Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berksus

Yok artık cidden. Yorum yapıcak bir şey bulamıyorum. Aykut şu takımdan ... olup gitsin artık.

aykut tan önce aziz gitmeli o giderse oda zaten kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

KENDİSİNE ATTIĞIM TWEET

@Alex10combr Bir zahmet BEŞİKTAŞ'a gel, takımın Şampiyonluğu'nda BAŞROL al TARİH'e geç...

Aykuta ve Azize nispet yapmak için gelir mi gelir ama sanmıyorum Brezilya ya gider.
  • gs liyim ben bile uzuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş yazık oldu adama, böyle sonlanmaması lazımdı, her ne kadar rakip taraftarın oyuncusu olsa da izlemekten keyif alıyordum şahsen,

Türk futboluna katkılarından dolayı da teşekkürler, yolu açık olsun,
  • Son maçında seni omuzlarda uğurlamak varken masa başında kağıt üstünde uğurlamak ? ..... Gerçekten kimse artık yönetim şöyle aykut kocaman böyle arkalarında duralım demesin bir efsane bu şekilde gönderilmez...
  • Yemişim oyunculuğunu sahada olan adamlığı yeterdi alex'in. Ölüsü yeterdi takıma.... Ayıp oldu.
  • Türk futbol tarihine gelmiş gelmiş en büyük yabancı isimlerinden birini bu şekilde gönderenler bunun sorumluluğunu ve mesuliyetini ne taraftara ne de tarihe izah edemezler...

Yazıklar olsun...
  • FB ve türkiyeye gelmiş en adam gibi yabancı adamlardan biriydi.Hem futbolu hemde karakteri çok düzgündü.Yaşlanmıştı zaten 1-2 senesi falan kalmıştı ama bence böyle gitmemesi lazımdı.Adına yaptıklarına yaraşır bir şekilde uğurlamalıydı fb camiası kaptanını... ama bir Galatasaraylı olarak çok sevindiğimi söylemeliyim Adam her maç canımızı yakıyordu
  • İyi halt yediniz, kına yakın şimdi bi tarafınıza
  • Yazacak birşey bulamıyorum. Efsanemizi ellerinizle öldürdüğünüz için teşekkürler. Aziz ile Aykut gidene kadar Fenerbahçeli değilim.
  • 1 sene sozlesmeyi uzatip adamin istedigini yrine getirseler.
    sonra adam icin yapilacak jubilede,alex e ozel cikarilacak urunlerin satisindan zaten yine o parayi cikarirlardi.

demek fener yonetimi tamamen bitmis.
  • Türk takımları hep böyle Galatasaray'da da kötü örnekler çok bu konuda yazık oldu...
  • Belki haksızdir Alex,belki calismiyordur gönderdiniz tamam,simdi sıra sizde.Aziz Yıldırım,kimi getirdiysen al ve git su takımdan,eğer birazcık Fenerbahceliysen.

• Aykut kendi gol rekorunun Alex tarafından kırılmaması için bin takla attı sonunda yollattı adamı. Allah belasını versin Aykut'un. Haftaya Beşiktaş'a yenilelim de linç edelim statta
  • Allah kahretsin böylemi olucaktı... En azından bi jubile yapsaydık. Yazık çok yazık
  • Gule gule kimse klublerden buyuk degildir...

• Bu şekilde gitmemeliydi... Ama içerdeyken desteklediği Aziz Yıldırım'ın da mr. egoistin de sonu yakın. Adamlığını, bu takıma kattıklarını ve nasıl gönderildiğini de unutmayacağız. Yolun açık olsun kral...
  • Gelirken kucakla, gönderirken teneke bağla.

Neden Türk takımlarının %90 böyle yapıyor.

Yada bu iş bizim ülkemiz dışında nasıl oluyor.
  • Türk futbolunda yüzlerce yabancı futbolcu gelir,gider.Ama Alex,Hagi gibi futbolculuklarıyla,adamlıklarıyla ve ülke sporuna kattıkları artı değerlerle efsane olan insanları yaşam süremiz içinde çok sınırlı görürüz.Çok ayıp edildi Alex'e.Trabzonsporlu bir futbolsever olarak adamın kovularak gönderilmesi içime oturdu.Hazmedemiyorum.Yazıklar olsun...
  •  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.