maç bile kazanamayacağımızı bildikleri için iyice zıvanadan çıkıp fantezi yapıyorlar, savunma yok, hücumda step back'ler havada uçuşuyor. Saras'da sesini çıkaramıyor takım bir halt oynamadığı için.
Umarım bir çözüm üretir ama kolay değil gibi kendi kurmadığı takımda çok daha başarılıydı. Barcelona'da batırmasının temel sebebide buymuş belliki, Navarro'nun yemesi falan diyorlardı ama Saras ağır takıntılı özellikle Amerikalılar bu adamı sallamaz.
Kazanırken bile iyi oynadığımız maç çok azdı ve balonumuz patladı maalesef. Son 5 maç 4 mağlubiyet. Sarasin iyi bir koç olduğunu düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 18 Aralık 2024; 0:53:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baktığınızda herkesin benzer performansı var, her takımın kötü performans verdiği zamanlar olabilir.
Ama burada bizim için sıkıntılı durum reaksiyon göstermemek, çabuk teslim olmak.
Takım olabilmek gerekiyor. Takımda bir mutsuzluk mi var ona bakmak lazım. Tablo çok kötü değil, ama eğer takım içinde huzursuzluk varsa neşteri kesmek gerek.
1 sayı 2 sayı ile kaybeder, bu takım maç aonu oynayamıyor dersin de takım 3. çeyrekte dağılıyor ve maç sonunu göremiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 18 Aralık 2024; 18:31:29 >
Saras a gelene kadar takima 5 senedir 1 ve 5 bulamayan derya ve bozuntusu ekibine bence sallamak lazim. Kimler geldi kimler gitti. Herkes mi hoca degildi.
Lafim size degil, yanliş anlamayin. Ama Ali K. ve cunup ekibi her kurumun icine ettigi gibi basket subeyi de bitirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X