Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.808
Cevap
212
Favori
2.086.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42874288428942904291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerdesin be hocam fb beko'nun netteki gülen yüzü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

Koç beni benden aldı:))

Olimpiakosu da yenersek var ya off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    hocam 9 sayı öndeyiz. boncukları esirgemeyelim 🧿🧿🧿

Bir Mc Collum bir takımın çehresini bu kadar mı değiştirir. Maşallah

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    yıllardır ihtiyacımız olan rakibi çıldırtacak guard kontenjanını sonunda doldurduk. çölde vaha gibi geldi bize :)

• Bu takım, bu yönetime çok fazla...
    Beceriksizlik abidesi Ali koç ve tayfası, basketinde içine etmek için ellerinden geleni yapıyorlar...

6 ay peşinden koştukları, uğruna bugüne kadar transfer yap(a)madıkları 5 numara Bruno fernando, 6 gün içinde reale transfer oldu...

Yazık bu takıma... alınacak bir iyi 5 numara ile belkide şampiyon olabilecek bu takıma, hiyanet içindeki 2 tane gs linin eline bırakan Ali koç adeta ihanet ediyor...

https://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/1776029/resmi-real-madridin-yeni-uzunu-bruno-fernando/

Acayip iyi geldi ne diyorsun:)))

18-20 dk oynayacak ve tecrübesiyle sadwce bu adama son topu versek bile sikinti yasamayiz. Top onda olduğu zaman çok rahat hissediyorim inanilmaz olgun oynuyor. Çok iyi yaptık çok.

Kendisi de demiş, belki de eksik noktayi tamamliyorumdur.

Fenerbahce 'nin tam da ihtiyaci olan adamdir bu adam

Uzun süredir gülemiyorduk sanki  

Uzaktan seviyorum artık ben takımı. Yine de neredeyse 15 seneye yakın aralıksız takip edince haberler, videolar vs. düşüyor önüme, haberim oluyor az çok ne oluyor bitiyor.

Umarım sonu güzel olur ancak onca değişikliğe rağmen her sene olan senaryo bu sene de devam ediyor gibi. Seri galibiyerler al taraftarı umutlandır, seri mağlubiyetler al taraftarı küstür, sonunda eksiksiz bir takım kurmadığın için bir yerlerde elen ve kapanış.

DH'de neredeyse hiç bir sorumluluğu olmayan konu sahipliğini kimsenin almaması bile bazı şeyleri gösteriyor.

Tenis izlemek için Ssport paketini yenilesem de izlemiyorum maçları, sadece son Efes maçına baktım herhalde bu sezon. Sene sonunda güzel haberleri bekliyorum sizlerden yine de umutsuzca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 30 Ocak 2025; 13:56:24 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylar'ı da postalamışız. Salak salak adamları alıp 3 ay sonra yollayıp duruyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

J.B goode gittikten sonra konu biraz geriye gitti. Kendisiyle uzun zaman once konustuk. Çoluk, çocuğa karışmış çoğu kişi:) İş stresinden giremiyorlar.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Benim forumdaki konuya katılımım oldukça geç oldu. Eski arkadaşları çok tanımıyorum onun için.

Önceden takip edip buralarda yazarken mesajlarımın birçoğu "çalışıyordum maçı canlı izleyemedim" diye başlıyordu ama   Skoru öğrenmeden tekrarları izleyip konuya bir şeyler karalıyordum işte. Başka bir şeyler yaparken maçları iPad ya da telefon ekranında açıp takip ediyordum izlerken de. Yani zorlarsan oluyor da kulüpten sürekli istemediğin hamleler gelince de soğuyor insan. Basket maçı izlemeyince atom da parçalamıyoruz ama vaktimi buna harcamak istemiyorum artık.

• 3 sayılarla nereye kadar gider bu iş bilmiyorum. zaten az önce de kısa sürede fark 10'dan 3'e kadar düştü. 7 sayılık seri yaptılar

• shengelia zorladı epey bizi ama fark çift hanelerde lehimize şu an

• temiz maç oldu. haftaya ergin ataman'ı ezersek değme keyfimize

• 25 Ocak 2012 tarihinde kapılarını Fenerbahçe Basketbolu'na açan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu 13. yaşını doldurdu!

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya challenge ile erginin Yunan takımına 5 sayı hediye ettiler. Böyle maç mı olur. Euroleague saçmalıyor artık.

• Hakemler iyice kontrolu kaybetti. Pana da iğrenç oynuyor şu an.maçın hakkı vurup gecmrmiz

• Ulan guduric ne salak adamsın arkadaş en kritik zamanda yaptığın top kaybına bak ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42874288428942904291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.