Şimdi Ara

Fenerbahçe - Beşiktaş Maç Analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fenerbahçe, son 29 iç sahadaki maçının 28 tanesinde yenilmedi (Süper Lig)
    Fenerbahçe, son 5 maçında ilk yarıda da ikinci yarıda da galip geldi (Süper Lig)
    Beşiktaş, son 12 maçında yenilmedi (Süper Lig)
    Fenerbahçe, son 4 maçında en az 2 gol attı (Süper Lig)

+ Fenerbahçe'nin güçlü yönleri
    Frikiklerden şut çekme
    Gol şanslarındaki bitiricilik
    Hava topu mücadelesi
    Duran toplardan saldırma
    Kanatlardan saldırma
    Ara toplardan pozisyon yaratma
    Duran topları savunma
    Rakipten top çalma

+ Beşiktaş'ın güçlü yönleri
    Duran toplardan saldırma
    Ara toplardan pozisyon yaratma
    Bireysel yeteneklerden pozisyon yaratma
    Kanatlardan saldırma
    Ceza sahası dışından şut şansı yaratma
    Yenilir pozisyondan geri dönmek
    Gol pozisyonlarına girme
    Gol şanslarındaki bitiricilik
    Duran topları savunma

- Fenerbahçe'nin zayıf yönleri
    Ofsayttan kaçınma
    Bireysel hatalardan kaçınma

- Beşiktaş'ın zayıf yönleri
    Ceza sahası dışından şut çektirmeme
    Kontra atakları savunma
    Karşı takıma çok pozisyon vermeme

Fenerbahçe'nin stili
    Sık ara pas dener
    Topa daha çok sahip olur
    Sahaya yayılarak oynar
    Kısa pas
    Oyunu rakip sahaya yıkar
    Sağdan saldırır
    Rakip takımın agresif oynamasına sebep olur

Beşiktaş'ın stili
    Kısa pas
    Topa daha çok sahip olur
    Soldan saldırır
    Sık ara pas dener
    Agresif değil
    Rotasyon yapar
    Rakip takımın agresif oynamasına sebep olur

Maç Beklentisi
    Beşiktaş rakibin kişisel hatasından gol atacak

Twitter: @noumasporlu

• Fb-Gs maçında da Gs favori diyorlardı ama Fb rahat yendi bu maç Fb favori diyorlar Bjk rahat yenecek gibi
  • Uzaklardan Gelen kullanıcısına yanıt
    Yok oranlar şikeli, yok şöyle yok böyle diyorlar şimdi de. İyi de güzel kardeşim İddaa Risk Yönetimi dakikasında değiştirir oranları. İyi olan kazansın, gönlümüz tabiki de Beşiktaş'tan yana
  • Bu derbi gerçekten derbi gibi gelmiyor bana.bir tek ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama akıl hep Kiev'de.Tamam elbette futbolcular farklı bakacaktır ama Tarihinin en kritik maçlarından birine çıkacaksın ki Kiev'i yenmek senin devre arası transfer politikanı bile etkileyecek.Üstelik Fbye yenilsen bile 1 puan gerinde oluyor.O yüzden bu durumun 2 sonucu olabilir.1. maçı küçümser yenilirsin.2. Maçı küçümser stres yapmazsın rahat oynarsın yenersin.Bence 1. seçeneğe yakınız şuan camia olarak.Keşke Bu hafta Bursa sonra Fb olsaydı işte o zaman tam anlamıyla odaklanabilirdik
  • Haklısın 👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Bu derbi gerçekten derbi gibi gelmiyor bana.bir tek ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama akıl hep Kiev'de.Tamam elbette futbolcular farklı bakacaktır ama Tarihinin en kritik maçlarından birine çıkacaksın ki Kiev'i yenmek senin devre arası transfer politikanı bile etkileyecek.Üstelik Fbye yenilsen bile 1 puan gerinde oluyor.O yüzden bu durumun 2 sonucu olabilir.1. maçı küçümser yenilirsin.2. Maçı küçümser stres yapmazsın rahat oynarsın yenersin.Bence 1. seçeneğe yakınız şuan camia olarak.Keşke Bu hafta Bursa sonra Fb olsaydı işte o zaman tam anlamıyla odaklanabilirdik

Aynen bizim tarafta hiç derbi havası oluşmadı. 2 maçta kötü sonuç almamız da etkili olmuştur tabi. Ama en büyük sebep Kiev maçı bence de. Kiev maçını kazanarak 2. devre planlarının tamamını değiştirebiliriz.

İlk olarak tabi ki transferlerin kalitesi 2 seviye artar. Hem şampiyonlar liginde yoluna devam eden bir takım olarak elimiz güçlenir. Hem de 5.5 milyon euro gruptan çıkma parası da bu transferlerde işimize çok yarar. Ne olacak sanki en fazla 2 maç daha oynarız diye düşünmeyin. Ocakta gelse adam Marta kadar 3 aylık sürede Şl takımında oynamış olacak. Hem 2 maçlı eleme sisteminde ne olacağı belli olmaz.

İkinci olarak hadi Uefa'ya gittik diyelim. Ne olacak gidip saçma sapan tur maçları oynayacağız. Hadi finale koşalım deriz, Fener'le rekabete gireriz vs. kafadan 4 maç girdi. Boşu boşuna takım yorulacak. Şl'de devam edip 1 ayda fazladan 2 maç oynamak yerine Uefa'da 1 ayda 4 maç oynamak tamamen amelelik. Prestij olayına girmiyorum bile Şl son 16 > Uefa yarı finali bana göre.

Fener'den 5 tane yemeye razıyım Kiev'i yeneceksek. Kiev galibiyeti bizim şampiyonluk şansımızı çok ileri taşır.

• Kievi de yenelim Feneri de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kiev maçı daha önemli. Fark yemesinler de, yenilsinler önemli değil. Ama asıl sorun, eğer Kiev'i yenemezsek o zaman başlar. Şimdi umursamadığımız maçı basın ve karamsar Beşiktaş taraftarı pişirip pişirip önümüze koyarlar. Kiev maçını kazanmaktan başka çaremiz yok.
  • Kasmayın 1-3 alırız kievide 1-2 yeneriz.
    GS yi vs. yendiler diye bırakın büyütsünler kendilerini suan ligde Antalya bile daha zorlu rakip GS den. Gidip napoliyi orada yenmis takımız hakem eli degmedigi sürece fenerin sansı yok.
    Umarım gidip bülent yıldırımı falan vermezler.
  • Yanlis. Besiktasin bireysel savunma hata payi daha yüksek bireysel hatadan gol gelecekse fener atar.
  • Fenerbahçenin stili

Topa daha fazla sahip olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl analiz böyle Fenerbahçenin bu seneki stiline topa sahip olma diyen bir analiz ciddiye alınmaz. Bu seneki ana plan topu rakibe bırakmak ondan kazanılacak toplar ile orta sahayı hızlı geçmek. Güçlü yönlerinede her iki takımında aynı şeyler yazılmış.
  • İlk golü Fenerbahçe atarsa Fenerbahçe'nin kontrolü elinde tutarak zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum.Ama biz atarsak çok zevkli bol pozisyonlu her sonuca açık bir derbi izleyeceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    fener cok baskılı top oynuyor biz fenerden hep ilk on dakka gol yiyoz. gene öyle olur kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.