Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • Ayjut kocaman ve aziz yildirim.ana avrad soy sop ne varsa sovdum ikisinede.allah belanizi versin ikinizinde.haysiyetsiz serefsizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex bunu haketmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubile filan yapsaydin bari aziz, sen hapisteyken o sana sahip cikti, nankor herif

• Yazik cok yazik bu kadar basit olmamaliydi

• Fenerbahce den biri gitti diye uzulecegim aklima gelmezdi.

• ayıptır.... gördüğüm kadarıyla alexi uğurlamaya sadece fenerliler değil diğer takımlardan taraftarlarda gidecekdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Fenerbahce den biri gitti diye uzulecegim aklima gelmezdi.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyoutube41

Heykele vileda takıp baroniye çevirceklermiş bari bana verselerdi eritir satardım

tövbe tövbe aralıksız 5 dakika sesli güldüm
  • Her ne olursa olsun bu böyle bitmemeliydi... Aziz Yıldırım da artık kulübe zarar vermeye başladı artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Kulübün son zamanlarda yaptığı işlerlerle taraftarı karşısına almayı barşardı Tebrikler...
  • Bu kadar kötü bir vedayı asla hak etmedi. Alex'sin bu denli kötü gönderilişi diğer futbolcuları nasıl etkileyebileceğini hesap edemiyor mu koskaca klüp ? Taraftarları söylemiyorum bile çünkü zerre takmıyorlar.

Artık Alex'siz maçlar için "kesin yeniliriz" gözüyle bakılacak çünkü önceden ipleri eline alabilecek bir oyuncu vardı. Artık yok. Artık o orta sahadan oyunu yöneten oyuncu yok. Ve alternatifi de yok... Fener'i zor günler bekliyor.

Herkes biliyor ki Alex'siz maç kazanmak zor. Artık sırayla hepsi şutlanacak. Önce Aykut Kocaman'a keserler faturayı sonra yeni teknik direktör gelir. İşler yine değişmez bu sefer de Aziz Yıldırım gider. Aslında bindikleri dalı kestiler de haberleri yok...
  • Yönetim böyle bir karar almamalıydı. Kimse beklemiyordu bu hamleyi. Sanırım tüm desteğini yitirdi. Yazık günah bir oyuncu böyle gönderilmez. Ayıptır. Vefasızlıktan öte bu taraftara yapılan çok büyük bir terbiyesizliktir.

Bu olayda kimlerin parmağı varsa acilen basın açıklaması yapmalı ve bu kararın neden verildiğini çok ayrıntılı bir şekilde anlatmalıdır.
  • şu an boşluktayım 8 sezondur onu sahada görmeye o kadar alıştım ki şimdi ne olucak hiç bilmiyorum.
    sinirlenemiyorum bile üzüntüden.haberi aldıgım an başımdan aşşagıya kaynar sular döküldü.
    yapılan kansızlıktır.
    üzüntümüz alex'in gitmesine degil kesinlikle.ne olursa olsun futbol hayatı biticekti ayrılıcaktı ve fenerbahçenin en büyük TD'ü olarak geri dönücek ve büyük destek görücek.
    üzüntümüz onu bu şekilde yollayan soysuzlaradır.
    hele o A.y adamı her yerde destekledik alex hep arkasında durdu ama o resmen sallamadı bizi.
    ve egoist aykut allah belanı versin demekten başka bir şey diyemiyorum şerefsiz!
  • YÖNETİM KENDİ İPİNİ KESTİ
  • Çok ayıp ettiler çok....
  • ne zaman havaalanında toplanılacak bilgisi olan alıntı yapsın beyler biz de geliyoruz
  • Bir Galatasaraylı olarak gerçekten çok üzüldüm.

Fenerbahçe'ye bu kadar emek vermiş, bırakın kendi taraftarını, rakip taraftarların bile sevgi ve saygısını kazanmış bir efsane böyle gitmemeliydi.

Yazıklar olsun sana Aziz Yıldırım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.