Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Vay beeee

Koskoca Fenerbahçe'yi
    Koskoca efsane baskanı
    Efsane golcümüz Aykut Kocaman'ı

Alex'e değişiyorlar

oçibasby

Aziz Aykut elele hep beraber cehenneme

Alex'e bu saaten sonra her şeyi değişirim adam gönderildiği Kavuldugu halde saygı duyuyorsa Fener'e taraftara ve turkiyeye bu adam açıklanamaz ya hiç bir şey söylenmez adam hakkında yazılmaz cizilemez çözülemez Bursalı bursasporlu oldugum halde bu saate burdayim ve Aziz gidene kadar bir fener düşmanı aykut gidene kadar fenerbahçe email adreslerini bombardımana tutucam Allah belanızı versin lan geberin (A)çık (M)ert (K)orkusuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaziklar olsun adam harcamaya bukadar merakli baska klub varmi dunyada? sonra baslarini duvarlara vurup cok pisman olucak aziz amca.

• Hep dedim size yönetimde o Aziz Yildirim olduğu sürece başari beklemeyin şike ile takiminizi kirletti sakin kavga etmeyin arkadaşlar bu sezon transferdede böyle yaptilar Meirelese gerek yokken taraftar sussun diye alindi ins verim saglar ama etmezdi o paralara. Su dakikadan sonra Fenere Messiyi getirsinler abartmiyorum Aziz ve Aykut kendini affettiremez Alex in yeri taraftarda baskadir BJK GS FB herkes sever Alex gibi birisi gelmez gerçekten çok üzülüyorum her derbide tehlike saçan bi adamdi o. Ilk macta bileti kesecek taraftar rezil edecekler yönetimi
  • Sporcunun ZEKI CEVIK VE AHLAKLisiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bir daha gel, bize bir pas daha at kaptan. Emin ol guiza, anelka, kezman gibi kaçırmayız.. Ömür boyu seni unutmayız kaptan.
  • Elbet bir gün buluşacağız büyük kaptan.
  • Azizin gitmesine bir adim daha yaklastik.Sukurker olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bu mesaj hangi mantıkla kural dışı konu diye silindi..

Fenerbahçe kulübünün, Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza ile sözleşmesini karşılıklı feshetmesine sarı lacivertli taraftarların yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar da tepki gösterdi.
    twitter'da yer alan bazı yorumlar şu şekilde:
    -Galatasaray'a gol attığında küfür etmediğim tek futbolcuydu.
    -Bir Galatasaraylı olarak Alex'in adamlığını hep takdir etmişimdir, ama bu şekilde veda yakışmadı. Yolun açık olsun.
    -Galatasaraylıyım ve Alex'e yapılan yanlışı kınıyorum. Yazıklar olsun Fenerbahçe yönetimine. Senelerce sizi kurtaran adamın sonu böyle olamaz.
    -Galatasaraylı olarak "Alex'in sözleşmesi feshedildi" haberini yutkunarak dinliyorsam, bu işte bir yanlışlık vardır.
    -Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının Alex'e saygı duyduğu kadar Fenerbahçe yönetimi saygı duymuyor, yazık.
    -Alex için yürüyüş düzenlense Galatasaray atkımla yanlarında olurum.
    -Bugüne kadar Fenerbahçe ya da Galatasaray'da oynayan tek bir sporcu için, "Keşke Beşiktaşlı olsaydı" dedim. O da Alex'ti. Yolu açık olsun.
    Bi Galatasaraylı olarak biz de üzülüyorsak Alex'in bu yakışısız gidişine yazıklar olsun FB yönetimi size!! Taraftarınızdan utanın!
    -Alex diye yazilir adam diye okunur.. Bir Galatasarayli olarak tek soyleyecegim budur!!
    -Bir Beşiktaşlı olarak Alex sana söz veriyorum bizde Haftaya Aykut Kocamanı süresiz Kadro dışı bırakacağız..
    -Futbolla pek alâkası olmayan ben bile Alex için bu kadar üzülebiliyorsa, fanatik bir Fenerbahçe'liyi tahmin dahi edemiyorum.
    -alex fenerliydi ama onun gittiğini yeni öğrendim ve şok oldum ayrıca gitmesine de üzüldüm bence gitmemeliydi :(
    -Alex'in Fenerbahçe taraftarına bıraktığı en önemli miras+mesaj rakibe saygıdır. 8 sene oynayıp rakipler tarafından sevilmek kolay iş değil.
    -Bir Beşiktaşlı olarak Alex'in bu şekilde gitmesine üzüldüm ve bir kez daha Çok Şükür BEŞİKTAŞLIYIM dedim

