Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir efsane böyle gitmemeliydi. Çok yazık oldu kalbimden bir parça koptu sanki.. Ancak Aziz ve Aykut rahatlayacaklarını sanıyorlarsa hiç heveslenmesinler. Kadıköyde seyirci ile oynayacağımız ilk maçta dev bir Alex ile ilgili bir poster,forma vs açılmalı ve 90 dakika boyunca Aziz ve Aykut lehine tezahüratlar yapılmalıdır. Alex'i böyle unutturabileceklerini sanıyorlarsa havalarını alırlar.

Seni asla unutmayacağız büyük kaptan
  • YAZİKLAR OLSUN YAAA.... ABİİ YAZİKLAR OLSUN YAAAAA.... AZİZ Bİ DEFOL GİT BİRADER GİT.. NASİİİİİİİİL GİDİYOSAN GİT AMA GİT.. YANİNDA AYKUTUDA GÖTÜR.. FBDEN BİR OYUNCUNUN AYRİLACAGİNA ÜZÜLECEGİM AKLİMA BİLE GELMEZDİ..

YAZİKLAR OLSUN SİZLERE.. KÜFÜR ETMEK İSTEMİYORUM ABİ EDERSEM ÇÜNKÜ SINIRSIZ BAN YERİM KÜFÜR ETMİCEM..
  • Bir oyuncumuzada jübile yapalım , adam gibi jübile görelim şu ülkede...
  • Efendiliği, düzgün karakteri ve güzel futboluyla taraflı tarafsız herkesin gönlünde yer etmiş olan ve taraftarının efsane olarak kabul edip heykelini diktiği bir oyuncuya bunlar yapılmamalıydı.
  • bir beşiktaşlı olarak gercekten üzüldüm... çok ayıp ettiler ...
  • Teşekkürler Alex de Souza

2004-2005 sezonundan bu yana Çubuklu’yu başarıyla taşıyan Kaptanımız Alex de Souza’nın kontratı, kendisinin talebi üzerine karşılıklı olarak fesh edilmiştir.

Müzemizdeki formasıyla, Yoğurtçu Parkı’ndaki heykeliyle armamızın bir parçası olan Alex’e ve bizimle bir bütün haline gelen de Souza Ailesi’ne teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31030

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Gelirken kucakla, gönderirken teneke bağla.

Neden Türk takımlarının %90 böyle yapıyor.

Yada bu iş bizim ülkemiz dışında nasıl oluyor.

Ben aziz yıldırıma okadar suç bulmuyorum , Aziz'in Ben karışmam ben sadece yöneticilik işlerine bakarım hoca oyuncularla ilgilenir mantelitesi çok yanlış , bilmeyen egosu büyük aykut kocamana yüksek yetki verirsen olacağı bu..

Yurt dışında da böyle , ama bukadar fazla değil .. Türkiyede %50 ise Yurt dışında %5 falandır. Birkaç kez gördük şahit olduk bu tarz olaylara yurt dışında da ama Türkiyedeki gibi de olmadı o %5 lik kısım. Taraftara bukadar yansıtılmadı olaylar.En azından Alex gibi kovulmadılar.
  • Bu aykut nasil bir karekter,adam alex ide yedi.
    Böyle giderse azizi bile yer.Masallah afiyet olsun.
    Yerli oyuncular dahil fenerde tek saygi duydugum adamdi.
  • Lanet olsun böyle yönetime. Alex gibi bir adamı böyle gönderen yönetime lanet olsun. aykutla aziz taraftardan korksun artık. aziz dene herifin 1 sene boyunca arkasında durduk yaptığı işe bak. önce aykutun istifasını engelledi şimdi Alex'in gitmesine neden olanların başında. bunu demek istemezdim ama keşke çıkmasaydı ordan.
  • haydi güle güle
  • Affedersiniz ama kimse Fenerbahçe'den büyük değil, teknik direktör forma şansı verirse oynarsın yoksa afra tafra yapan gönderilir diyenler cidden zeka problemleri yaşıyordur. Siz inanıyor musunuz Aykut gibi bir adamın 17 de 16 yapıp bu takımı şampiyon yapabileceğini? Aykut bu teknik direktörlük bilgisi ile Fenerbahçe'yi ilk 10 a sokamazdı. Madem kimse Fenerbahçe'den büyük değil neden gittiniz Aziz'i hapishane yerinde mahkemelerde büyük başkan diye desteklediniz? Madem büyük değil Fener'den Aziz'inde ipini çekecektiniz. Kimse Aziz ve Aykut'u sevmezken Bjklisinden Gslisine Trabzonlusuna neden bu takım taraftarları Alex gibi bir adamı seviyor düşündünüz mü Fenerbahçe'li olmasına rağmen? Çünkü adam futbolculuğu dışında da mükemmel bir insan kimsenin tavuğuna kış demeyen bir insan. Alex kaç sezondur takımın en iyisiydi ve gol kralıydı üstüne bu sezon bile kötü gidişte takımın en iyisiydi. Galatasaray maçlarının çoğunda gol atmasına rağmen ben Alex'i ayakta alkışladım. Çünkü futbol için ne gerekliyse sahaya yansıtıyordu. Bugün Alex'in ipini çekenlerde Fenerbahçe'den büyük değil. Aziz her kötü gidişatta bir transfer yaptı sizi susturdu o gidişat geçmedi Daum, Zico gibi adamları 1 maçta kovdu Aykut'a 10 maçtır sabrediyor gitti Kasımpaşa maçıo sonrası fişi Alex'e kesti. Madem kimse Fenerbahçe'den büyük değil gitmesi gereken kişiler Aykut ve Aziz'ken kimse Alex'e laf söylememeli. Ben bile sinirlendim Alex gibi bir adamın böyle gönderilmesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Gule gule kimse klublerden buyuk degildir...

Ayıp be, kaç kez bu herif sayesinde yüzünüz güldü. Yaptığınıza bakın. Utanıyorum fenerbahçede sizin gibi taraftarların olduğuna.
  • Herşeyi açıklıyan görüntü bu işte

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Herşeyi açıklıyan görüntü bu işte

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

genc semih is basinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vefaaa
  • Adamın heykelini diktiler, sonra da gönderdiler. Yazık olmuş gerçekten.
  • Bir Beşiktaşlı olarak gerçekten üzüldüm..İyi futbolculuğunun dışında çok efendi bir insandı..Yolu Açık Olsun Diyelim Artık..
  • yolu açık olsun ama bu şekilde bitmemeliydi umalım da asıl ayrılmayı hak edenler bir an önce gitsin
  • Ve bir tarih yazılacak yakınlarda... Herkes istediğini alacak. Hainlere yardım edenlerde ...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.