< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 24 Eylül 2019; 12:51:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 24 Eylül 2019; 12:51:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim adayım Lord Joker. Objektiftir, tuttuğu takım için diğerlerine ceza vermez. Hakkımızı yedirmeyecek kadar FBlidir. Kimseye hakaret ettiğini veya biriyle tartışırken seviyesini düşürdüğünü görmedim.Bence bir adminin olması gereken özelliklere sahip. Üstelik en az 5-6 yıllık herkesin tanıdığı bir üye. 1-2 yıllık hesaplardansa daha eski kişilerin admin olmasını tercih ederim ben şahsen.
@Batman şu forumda eski üye deneceğim aklıma gelmezdi. Şaka maka 7 sene olmuş. |
Abiler siz neyin arayisindasiniz? Konu dışına troll oluşuyla nam salmış "WISDOM" denilen adam yönetici yapıldı zamanında, neyin adaleti neyin secilmisligi Allah aşkına ya?
Ben zamanında DIGIMON bölümü yonetciligi istemiştim fi tarihinde. Ceza puanından dolayı reddedilmistim ki biz eski toprağız kurallar cok hassasti ve cezalar cok agirdi. Rahat 7 8 yıl olmuştur ceza yemeyeli bugün başvursam yapmazlar yine. Ben sadece musakka, vizualize, powerstrom u tanırım iyi olarak kalanını çok bilmem. rds gibi bir terminatorun aktif yönetici olduğu zamanlarda ölmemişim daha bana birşey olmaz elbette ama bakıyorum millet ana bacı gidiyor ve mesajlar günlerce kalıyor. Site iyice sahipsiz kaldı. Üzülüyorum çünkü bu siteyi yonetenlerden cok standart uyeler sahipleniyor, inanın umurlarinda değilsiniz. Su darbe zimbirtisinda site sahibi "gun" un uyeleri aşağılayıcı mesajindan sonra zaten yoneticilik dusuncem vs. tamamen bitmişti. Bu forum bana cok guzel zamanlar yaşattı, arkadaslar edindim ve hala girip okuyorum. Hayatimda her zaman yeri olacak. Ortam eskisi gibi hic olamayacak, geri gelmeyecek tek sey dh forum kalitesi. Turkiye de forum denilince akla gelen ilk yer kendisine yonetici bulamıyorsa bir sorgulasınlar kendilerini. Bizim tiklarimiz bu siteyi ihya ediyor, önemsenmek hakkimizdir. Gerçek dh sevenler hepimiz büyüdük ve kenara çekildik, bunda en büyük pay toplu banlarin yasandigi sacma yillara denk geliyor ve tekrar ediyorum umurlarinda değilsiniz. Kendinizi üzmeyin, iyi geceler. |
Sir Sherlock nickli renktasimiz cezalı olduğu için benim söylememi istedi. Kendisi adminlik konusunda bu konuyu açan "dwho" nickli üyeyi destekliyormuş
|
Şu konuyu salın bari
|
Fener bölümüne admin olmak için adaylığımı açıklıyorum .
Tarafsız olacağım konusunda kimsenin şüphesi olmasın . Desteklerinizi bekliyorum . Küfürsüz ve insanların birbirine hakaret etmediği , saygı çerçevesinde ufak tartışmaların veya sohbetlerin olduğu bir konu olacağının garantisini verebilirim . Beni desteklerseniz kazanan siz olursunuz |
İlkokuldayken öğretmenimiz sınıfın en yaramazını sınıf başkanı yapmıştı.
Benim adayım geng. |
Sir Sherlock
dwho Alpha centauri Steven Wilson Bu dörtlü arasında anketle admin belirlensin. Kimsenin hayır demeyeceği başka üyeler de eklenebilir. Edit: Lord Joker'i de severim. Ne kadar bazı saçma düşünceleri ve çıkarımları olsa da her zaman ılımlı ve doğru tartışma kültürüne sahip bir görüntü çizdi. |
Gsliler bu foruma cevap yazamasin. Admine gerek kalmaz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 21 Eylül 2019; 17:50:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 21 Eylül 2019; 17:20:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 21 Eylül 2019; 18:26:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|