Tüm başlıklar bu konu altında birleştirildi sanırım

http://forum.donanimhaber.com/m_66451551/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_66463217/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_66443608/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_66451251/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_66448951/tm.htm

Arşiv dışındakiler temizlendi. Buradan devam arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

"Kızlarına ve oğluna İstiklal Marşını bile öğreten, hristiyan olduğu halde Kuran-ı Kerim'i bitiren adamdan bahsediyoruz. Alex De Souza 3000.golü attı diye ona 300000 $ prim verdiler, o ne yaptı? MEHMETÇİĞE verdi..."

Bilgi için teşekkürler. Bunları birilerinin gözüne sokmak lazım.
  • Alex elbet gidicekti ama adamı kovarak göndermek yakıştı mı ? Aziz ,yarın öbürgün hiç kimse seni iyi anmayacak. Sen bir suçlu,diktatör ve Fenerbahçe'nin kanını emen bir sülüksün. Aykut,babam senı bana efsane olarak anlatırdı,Aykut KOCAMAN ve KOCAMAAN bir gol repliklerini söylerdi hep bende seni iyi tanırdım. Ama bu yaptıklarından sonra sen bu takım için bir yüz karasından başka bir şey değilsin. Ali Şen seni göndermekle ne kadar iyi yapmış. ALEX! Kendimi bildim bileli sen vardın bu takımda,futbolu,fenerbahçe'yi bana sevirdin. Senin o topun başına geçtiğindeki bakışların hep hafızamda kalacak. 3 Farklı forman dolabımı hep süsleyecek ve and olsun ki şu saatten sonra Aziz ve Aykut bu takımdan defolana kadar ne bir forma alacağım ne bir maça gideceğim ne de izleyeceğım.

Yarın Alex'in formasını giyip okula gideceğim ve eminim ki kampüste,başka okullarda,iş yerlerinde benim gibi mılyonlarca Fenerbahçeli'nin üzerinde forman,kalbinde ise adın olacaktır. Aykut ve Aziz ise küfürlerimizi süsleyecekler!

Kimileri anısıyla,kimileri anasıyla anılırmış. Kaptan bizim için anılarıyla,geride bıraktıklarıyla anılacaktır. Peki ya siz Aziz ve Aykut ? Peki ya siz ???....

• Yönetim bu konuda da her zaman yaptığı yanlışlardan birini daha yaptı. Kendilerince Kocaman ın başarısızlığını Alex in disiplinsiz tavırlarına, takımı olumsuz etkilemesine bağlayıp bu bahaneyle faturayı Alex e kestiler. Şimdi yönetime bir kaç soru sormak lazım, madem bu adamdan memnun değilsin biletini neden sezon sonu kesmediniz de art arda kötü sonuçlardan sonra aleyhinizde yapılan tezahüratları bir nebze kesmek bir günah keçisi yaratmak anlamında Ali Şen döneminden bu yana yapılmayan (Oğuz-Aykut) takımın kimliğine uymayan bir şekilde taraftarın kesinlikle kabul etmeyeceği biçimde takıma uzun zaman emek vermiş adamı saniyede sildiniz? Madem bu konularda bu kadar hassassınız neden geçen yıl antrenöre yumruk sallayan, sen kimsin, sen karışma şeklinde artislikler yapan Emre yi sezon sonuna kadar takımda tuttunuz? Burada bariz bir çifte standart var Emre ye gösterilen tolerans Alex e gösterimedi. Yapılan bu şov sadece takıma aba altından sopa göstermek dışında bir işe yaramayacaktır zira bu takımın düzelmesi için yönetim ve teknik direktör değişikliğine de ihtiyaç vardır.

Bu noktada Alex e de bir parantez açmak istiyorum; sezon başından itibaren aslında kendisine yakışmayacak şekilde hem sosyal mecrada hem de sahada bir kaç hareketi oldu. (Twitter dan yazdıkları, oyundan çıkarken ki gösterdiği tavırlar vs) Şahsen ben bu karakterli futbolcudan cevaplarını sosyal mecranın aksine sahada vermesini dilerdim. Performansını bir kaç kademe daha artırıp ben buyum cevabını verebilir kendisinin aksine Kocaman ın biletini kesebilirdi. Beni en çok üzen de Kasımpaşa maçında golden sonra belli etmemeye çalışsa bile sevinmesi oldu. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok, takım aynı tas aynı hamam devam ederse 1 ay içerisinde Kocaman ı Aziz Yıldırım da kurtaramaz.

