< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Haziran 2024; 15:9:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Haziran 2024; 15:9:11 > |
Şu capsi koymadan olmaz
![]() ![]() |
Sadece Efes'i değil kendi takımlarından ümidi kesip Efes'i destekleyenleri de yendik
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuraya iki Yunan galibiyeti yazalım.
![]() |
![]() |
Bir Efesli olarak yapılan yorumlara cidden gülüyorum. TBL'de playoffa kalabilmek için bir taraflarını yırtan takımların taraftarları Euroleague finali oynayan takımı eleştiriyor. Aynısını F4 kapısından dönen bizim için de yapıyorlar. Yok Fenerbahçede Türk oyuncu yokmuş şuymuş buymuş. Sizler değil misiniz Fenerin Efesin eskilerini, işe yaramaz gördüğü oyuncularını havada kapıp, birbiriyle yarışan? Şimdi mi altyapı, yerli oyuncular önemli oldu? Efes ve Fenerbahçe başarılı olduğunda yerli oyuncu oynatmıyor. Başarısız olduğunda bütçesi var ama kazanamıyorlar. Oh ne güzel. Hadi bakalım kurun yerlilerden takım siz çıkıp oynayın Euroleaguede görelim. Dün gece tebrik edemedim ama şimdi Feneri gönülden tebrik ederim. Gönül isterdi yarın final ikimiz arasında olsun ama kısmet değilmiş. Umarım Fener kupayı alacak ve bizi gururlandıracak. Ayrıca Euroleague'i takmıyor kimse diyen arkadaşın beyninden şüphe ediyorum. Dünyanın en çok izlenen 2.sporunun en önemli 2.organizasyonu. Ömrünüzde Euroleague görmediğiniz için önemsiz geliyor. Çok doğal. Siz bırakın Efesi Feneri eleştirmeyi TBLde playoffa kalabilmeye uğraşın. Bu işler sizin boyunuzu aşar.
|
gs'yi eurocup'a almışlar Darüşşafaka'da EU'da
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 17 Ekim 2007; 17:28:17 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 17 Ekim 2007; 19:42:01 > |