Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: fırtan

Bu adamı sevmeyen haindir. Fenerlisi,Galatasaraylısı yok. ADAM GİBİ ADAMDI.

• Yolun açık olsun Alex de Souza.

Senin gibi yabancı bir futbolcu bir daha zor gelir bu ülkeye.Fenerli olmasam da kulüp için yaptığın hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürler.
  • Ağlayacağım nasıl olur böyle bir şey ya allah hepsinin bin belasını versin.
  • Alex de bu sene ayıp etti ama bu şekilde ve ilk gitmemeliydi. İlk gitmesi gereken isim için tek umudumuz maalesef yargıtay.

Omuzlarda uğurlanmalı ülkesine Alex.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: uyoutube41

Heykele vileda takıp baroniye çevirceklermiş bari bana verselerdi eritir satardım

tövbe tövbe aralıksız 5 dakika sesli güldüm

Nereden buluyorsunuz böyle lafları ya

• Hayır bu taraftar değil miydi aziz yıldırıma sonsuz güvenen, hiç sorgulamayan, hapisane-hastane-mahkeme peşinden koşan ? Bak ne oldu şimdi ! Ben üzülmedim, Alex kesinlikle haketmedi ama taraftar bunu haketti. Bu taraftar bu kadar prim verdi aziz'e , o da kulübün sahibi gibi hareket etti. Şaşılacak birşey yok. Geçmiş olsun.
  • Bir Galatasaraylı olarak gerçekten çok üzüldüm.
  • Ulan nasıl böyle gider bu adam ? Nasıl gönderdiniz ulan. Aziz Yıldırım'ı babam gibi severdim ama defolup gitsin yargıtayda cezayı onasın umrumda olmaz. Aykut kocaman sende defol git artık defooooolll. Ali Şen, Emre, Alex haksız sen haklısın zaten. Defolup gidin ikinizde bir an takımdan !
  • #azizyildirimistifa
  • Bir efsane böyle kolay gönderilmez apar topar kovar gibi. Adam gibi adamdı Alex. Bu adamı gönderenler ve göndermesinde katkıda bulunan taraftar(!)lara saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah belanızı versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: fırtan

Bu adamı sevmeyen haindir. Fenerlisi,Galatasaraylısı yok. ADAM GİBİ ADAMDI.

İlk defa gördüm bunu helal olsun Alex...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

#azizyildirimistifa

+1907
  • Enteresan ama ben bile üzüldüm Büyük adamdı Alex... Fenerbahçe'de öveceğim ilk ve son kişidir belkide. Umarım Türkiye'ye küsmez, ilerde onu başka alanlarda izleriz.
  • Vefasızlar, terbiyesizler! Alex'in efsane olup olamayağına karar verenler, siz gidene kadar bize rahat yok artık. Bu yapılanları hiçbir zaman unutmayacağım.
  • Allah belanızı versin Aziz Aykut.Bunu yapmayacaktınız.Lan 50 yaşına kadarda olsa kenarda oturması lazımdı.Ulan TARAFTAR heykelini dikiyor siz adamı gönderiyorsunuz , taraftarı karşınızdamı istiyorsunuz..Ama ceza bitsin , erkekler girsin bakalım stada göreceğiz sizleride Aziz Aykut, En büyük desteği kaybettiniz , naparsanız yapın bu yaptığınız ASLA unutulmayacak.
  •  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • Yok artık cidden. Yorum yapıcak bir şey bulamıyorum. Aykut şu takımdan ... olup gitsin artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten inanılmaz uzucu.Fenere geldigi sezon aklımda hala.Boyle gitmemeliydi bir efsane.
    Gemini zorla terk ettirdiler sana.
  • KENDİSİNE ATTIĞIM TWEET

@Alex10combr Bir zahmet BEŞİKTAŞ'a gel, takımın Şampiyonluğu'nda BAŞROL al TARİH'e geç...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.