Herkes için hayırlısı demek lazım. Cümleten iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

Sporcunun ZEKI CEVIK VE AHLAKLisiydi

+ forması şortun içinde olan tek adam !
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewAqePrince

Alex elbet gidicekti ama adamı kovarak göndermek yakıştı mı ? Aziz ,yarın öbürgün hiç kimse seni iyi anmayacak. Sen bir suçlu,diktatör ve Fenerbahçe'nin kanını emen bir sülüksün. Aykut,babam senı bana efsane olarak anlatırdı,Aykut KOCAMAN ve KOCAMAAN bir gol repliklerini söylerdi hep bende seni iyi tanırdım. Ama bu yaptıklarından sonra sen bu takım için bir yüz karasından başka bir şey değilsin. Ali Şen seni göndermekle ne kadar iyi yapmış. ALEX! Kendimi bildim bileli sen vardın bu takımda,futbolu,fenerbahçe'yi bana sevirdin. Senin o topun başına geçtiğindeki bakışların hep hafızamda kalacak. 3 Farklı forman dolabımı hep süsleyecek ve and olsun ki şu saatten sonra Aziz ve Aykut bu takımdan defolana kadar ne bir forma alacağım ne bir maça gideceğim ne de izleyeceğım.

Yarın Alex'in formasını giyip okula gideceğim ve eminim ki kampüste,başka okullarda,iş yerlerinde benim gibi mılyonlarca Fenerbahçeli'nin üzerinde forması,kalbinde ise adı olacaktır. Aykut ve Aziz ise küfürlerimizi süsleyecekler!

Kimileri anısıyla,kimileri anasıyla anılırmış. Kaptan bizim için anılarıyla,geride bıraktıklarıyla anılacaktır. Peki ya siz Aziz ve Aykut ? Peki ya siz ???....

• quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

Simdi hocam dalga mi gectin destek mi verdin anlamadim dogrusu
    Ben ata mizin lafina dayanarak yazdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

Simdi hocam dalga mi gectin destek mi verdin anlamadim dogrusu
    Ben ata mizin lafina dayanarak yazdim

yok yaw niye dalga geçeyim, :)

benim her zaman dikkati mi çekmiştir Alex maçlarda hep formasını şortunun içine sokar ve öyle tamamlar maçını...

ama diğer oyuncular ise saçı sakalı bir birine girmiş formasını dışarı salmış serseri gibi çıkarlar sahaya, ben buna çok kızıyorum...

Atamızın dediği gibi bir sporcu Alex, ZEKI CEVIK VE AHLAKLI

• ALEX ARTIK KOŞMAYACAK...

Bir futbolsever olarak Alex 'i çok severdim. Hem çok iyi bir futbolcu, hem de çok düzgün bir insandı. Türkiye2de bir takımda gelecek sezon devam etmesini ve futbolu bıraktığında da türkiye2de bir takımı çalıştırmasını isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Ben hayatımda böyle bir üzüntü yaşamadım. Bu anı bize yaşatan tüm yönetim ve aykut kocaman en kısa zamanda acılar içinde ölürler inşallah.

hop sakin ol şampuan.

zamanı gelmişti zatende , bence sezona başlamadan törenle göndermeliydi yönetim.bu şekilde hiç hoş olmadı
  • Bu şekilde gönderilmesine ben de çok üzüldüm. Keşke jübilesi yapılsaydı-keşke teknik kadroda görev alsaydı. Umarım bir gün gene Fenerbahçede görev almak için döner. Allah yolunu açık etsin Alexin,,tüm takım taraftarlarına kendini sevdiren,kendisi hakkında olumlu konuşturan ender futbolculardan biridir Alex,,Yolu Açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

lig tvden alex belgeseli

GÖZLERİM YAŞARDI İÇİMDEN NE KÜFÜRLER GEÇTİ BU ADAM BÖYLE GİTTİ YA FENERBAHÇE RUHUMU KAYBETTİM OFFF OFFF
  • Alex iyiydi güzeldi efsane oldu. Giden gitti önümüze bakalım. Fenerbahçe alex'ten ibaret değil.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.