Şimdi Ara

Fenerbahçe Bölümü Adminini Seçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
13.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde çok karmaşa çıkar. Şuan ya konuyu açan arkadaş admin olsun, ya Sir Sherlock admin olsun ya da aday olmak isteyenler vaatlerini sıralasın ve anket açılsın.

Ben adayım. Vaadim ise kısa ve net. Renk farketmeksizin, zamanım oldukça forumdaki şikayet, istek ve önerilerle ilgilenirim. Burası Fenerbahçe bölümü olabilir ancak sadece rakip takım taraftarlarının ceza alacağı anlamına gelmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bence kişilerin kendilerini aday olarak belirlemesinden ziyade genel olarak bu konuda herkes adayını/adaylarinı yazsın, en cok ismi olan üyeleri ankete ekleyip bir anket yapalım, ankette de en çok ismi çıkan kişi yönetim onayına sunulsun. En adil böyle olacaktır, öteki türlü herkes kendini aday falan gösterir hoş olmaz.

Ben birkaç aday söylemiştim ama onun yerine seçilecek her üyeye destek verme kararı aldım. Üyelerin en doğru kişiyi seçeneklerine eminim.
    Öyle de GSliler gelir oy verir.

• Benim adayım Lord Joker. Objektiftir, tuttuğu takım için diğerlerine ceza vermez. Hakkımızı yedirmeyecek kadar FBlidir. Kimseye hakaret ettiğini veya biriyle tartışırken seviyesini düşürdüğünü görmedim.Bence bir adminin olması gereken özelliklere sahip. Üstelik en az 5-6 yıllık herkesin tanıdığı bir üye. 1-2 yıllık hesaplardansa daha eski kişilerin admin olmasını tercih ederim ben şahsen.

@Batman şu forumda eski üye deneceğim aklıma gelmezdi. Şaka maka 7 sene olmuş.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    İşte aday olarak öyle üyeler belirleyelim ki rakip takımlı arkadaşlar bile sabote edemesin anketi Düzgün 4-5 üye ankete koyulduktan sonra diğer taraftarlar sabote etse de etmese de fark etmez yani

• Sir sherlock u destekliyorum yorumları da objektifti yine de yönetimin kararı tabi galatasaraylı admin geleneğini sürdürmekte isteyebilirler.

• Genç, enerjik, dinamik, spor ve özellikle futbol sevdalısı @Kesinizmirliksk2 adayımdır.
  • @Lord Joker olmalı kesinlikle
  • Sir Sherlock adlı bir kullanıcı vardı benim de oyum ona konuyu güzel yönetebilecek objektif aynı zamanda da konu içerisinde Fenerbahçelilerin hakkını yedirmeyecek bir kişidir kendisi bence sadece yorumlarına bakarak söylüyorum bunu bu arada kendisinin yandaşı falan değilim yani yanlış anlaşılmasın :) :D
  • Lord jokerin forum geçmişinde beşiktaş muhabbeti var ama ben iyi bi fenerbahçeli olduğuna inanıyorum. Vitor senesinde fikirleri bana saçma gelse de insan gibi açıklıyodu en azından. Bence Sir sherlockla ikisi arasında seçim yapılmalı.

• Zamanındaki BJK forumu yöneticileri gibi kör fanatik insanları seçmeyin bence. Sherlock ile Joker gayet aklı başında insanlar.
  • Sir yes sir

• Arkadaşlar yönetime birkaç isim önereceğiz onlar ona göre sicillerine bakıp karar verecekler

• Şampiyon olmazsak hesabımı banlarım diyip başka hesapla aylarca Bjkli taklidi yapıp geri dönen adamı mı istiyorsunuz? Trollük yapmak için illa birine küfür etmen gerekmez, adam Vitora atılan en ufak lafa bile paragraflarca cevap yazıyor konuları saptırıp saptırıp Vitora bağlıyor. Takınlı adamdan admin olmamalı. Adayım hala duruyorsa Caner-Medley
  • Konuları yıllardır düzenli takip eden biri olarak "Sherlock" arkadaşımız benim adayımdır. Kim seçilirse seçilsin her türlü desteklemek ve yardımcı olmak şarttır. Seçilecek arkadaşıma başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Benim adayım Lord Joker. Objektiftir, tuttuğu takım için diğerlerine ceza vermez. Hakkımızı yedirmeyecek kadar FBlidir. Kimseye hakaret ettiğini veya biriyle tartışırken seviyesini düşürdüğünü görmedim.Bence bir adminin olması gereken özelliklere sahip. Üstelik en az 5-6 yıllık herkesin tanıdığı bir üye. 1-2 yıllık hesaplardansa daha eski kişilerin admin olmasını tercih ederim ben şahsen.

Acikcasi 1- 2 senelikleri gormek istemem. En az 5 yil gecmisi olmali.

Benim de 15 sene olacak. Dun gibi aklimda gmail daveti istedigim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anket açılsın en çok oy alan alsın.

Sherlock,spider man,lord joker adaylarım. Kimseyi kırmadan yorum yapan insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Benim adayım Lord Joker. Objektiftir, tuttuğu takım için diğerlerine ceza vermez. Hakkımızı yedirmeyecek kadar FBlidir. Kimseye hakaret ettiğini veya biriyle tartışırken seviyesini düşürdüğünü görmedim.Bence bir adminin olması gereken özelliklere sahip. Üstelik en az 5-6 yıllık herkesin tanıdığı bir üye. 1-2 yıllık hesaplardansa daha eski kişilerin admin olmasını tercih ederim ben şahsen.

Adamın millete sövmek için çok sebebi var aslında

• Sir Sherlock 'u destekliyorum ben. Bunun dışında Lord Joker'in de hakkıyla yapacağına inanıyorum.

İkisi de objektif yorumlar yapan, kimseyi kırmayan üyeler.

Not: Ben de eski üyeymişim. 7,5 sene olmuş farkında değilim yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 21 Eylül 2019; 22:58:46 >
  • Oyum lord joker'e

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.