Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gael

quote:

Orijinalden alıntı: Káka

quote:

Orijinalden alıntı: gael

SON DAKİKA ALEX: kONTRATIMI SONLANDIRDIM. hAYATIMIN EN UCUZ İMZASI OLDU.

ne adamlarsınız , en uzucu yazmış gelip burada milleti kandırmak hoşuna mı gidiyor

evet hoşuma gidiyor
    kendim uydurdum

ben de ilk basta ucuz okudum ama en uzucu imzasıymıs :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bittin oğlum sen aykut bittin

Herkes Aykut'a sinirlenmiş de gerçekten Aziz Yıldırım istemese Aykut'un herhangi bir futbolcuyu gönderebileceğini, kadro dışı bırakabileceğini, istemeyebileceğini düşünüyor musunuz?

Alex'i Aykut değil Aziz göndermiştir. Bu benim düşüncem. Çünkü ben Aykut Kocaman'ın bu kadar basiretli biri olduğunu düşünmüyorum özellikle Aziz yıldırım'ın yanında.
  • Bu kadar emek vermiş bir oyuncuyu bir anda sildin bravo yönetim.

aykut un ne kadar başarısız bir hoca olduğunu anlayacak herkes ama iş işten geçmiş olacak.

yıldırım ve kocaman son oyununu oynuyor peki gene takım düzelmez ise bu kadar taraftarın hakkını kim ödeyecek ?
  • Aziz y ve Aykut'a bir gram sevgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha inanamıyorum ! İstanbul'da olsam uğurlamaya giderdim :(
  • Bu maçta, hatta tüm sezon dahi olsa Aziz ve Aykut'a gidene kadar protesto yapmazsa bu taraftar, Fenerbahçeliliğime lanet olsun!

Galatasaray Uefa kupasında ve öncesinde/sonrasında büyük emek sahibi futbolcularına zorla veda ettirirken "işte Galatasaray" deyip gülüyorduk. Bizim Alex'e yaptığımıza bak. Alex ya hu Alex. Adamı 2 olayda medya destekli karalayıp gönderttiler ya, o Aykut'un da o 1 yıl savunduğumuz Aziz'in de başları pislikten çıkmaz umarım! O kadar zaman sporculuğunun yanında mükemmel karakteriyle övündüğümüz Alex'in 1 maç oynamadı diye olay çıkarttığına inanan tüm sözde Fenerbahçe taraftarına da yazıklar olsun! Alın Aykut'u da Aziz'i de başınıza çalın!
  • Allah kahretsin ne hale getirdiler koca Fenerbahçe'yi koca ALEX'İ
  • Aziz'in peşinden gitmeyin diyoruz, menfaatimizden değil. Kulubünüzü resmen çiftliği yaptı.
    Adam koca camiaya etmediğini bırakmadı hala büyük başkan diyenler var. Alex gibi adama yapılacak iş miydi bu.
  • Alex'e yapılan büyük bir saygısızlık ve ayıptır.Böyle gönderilmemeliydi.
  • Aziz yıldırımdan ne hayır gelmiş bu zamana kadar bu klübe .
  • Eee aziz yıldırımı o kadar putlaştırırsanız böyle olur.
  • Vay be şaka gibi lan inanılması güç Alex gitti. Taraftar hiç bir maça gitmesin abicim boş sahada oynasınlar Aziz ve AYlut bu takımdan gidene kadar kimse maçlara gitmesin 1 tane bile forma almasınlar
  • Üzüldüm lan şaka maka ben niye üzüldüm onu da anlamadım, bize yaşattığı tüm kötü anıları unutmayacağım Alex de souza :)
  • Bi ara söylenti vardı Kuyt kaptan yapılacak diye, eğer Kuyt kaptan yapılırsa taraftar bu sefer Kuyt'a da cephe alabilir. Kaptanın kesinlikle Volkan olması gerekiyor
  • 31 yaşındayım..
    Rakip takımdan bir futbolcunun özellikle bu şekilde ayrılmasından dolayı ilk defa içim burkuldu.. Fenerbahçeli arkadaşların hali daha beterdir tabi..

Allah size Aziz yıldırım ve Aykut Kocaman'dan kurtulmayı nasip etsin.
  • Ciddi ciddi Galatasaray formama Alex yazdırmayı düşünüyorum. Hayatımda bir Fenerbahçeli futbolcuya bu kadar saygı duyacağım aklıma gelmezdi.
  • Bence Fenerbahçe çok büyük bir düşüşe geçicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Süper oldu

Gladbach ve Bjk maclarında kesin galibiz

Bir insan herkes e zıt mı olur lan

Dönek işte.
  • seninde siran gelicek Aziz , alex bu takima teknik direktor olarak geri gelecek ama siz bi tarafiniza tekne yiyeceksiniz geri donmemek uzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her nekadar düşman gibi baksalarda bize alex in gitmesi Türk futbolu için büyük kayıptır samimiyetime inanınki cidden çok üzüldüm harbiden sonuçta futbol izliyoruz biz trabzonspora karşı bişe oynarken vay bee dediğim anları dahi oluyordu baştakiler şike yapmış yapmamış umrumda değil bu adamlar orada sahada emek veriyorlar yazıktır günahtır ayıptır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.